Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: "Puffy's Saga"  (Okunma Sayısı 3988 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
emekeret
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Şubat 18, 2009, 03:48:20 ÖÖ »

arkadaslar bu oyunun Amiga Dunyasi'nin hangi sayisinda aciklandigini bilen var mi?

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Şubat 18, 2009, 17:27:00 ÖS »

Merak ettim de, bu oyunun açıklandığı Amiga Dünyası sayısını bu oyunun açıklaması için mi yoksa bu oyunun açıklamasının bulunduğu sayıda okumak istediğin başka bir yazı vb olduğu için mi arıyorsun?

Bu arada Puffy's Saga fena oyun değildi, eğlenceli bir labirent türü platformer'dı. Müziğini kim yaptı hatırlamıyorum ama Karsten Obarski enstrümanlarına benzer enstrümanların kullanıldığı kaliteli bir müzikti.
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Şubat 18, 2009, 21:27:14 ÖS »

witch,
Ortadaki bilgileri ele alalım, 1. "amiga dünyası" aranan bir dergi, koleksiyon değeri var. 2."puffy's saga" tahminen kapak olmuş, bu sebepten amiga dünya'sının bir sayısında var olduğu biliniyor. 3.belirli bir sayı soruluyor. 4.Arkadaşın koleksiyonunda birden çok sayı eksik yoksa elindeki sette olmayan sayının puffy's saga'yı içerdiğini varsayarak "hah tamam bu sayıdaydı" derdi. 5.Ya da bir başkası içinde puffy's saga olan sayıyı arıyor.

Bu durumda arkadaşın koleksiyonunda "puffy's saga" olan sayıyı..

yine ne saçmalıyorum ben yahu..

emekeret
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Şubat 19, 2009, 01:40:22 ÖÖ »

Meraklilara aciklama yapayim bari

Dergilerin birinden cikma bir sayfa var (39. sayfa) bu sayfada Puffy's Saga oyun aciklamasi var. Hangi sayinin icinden ciktigini bulmaya calisiyorum. ilk once butun dergilerin oyun tanitimi indeksine baktim bulamadim. sonra dergilerin 39. sayfalarina baktim hepsi yerinde duruyor. nerden cikti simdi bu sayfa merak ediyorum.
« Son Düzenleme: Şubat 19, 2009, 02:39:00 ÖÖ Gönderen: emekeret » Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: