|
max.damage
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 11, 2009, 16:03:53 ÖS » |
|
Cogu kisi bir b.k anlamiyor ama sen kombo yapmissin hakikaten 
|
|
|
|
|
|
Bu kadar mi ?
|
|
|
|
Alcofribas
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 11, 2009, 16:05:23 ÖS » |
|
özelden yaz bana... screen ve birkaç arkadaş için özel translator pluginlerimiz var... yollarım sana da
screen2turkish v1.42 gayet stabil çalışıyor mesela
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
screen
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 11, 2009, 16:07:30 ÖS » |
|
v
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 11, 2009, 21:11:03 ÖS Gönderen: screen »
|
|
|
|
|
|
joker_
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 11, 2009, 16:10:10 ÖS » |
|
c64 de amicapaint ile dene anlarsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
screen
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 11, 2009, 16:10:44 ÖS » |
|
özelden yaz bana... screen ve birkaç arkadaş için özel translator pluginlerimiz var... yollarım sana da
screen2turkish v1.42 gayet stabil çalışıyor mesela
gerek yok benim doğamda var bu hiç bir program bunu düzeltemez çünkü düşündüğünü direk yzan biriyim hiç kelime ve harfi değiştirmeden. hiç bir işarete bakmadan yalnış veya doğru yazdığımı kontrol etmedne gönderen biri ilacı yok bunun.. acaba diyorumki bendemi rtuk gibi yapsam... 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 11, 2009, 21:10:48 ÖS Gönderen: screen »
|
|
|
|
|
|
screen
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 11, 2009, 16:13:00 ÖS » |
|
z
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 11, 2009, 21:10:28 ÖS Gönderen: screen »
|
|
|
|
|
|
max.damage
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 11, 2009, 16:14:48 ÖS » |
|
Alcofribas ,hemen yuklemek istiyorum .Malum, bir lisan bir insan.
|
|
|
|
|
|
Bu kadar mi ?
|
|
|
|
Alcofribas
|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 11, 2009, 16:16:36 ÖS » |
|
gerek yok benim doğamda var bu hiç bir program bunu düzeltemez çünkü düşündüğünü direk yzan biriyim hiç kelime ve harfi değiştirmeden. hiç bir işarete bakmadan yalnış veya doğru yazdığımı kontrol etmedne gönderen biri  ilacı yok bunun.. acaba diyorumki bendemi rtuk gibi yapsam...  Aman diim screen...İkinizin kombosunu düşünemiyorum...düşünemiyoruz... Mutasyona uğramış grip virüsü gibi birşey olur bu... Ama ilginç olan MSN de konuşurken hiç böyle değilsin... Demek ki ya seni biri seslendiriyor MSN de...ya da screen için MSN plugini default yüklü geliyor. Ben çözemedim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alcofribas
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 11, 2009, 16:17:36 ÖS » |
|
Alcofribas ,hemen yuklemek istiyorum .Malum, bir lisan bir insan.
Özelden yaz kardeşim... Telifli ürünleri public paylaşmıyoruz...üzgünüm...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peandoas
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 11, 2009, 16:20:23 ÖS » |
|
gerek yok benim doğamda var bu hiç bir program bunu düzeltemez çünkü düşündüğünü direk yzan biriyim hiç kelime ve harfi değiştirmeden. hiç bir işarete bakmadan yalnış veya doğru yazdığımı kontrol etmedne gönderen biri  ilacı yok bunun.. acaba diyorumki bendemi rtuk gibi yapsam...  ...Türk retro dünyasına sattığı joysticklerle damgasını vuran screen ayrıca Türk Edebiyatında düşünce akışı tekniğini ilk kullanan yazarlardan birisi olup, kendisine usta olarak rtuk'u seçmiş hemen arkasından birlikte Kolon 1351 isimli eserlerini bastırmışlardır. Bu çalışmalarıyla Nobel alan ikiliden birisi halen elinde 1351 olup olmadığını açıklamak için yazmaya devam ederken diğeri Slysoft'u Nobel'den aldığı parayla satın alıp tüm çalışanları kendisine PS3 oyunları kopyalamaları için görevlendirmiştir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
screen
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #25 : Mayıs 11, 2009, 16:29:46 ÖS » |
|
tamam pes ediyorum hepiniz haklısınız herkesin bir düşüncesi var saygıyla .....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 11, 2009, 21:09:43 ÖS Gönderen: screen »
|
|
|
|
|
|
max.damage
|
 |
« Yanıtla #26 : Mayıs 11, 2009, 16:34:45 ÖS » |
|
Ya screen'in uslubu neyse ,kor topal cozuyoruz.Fakat yazdigi hic bir seyi anlamadigim (valla) ,toparlayamadigim ,fikir bile edinemedigim bir bir uye vardi vakti zamaninda.Cicek cocuk gibiydi mubaret.Ask ,baris ,sevgi ,dostluk falan.
|
|
|
|
|
|
Bu kadar mi ?
|
|
|
|
screen
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #27 : Mayıs 11, 2009, 16:35:01 ÖS » |
|
Yakacağım bu gezegeni içinizde kaç kişi 4 4 lük ? 1: örnek : (Rtuk) Her insanın doğasından gelen 7 sinde neyse 70 inde odur. (istisnalar kaideyi bozmaz ) insanın insan yapan sadece kendisidir.ya kendin gibi ol ya olduğun gibi görün.
Ben şimdi çok düzgün cümleler yazsam benim adıma ne fayda olabilir ? Acaba cok düzgün yazı yazsam bana para kazandırırmı ? Bana fikir ve düşünce kazandırabilirmi ? Allaha olan kulluk vazifemi yapmışmı olurum ? Yahudi egemenliğinde olan tüm dünyada düzgün yazı yazmam sonucu etkilermi ?
benim düzgün yazı yazmam ülkedeki genetiğle oynanmış besinlerle beslenen toplumun hayrına bir şey yapmam söz konusumu ?
Benim düzgün yazı yazmam ezbere dayalı bir eğitim sisteminde neyi değiştirir.
benim bu forumda düzgün yazı yazmam içinizden kaç kişiye bir şey kazandırıcak veya kaybettiricek.
Herşeyi herkesi kendiniz gibi görmek veya kendiniz gibi olmasını istemek son derece yalnış bir durum olsa gerek...
( Biri beni durdursun ) Japon türkçesine devam.... 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 11, 2009, 21:09:13 ÖS Gönderen: screen »
|
|
|
|
|
|
max.damage
|
 |
« Yanıtla #28 : Mayıs 11, 2009, 16:41:05 ÖS » |
|
Madem uslubun degismeyecek ,mesaj sayini azalt.Bir basladimi 10 tane birden atiyorsun.O attigin 10 mesaj ya hep ayni oluyor ,ya da icinde hic bir sey yazmiyor.Geyikse geyik ,bir yere kadar.Fazlasi sadece cop demek.
Bunu sana cok kisi soyledi ama sen hala ayni seyi yapiyorsun.
|
|
|
|
|
|
Bu kadar mi ?
|
|
|
|
|