Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Pippin,saka degil.  (Okunma Sayısı 12324 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Aralık 16, 2008, 19:30:19 ÖS »

ee artik partide 'abi hosgeldin, pippin'i de getirdin mi ?' esprileri yaparsiniz bol bol

Retro Hincal Uluc
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Aralık 16, 2008, 19:38:23 ÖS »

haaa haaaa... Allah iyiliği versin

Japonyadan atla gel, sen geti pippini...bandai olsun

max.damage
Deneyimli

Hell is other people.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Aralık 16, 2008, 19:45:37 ÖS »

Bu mu ? Yazik yav.Az once carmageddon 64'un game play videosunu izledim ve neden bu donanimdan haberim olmadigini anladim.Kesinlikle dogru bir tesbit,sgi+bilmem ne deyince insan fazlasini umuyor.Mesela carmageddon 2'den devsirilmis o oyun,carmageddon'u tapilasica kilan fizik motorundan hic bir sey kapmamis,resmen takozgeddon gibi hareket ediyordu araba.Ebay uzerinde kakili carmageddon 64 olmasinin sebebi buymus demek

Tek oyun uzerinden konusmak istemem ama bosuna heyecan yapmisim.

Not : Keske istanbul'da yasasaydim,keske 7d havasini soluyabilseydim.Ve evet,hadi goster bakalim pippin'i espirilerine ilk elden tanik olsaydim Kahkaha

Bu kadar mi ?
tabu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Aralık 16, 2008, 21:22:58 ÖS »

Kış ortası olmasa bende katılırdım, mesela haziran gibi olsa ?

Halen commodore ve amiga servisi...4000 cyberstormppc 604e\233mhz\060\66mhz\cybervision3D+A2000 gvp 040 combo\egs spectrum24+A3000 030\IV24\Retina z3+A1000+CD32+A600 2mb ram\4 gb hdd+CDTV+\pegasos2\spectrum heatsink\much more.
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Aralık 17, 2008, 00:25:15 ÖÖ »

@LW3D
Banjo-Kazooie (Nuts & Bolts), Xbox 360 platformu için geçen ay sürüldü piyasaya, hatırlatırım.
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Aralık 17, 2008, 09:07:46 ÖÖ »

Kartuşla çalıştığı için bir kapasite sorunu var yanılmıyorsam. Oyunlarda fazla detay olamıyor. Kartuşların bellek kapasitesi sınırlı olduğu için.

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Aralık 17, 2008, 11:08:56 ÖÖ »

@witchdoktor : Banjo-Kazooie ailece oynadığımız bir oyun olduğu için xbox360 sürümünü yakından takip ettim sağolasın...Eğer PS3'ün linux kısmında bir düzelme olur ya da HD filmleri PS3'den sorunsuz izlemeye başlarsak, benim konsol seçimimde öncelik PS3'de...Onun dışında yakın zamanda xbox360 falan düşünmem

@wizofwor: Nintendo64 için bir expansion pack var..Cihazın ön tarafındaki yuvaya takılıyor. Bu sayede sistemin RAM'ı, Hız'ı ve görüntü çözünürlüğü artıyor. Bu expansion pack'le uyumlu oyunlar var. Bazıları expansion pack olmadan çalışmıyor (Zelda:Majora's Mask) bazılarıda bu pack'i tespit ettiğinde yüksek çözünürlük sunuyor (misal, Goldeneye yanlış hatırlamıyorsam)

Ayrıntılı bilgi : http://en.wikipedia.org/wiki/Expansion_Pak

Nintendo64'ün depolama sorununa ucuz bir çözüm olarak (ucuzdan kasıt medya) N64DD düşünülmüş...Ama bu cihaz pek yaygınlaşıp, satışa ulaşamamış.

Ayrıntılı bilgi : http://en.wikipedia.org/wiki/64DD

max.damage
Deneyimli

Hell is other people.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : Aralık 25, 2008, 02:20:33 ÖÖ »

Bir de Treamcast hadisesinden haberdar oldum simdi.Varmidir aramizda sahip olan ? Bunu yapan kolpaci muhendisler ne zaman cakma ybox 360 ve pss3 surecekler piyasaya,cakma bir yol haritasi var mi acaba ?

Not: Bu herifler her seyin cakmasini yapmayi ogrendi,dogru duzgun plastik aksam yapmayi ogrenemediler.

Bu kadar mi ?
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: