Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Giresundan Selamlar Olsun  (Okunma Sayısı 10312 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
emre28
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 16, 2009, 15:52:14 ÖS »

Merhaba forum sakinleri.
Benim adım emre amiga pc ile tanışmam 5 önce olmuştu.İstanbulda tnıştığım amigaya hiçbir zaman sahip olamadım    elinde fazla amiga veya amstrad (c64 de olabilir.) bana verebilri ise çok sevinirim maddi durumum iyi değil fakat para biriktirdim hediye eden arkadaştan kargo parasını ben öediyeceğim lütfen ban bi yasrdım eli uzatın
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Nisan 16, 2009, 17:10:12 ÖS »

gittigidiyorda 25-50 lira gibi cüzi fiyatlarda bulabilirsin. forumda ara sıra birbirimize böyle şeyler hediye etsek de (örnek, lw3d ve alco'nun +3 hediyesi gibi), süpriz yumurtadan pek hediye gitmez. Foruma takılman, yararlı biri olduğunu göstermen, ilgini canlı tutabileceğini göstermen, amigayı alıp 25 dakika sonra kutulayıp kaldırmayacağını göstermen, paketi açmadan satışa çıkarmayacağın hakkında güven kazanman gerek. Tabii giresunlu birisi sana yardım etmek isteyebilir, o ayrı.

Bu mesajını forumda kalma süren 5 günü geçtiğinde tekrarla istersen. Bu süre sayfanın altındaki "Merhaba emre28" yazan metnin hemen altında bulunur.

emre28
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Nisan 16, 2009, 17:26:42 ÖS »

amacım sahtekarlık veya dolandırıcılık değil isteyen kimseler yardım edebilri ben kimseyi kırmak asla istemem.forumuda o amaç için kullnmıyorum zaten
emre28
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Nisan 16, 2009, 17:27:35 ÖS »

yinede uyarıların için saol
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Nisan 17, 2009, 10:01:50 ÖÖ »

Hoş Geldin dostum
MeG
Deneyimli

Super Kahraman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Nisan 17, 2009, 13:47:21 ÖS »

Hoşgeldin Emre..

Umarım keyifli zaman geçirirsin..

Bu arada Arda Hocam'ın dedikleri hakkatten mantıklı.. Sen böyle olmayabilirsin, ama oladabilirsin.. Neticede burda birbirini hiç görmeyen insanlar arasında bile belirli bir güven ortamı oluşmuş durumda.. Eğer bir Amiga tutkun varsa bunu öncelikle Emulator ile biraz sınaman lazım. Çünkü hiç Amiga kullanmayan birinin Amiga'yı alıp fişini taktıkdan sonraki "lönk" gibi kalışına uğramanı istemeyiz açıkcası..

Önce Amiga'yı azcık tanı, neler yapıp yapamayacağını öğren.. Sonra CGTR'yi tanı.. En son aşama Amiga sahibi olmaya kaldığında birileri yardımcı olur sana merak etme..

Tekrar Hoşgeldin...

screen
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Nisan 19, 2009, 10:11:40 ÖÖ »

hoşgeldin emre..
emre28
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Nisan 19, 2009, 12:35:15 ÖS »

Arkadaşlar uyarılarınız ve tebrikleriniz için hepinize kuçak dolusu sevgilerle teşşekürü bir borç bilirim.
emre28
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Nisan 21, 2009, 11:57:47 ÖÖ »

arda ayrıca avatarında güzelmiş...
zeki ural
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mayıs 08, 2009, 22:33:02 ÖS »

değerli arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.mesajlarınızı beklerim

banada yazın,aslında aranızda yeni değilim çünkü maddiimkansızlıklardan

amigayla ayrılmıştık ama her zaman aklımdaydı amiga,sizlerle buluşmak

eski günleri yad etmek çok güzel.. inşallah duruma bakar ama bi 1200

mutlaka alıcam orjinal kasasıda hemde.bu arada amithlon projesini bütün forumdaki arkadaşların biraz ilgi göstermesini istesek ayıp etmiş olmayız inşallah hepinize kucak dolusu selamlar  merhaba arkadaşlar

zeki 78
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mayıs 11, 2009, 10:13:56 ÖÖ »

Zeki dostum Hoşgeldin
zeki ural
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Mayıs 12, 2009, 16:11:08 ÖS »

şu başlığı bi değiştirsek mi acaba türkiyeden selamlar olsun yazsak olmazmı emre..dostluğun başım gözüm üstüne gokhan hoşbulduk..

zeki 78
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: