Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga GenelSinan Gürkan'la AmigaOS 4.0 Röportajı
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Sinan Gürkan'la AmigaOS 4.0 Röportajı  (Okunma Sayısı 19480 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ozkano
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Ocak 11, 2007, 11:20:43 ÖÖ »

bence amiga commodore kapandiktan sonra tarihin tozlu sayfalarina kalkmistir, bos bosuna kasmaya gerek yok

A500,A500+,A600,A1000,A1200,A2000,A3000,A4000,CDTV,CD32,A1,MacMini,R2HV,C64,48K,Ps,Ps2,Ps3
Xbox,Xbox360,Nes,Snes,N64,N64Ique,Gamecube,Wii,PcEngine,PcEngineGT,PcEngineDUO,TurboGrafx,NeoGeoAES
NeogeoCD,NeoGeoMVS,NeoGeoPocket,MegaDrive,SegaCD,MultiMega,Saturn,Dreamcast,Jaguar,Lynx,Cps1
Cps2,System11
OnTEC
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Kasım 16, 2007, 14:45:41 ÖS »

Az önce eski Amiga dosyalarım arasında gezinirken bunu buldum -bulur bulmaz da hemen YouTube'a ekledim. 2004 yılının başında AmigaOne ve AmigaOS 4.0 konusunda Türkiye'de hafiften bir kıpırtı olmuştu. Hatta LW3D'nin gayretleriyle Byte dergisinde bir yazı dahi yayınlanmıştı. İşte o günlerde (kimin aklına geldi bilmiyorum) Sinan Gürkan, Technology Channel'a çıkıp Penguenin Günlüğü programında AmigaOS 4.0'ı ve MicroA1'i tanıtmıştı. İşte programın o kısmının görüntüleri!

Not: Mesajınızdaki video linkini yukarıdaki gibi düzenledik. Umarız bir mahsuru yoktur (yönetici)

benim aklıma geldi yapımcıyla bir seminerde tanışmıştım sonra mail attım amiga one Türkiyeye geldi eğer isterseniz yayında tanıtalım gibisinden .. onlarda olumlu yanıt verince Sinana haber verdim sonra adamlarla haberleştiler sonuç mağlum program yapıldı .. ama sonuçta Amiga one tahmin ettiğimiz şeyi yaptı mı hayır öylece kaldı malesef....
SinanG
Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : Aralık 27, 2007, 00:06:05 ÖÖ »

Merhaba Arkadaşlar,

Sanılanın aksine Amiga'dan kopmadım. Belki farkedenler olmuştur. 6 sayı çıkan ulusal bazda dağıtılan teknoloji dergisi Ürün İnceleme dergisinde 6 adet Amiga yazım çıktı (AmigaOne ve Efika'ya yer verdiğim yazılar). Dergi ne yazık ki Türkiye'de malum nedenlerden dolayı fazla yaşayamadı..

Güne gün AmigaOS4 update'lerini indirip Micro A1'im üzerinde test ediyorum..
Şu anda daha son kullanıcılara sunulmayan birçok yeni özelliği test etmeyi devam ediyorum..

Ev hayatı ve önde gelen bir elektronik firmasının ithalatı uzmanı ve ar-ge müdürlüğü görevini aynı anda yürütmem dolayısı ile yoğunluktan dolayı belli bir süre radar artında kalmak zorunda kaldım...

Scene konusunda demoları izlemek ve takip etmek dışında gerçekten bir katkım olmadı. Kendimi scene konusunda bilgi sahibi hissetmiyorum..Amiga'nın ya da şu bazılarının 'Amiga'dan kalanlar' dediğin şeyin ben başka bir yönünü takip etmeyi seçtim...
« Son Düzenleme: Aralık 27, 2007, 00:11:52 ÖÖ Gönderen: SinanG » Logged
kaptan akgun
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Aralık 27, 2007, 10:02:56 ÖÖ »

Sinan Gürkanın hazırladığı Amıgacı köşesi Ürün İnceleme dergisinde yayınlanmaya başlamıştır.

Bu yazının alındığı Amıgaweb.tr  sitesindeki forumdan orjinal alıntı şu şekildedir

( ÖNEMLİ: Ürün İnceleme Dergisi "AMIGACI" Köşesi
« : Bugün 11:37:47 » 

--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar,

"AMIGACI" köşesinin de bulunduğu teknoloji dergisi Ürün İnceleme Nisan 2007 itibarı ile yayın hayatına başladı.

http://www.uruninceleme.com/haberdetay.aspx?Id=

Bu hafta sonundan itibaren bayilerden dergiyi edinebiliriniz.

Şimdiden ikinci makaleyi hazırlamaya başladım bile...)

Ürün İnceleme dergisinde yazdığın yazılardan haberimiz oldu.
İki sayıyı alıp okumuştum.
Keşke dergi devam edebilseydi.
Datura
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Ocak 04, 2008, 21:07:29 ÖS »

Sinan'ı tekrar burada görmek ve halen A1'ini aktif kullanmaya devam ettiğini öğrenmek beni çok mutlu etti. (hatta çok daha uzun süredir bir haber alamadığım Güvenç'i de burada gördüm, bir süredir forumu takip etmemek hata olmuş demek ki:)
Açıkcası bu aralar merak ediyordum, "Sinan neler yapıyor nerelerde, bayağıdır görüşemedik" derken burada denk gelmiş olduk:)
Önceki mesajlarda bahsi geçen 7d5 demoscene party AmigaOne tanıtım seminerini Sinanla birlikte yapmıştık, Teknoloji Tv de yanlış hatırlamıyorsam canlı yayınlamıştı. Aslında o tanıtımın video kaydı kimdeydi o aklıma geldi şimdi, halen benim elimde yok birisi bulsa da videoyu paylaşşak izleyemeyenlerle, sanırım Hydrogen'de vardı bi konuşmam lazım. Zaten Sinan da istemişti sonra, ben de temin ederim demiştim amma zaman geçmiş:)
Bu arada Ürün İnceleme Dergisi'nden haberim bile olmadı, keşke olsaydı takip ederdim..
OnTEC
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Ocak 09, 2008, 09:41:30 ÖÖ »

evet Sinan'ı Güvenç'i Daturayı buralarda görmek çok güzel Kahkaha bir çoğumuz koptuk ama bir yerlerde yine yaşıyor amiga tutkusu...
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: