Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga YazılımAmiga ile Hotmail barıştı...
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Amiga ile Hotmail barıştı...  (Okunma Sayısı 19373 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Mart 20, 2009, 22:06:34 ÖS »

Bu arada ben Yahoo hesabimi aldigimda 1999 yiliydi. iki ozelligi icin secmistim yahoo'yu. O zamanlar POP bedavaydi.. Ben aldiktan 6 ay sonra parali oldu! Ve o zamanki web arayuzu Amiga'da acilabiliyordu. Gerci ben amiga kullanmayi 98'de birakmistim ama bir sure yazlari yazlikta email kontrol edebilmek icin Amiga'yi yazlikta birakmistim. PC goturmeye useniyordum. Hatta forumun bir yerlerinde Amiga'yi denize sokarken resmimiz olmasinin sebebi de budur
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Mart 20, 2009, 22:13:31 ÖS »

@Alpyre

Biz Microsoft'a sinir olduğumuz için Hotmail kullanmıyoruz zaten, 'harbi' Amiga'cı Hotmail kullanmaz

Eskiden beleş POP3 veren servislerin peşinde koşardık ama özellikle son birkaç yıldır elimdeki POP3 hesaplarını bile kullanmadığımı, web tabanlı sistemleri tercih ettiğimi itiraf edeyim.
Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Mart 21, 2009, 04:02:59 ÖÖ »

@Diabolic_Wizard :
Outlook = Microsoft Office (bedava değil)
Outlook Express / Internet Explorer = Microsoft Windows (bedava değil)
Linux + FireFox = Bedava (Hotmail'e çok yakın zamana kadar giremiyorduk. Mevcut durum nedir bilmiyorum.)

GMail ilk açıldığı günlerde 2 GB (ve artan) inbox alanı sunarken, Hotmail'de inbox 5MB idi.

@Alp Yener:
Simple Mail ve YAM... bende her ikisi de kurulu. Her ikisini de denedim. Simple Mail ile Hotmail'e giremedim.
Spam Filter YAM'da da var, HTML gösterimi YAM'da da var vs... say say bitmez...

Bak bu Simple Mail'in Sıkça Sorulan Sorular kısmından: (gelecek zaman kipine dikkat)
Alıntı
Q: Will SimpleMail be as powerful as YAM?
A: Yes, SimpleMail will have all the functions that YAM has but less bugs and many new features you have missed.

YAM'ın çok eski bir sürümüyle kıyaslıyorsun gibime geliyor.

@Witchdoktor
Sırf "MSN'nin yok mu?" diye sorup duranlardan kurtulmak için açmıştım Hotmail hesabımı. e-postam uzun yıllar Superonline'daydı. Şimdi Gmail'de. Ama bütün gereksiz dosyalarımı Hotmail'de tutuyorum. Maksat disk alanlarını ve bant genişliklerini sömürmüş olmak... ne kadar zarar versem kardır mantığıyla...
Kahkaha
« Son Düzenleme: Mart 21, 2009, 04:16:05 ÖÖ Gönderen: Alpyre » Logged

Alper
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Mart 21, 2009, 04:10:15 ÖÖ »

ı ıh...
POP'un modası geçtiği için hotmail'i böyle yapmıştır microsoft.
vs
Ayrıca outlook pazarını da göz ardı etmemek gerek.

Hangisi? Bu ikisi zaten birbiriyle çelişiyor Ardacığım:
Eğer POP3'ün modası geçtiyse, Outlook pazarını zaten göz ardı etmesi gerekmez mi? Ayrıca eğer modası geçtiyse, neden bu saatten sonra POP3 hizmeti vermeye başlasın ki?

Bahsettiğim outlook senin düşündüğün outlook değildi. Kastettiğim şey, artık yeni nesil internet kullanıcılarının e-mail almak için ayrı bir program kullanabileceklerini bilmiyor olmaları. Outlook bile kullansalar bu outlook "Web Tabanlı" oluyor. ELbette bunun önemli bir avanlajı var: Standalone Client'in neredeyse tüm avantajlarını kullanırken, başka bir bilgisarı kullandığınızda da maillerinize alıştığınız şekilde erişebiliyorsunuz.

Aşağıdaki videodaki web-outlook windows uygulaması gibi görünüyor ama aslında bir web sayfası, bizim okulda da bunun son sürümünü kullanıyoruz:

http://faculty.sccd.ctc.edu/jkent/workshops/Web-Based_Email/Web-Based_Email.html

haydar_abi
Uzman

İlla ki Amiga

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Mart 22, 2009, 00:54:18 ÖÖ »

Sağolasın Alpyre ayarları sendekilerin aynısı yapınca outlook expres ile hotmail mesajlarımı almaya başladım.

Amiga fanatiği.... 
Amigalıktan çıkmış Amigalar....

Amiga 1200 + Vampire V1200
LG 24MA53 TVMonitör
Amiga 500 Plus +TerribleFire030 64MB+16 GB CF
Amiga 2000
Amiga 500 + 1MB Çip + 9.5 mb FastRAM + Internal GOTEK + 4GB CF HDD
2 Casper M989A Monitor
Commodore64
Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Mart 30, 2009, 14:28:36 ÖS »

@Alp Yener:
YAM da spam filter var ama HTML desteği SimpleMail kadar güçlü değil. YAM, HTML e-postaları RTF(zengin metin biçimi)'ye dönüştürerek görüntüleyebiliyor.

Alper
Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Mart 30, 2009, 14:31:29 ÖS »

@Alp Yener:
YAM da spam filter var ama HTML desteği SimpleMail kadar güçlü değil. YAM, HTML e-postaları RTF(zengin metin biçimi)'ye dönüştürerek görüntüleyebiliyor.

Alper
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: