ben burdayim hala
Genc uyelerimizin hala aramizda oldugunu gormek ne guzel. Meraklisi oldugumuz cogu retro cihaz sizlerden en az 15 yas daha yasli

(Bir baska acidan bakarsak biz eski toprak uyeler de artik "retro" kategorisindeyiz.)
Ne yazık ki benim yüzümden yaş ortalamamız biraz inecek; '99 doğumluyum; bu da beni 15 yaşında yapıyor...
Neden "ne yazik ki" diyorsun ki? Sizlerin sayesinde forumumuza genc bir soluk geliyor. Yani, iyi ki varsiniz genc kardeslerimiz. Bu arada Nebraska aramiza yeni katilmissin gordugum kadariyla. Hos geldin. Eski uyeler bilir aramiza katilan 20 yas alti yeni uyelere ilk geldiklerinde hep sorarim, kendinizden 20 yas buyuk retro bilgisayarlara ilginiz nasil basladi, populer olduklari donemde henuz dunyaya bile gelmemis oldugunuz bu retro cihazlar sizler icin neler ifade ediyor ya da edebiliyor diye. Istersen sen de bize biraz bahset bunlardan.
33:)ama "high fidelity" filminde John Cusack'ın da söylediği gibi erkekler hep altı yaşındadır:)
Ben 6 degil de 16'da takili kaldim her ne hikmetse

Son 22 senedir 16 yasindayim
Bu arada aklima geldi, yavas yavas bu foruma gelen en genc arkadaslarimizin agabeyi olabilecek yastan cikip babalari olabilecek yaslara geliyoruz.

Yakinda buraya gelen 15-16 yaslarinda bir genc arkadasima seni hangi ruzgar atti diye sorunca, "babam forumun uyelerinden" derse hem hosuma gidecek hem he baya yaslandik yahu diyecegim kendi kendime

Zaten saclarimin arasinda beyazlar bulmaya da basladim. Yukarida dedigim gibi, artik kolleksiyonumdaki bilgisayarlar gibi bizzat ben de yillanmis bir retroyum.