Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetŞöyle bir program varmıdır acaba
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Şöyle bir program varmıdır acaba  (Okunma Sayısı 3427 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hakanzade
Ziyaretçi
« : Şubat 01, 2009, 23:01:25 ÖS »

içinde çoğu materyalin modellemesi bulunan, yoksada dışarıdan import edilebilen, bunlar x y ekseninde oturtup çeşitli hareketler verip, mesela bir ev, önüne hemen sürükle bırak bir nehir, üstüne sürükle bırak bir vapur, timeline'da 50 kare ileri gidip neselerin yerini değiştireyim, adamları yürüteyim ip atlatayim AVI olarak çıktı alayim. çok şeymi istiyorum. pratik bir 3dmax hesabı. varmı böyle bişey.

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Şubat 01, 2009, 23:36:17 ÖS »

Hangi platform için arıyorsun bilmiyorum ama zamanında Amiga'da binlerce dolar gibi bizi şaşırtan bir fiyatla satılmakta olan Caligari 3D programının Windows versiyonu (Google Earth'a rakip bir sistem olan 'Virtual Earth'ü oluşturmak amacıyla yazılım firması Microsoft tarafından satın alındıktan sonra) Caligari TrueSpace 7.6 ücretsiz olarak indirilebilmekte. Ben zaman zaman 'eğlence' amaçlı olarak kullanıyorum, ciddi kullanımı konusunda LW3D'nin bir fikri olabilir.

www.caligari.com
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Şubat 02, 2009, 12:29:12 ÖS »

LW3D, caligarinin PC'deki ilk sürümünü kullanmıştı iyidir güzeldir ama son durum hakkında hiçbir bilgim yok. Böyle sürükle bırak türü yazılımlarla pek ilgilendiğim söylenemez. Eğer rastlarsam, aklıma gelirse yazarım.. Ama çoğu 3D yazılım biraz emekle bu istediğini verir...

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: