En genç üye diyince aklıma
Peandoas (aka comelenadam) geliyor. Sanırım 20 ya da 21 yaşında olması lazım. Ayrıca genç yaşına rağmen retro makinalarla ciddi derecede haşır neşir olmuştur. Fakat karabatak gibidir, bir görünür bir kaybolur.
Ah, evet

, bir karabatak olarak ben de 1989'luyum. Maalesef Playstation kuşağına bir türlü giremedim ben yaşıma rağmen, 80'leri görememiş bir 64er olarak mutant hayatımı sürdürmeye çalışıyorum

. Her su birikintisinin kenarındaki ağaçların dallarında yahut çimenliklerde 6510 instruction bağıran, bet sesiyle Jeroen Tel müzikleri mırıldanan, diğer karabataklarla birlikte gökyüzünde demo efektleri yapan (nightlord'un broken demosunda da rol almıştık

, martı taklidimizle inanılmaz pirim yapmıştık) göğsünde mavili kırmızılı C= logosu olan genç karabatak benim...

Okul meselesi maalesef bu işlerden uzak tutuyor beni, zaten ben de siz ihtiyarların daha da yaşlanıp bu işlerden elini eteğini çekmesini bekliyorum ki hazır koleksiyonlarınıza konabileyim

. Öff, şaka bir yana yeni nesilden de retrocular olacak ama ne ile ilgilenecekler onu bilemiyorum. Bu da benim yaşıma rağmen kendimi biraz daha 64vari hissetmemden kaynaklanıyor olabilir, açıkçası bir Sega Mega Drive sadece kullandığım için bana değerli bir görüntü çiziyor olsa da aynı şeyi Playstation, Xbox, Dreamcast gibi konsollar hakkında pek söyleyemiyorum.
Vesaire vesaire, herkese sevgiler saygılar

.
Peandoas - comelen adam, karabatak (Alcofribas, ben bu lakabı çok fena benimsedim hocam

)