Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Commodore 1351 Mouse  (Okunma Sayısı 38969 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gyucatur
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : Mayıs 13, 2009, 11:39:13 ÖÖ »

Cok sagolun arkadaslar. En buyuk Commodore.gen.tr baska buyuk yok. Kahkaha

Commodore 64C (Made in W.Germany)
1084s Monitor
1541-II Disk Drive
1530 Datasette
1531 Datasette
1351 Commodore Mouse
Destek 64 Cartridge
Multi Ice III Cartridge
Simon's Basic Cartridge
Koala Painter Cartridge
screen
Ziyaretçi
« Yanıtla #46 : Mayıs 13, 2009, 15:10:20 ÖS »

en büyük allah cgt değil Kahkaha cgt için en iyi forum w.s. , diyebilirsin
max.damage
Deneyimli

Hell is other people.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #47 : Mayıs 13, 2009, 15:50:59 ÖS »

Sana soyleniyor ama faydasi yok ,ben iyi niyetli olduguna inanmiyorum , 4-5 yildir da hic inanmadim.

Burasi cgtr.Burasi retro alakali forum.Burasi kahve degil.Su ,allah ,kitap ,din hadiselerinden vaz gec.Yeri burasi degil.Din ayrimciligi yapiyorsun ,bos konusuyorsun ,yalan soyluyorsun ,cehaletinle insanlari geriyorsun.

Sana hos goru gosteren butun insanlarin asil topugu humanizm ,ozellikle cgtr'de.O sebeple sana senin gibi cevap verilmiyor.Ama bokunu cikardin artik 

Bu kadar mi ?
screen
Ziyaretçi
« Yanıtla #48 : Mayıs 13, 2009, 16:02:26 ÖS »

o zaman atın forumdan...ozaman sizde retro ile alkasız windows mesajları yazmayın v.s. birileriyle dalga gecmeyin. Ne bileyim siz daha iyi bilirsiniz.

forumda acaba gercek zararlı kimler  ben kötüyüm hepiniz iyisiniz Kahkaha
o kadarki 4 4 lüksünüz bir coğunuzun yazdığı mesajdan zaten bende bi şey anlamıyorum Kahkaha

sizin yazdıklarınızdan anlamıyorum diye size kalkıp sen yalancısın felan dedimmi  ?
tamam ben dolandırıcıyım diyelim tüm herkes bir konu açsın anti screenciler olsun başlık ve içinizi dökün Kahkaha gercekler cıksın ortaya ne var ne yok yazın hepsine vericek cevabım var ve bunuda bu forumda değil başka bir yerde serbest bir alanda ... istersenizde bu forumda dökün içinizi rahatlarsınız...

selamünaleyküm
« Son Düzenleme: Mayıs 13, 2009, 16:08:56 ÖS Gönderen: screen » Logged
screen
Ziyaretçi
« Yanıtla #49 : Mayıs 13, 2009, 16:09:31 ÖS »

gercek cehalet içinde olanlar belli Kahkaha
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #50 : Mayıs 13, 2009, 16:10:37 ÖS »

screen, biz insan kaybetmek yerine kazanma yönünde çaba sarf ediyoruz. Forumdan atmaya bu kadar meraklı olsak, çok kişiyi çok önceleri atmış, hatta senin bir önceki mesajındaki kışkırtıcı tavra gerek bile kalmamıştı... Eskiden bu kadar değildin, ama bu aralar iyice dağıttın. Kendine çeki düzen vermeni, eğer bunu yapamayacağım dersen, kendi isteğinle ayrılmanın doğru olacağına inanıyorum... Üzgünüm...

screen
Ziyaretçi
« Yanıtla #51 : Mayıs 13, 2009, 16:15:10 ÖS »

max_damage maximum zarar darbe verme anlamında insnaın kulandığın micklere bakarsan kimin nasıl olduğunu anlarsın Kahkaha
screen kelimesine gelelim :

1. anlamı : saklamak, gizlemek; önüne perde çekmek, muhafaza etmek, korumak; ocak siperi, paravana; sinema; sinema perdesi; (i; kalburdan geçirmek, elemek; kafes, i, perde; düşmana karşı siper vazifesi gören bölük; elek, kalbur; tahta perde, bölme.

2. anlamı :

perde ile ayırmak, korumak, saklamak, gizlemek, örtmek, kamufle etmek, kalburdan geçirmek, elemek, eleme yapmak, oynatmak (film), ekranda göstermek, filme almak (kitap vb.)
screen
Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : Mayıs 13, 2009, 16:17:43 ÖS »

ben dedim sana ama cevap yazmadın beni forumdan gercekten silmeni istiyorum bir daha gelmemek şartıyla tüm mesajlarımıda herşeyi silmeni...
gecekten güzel günlerim gecti bu forumda... ben foruma girdiğim zaman kendimi gercek anlamda kaybediyorum Kahkaha
sonucda bir forum değilmi herkes düşüncesini yazar birilerine gercekten dokunuyorsa zaten o kişiler haksızdırlar...
elbvette benimde haksız olduğum yerler var.sonucda bir takım şeyler yaptım birilerine inat oda.. bunuda kimseden saklamadım bazı kişiler haricinde onlarda bilinen gercekler..
« Son Düzenleme: Mayıs 13, 2009, 16:19:50 ÖS Gönderen: screen » Logged
screen
Ziyaretçi
« Yanıtla #53 : Mayıs 13, 2009, 16:22:36 ÖS »

@lw3d

sana karşı olan tek bir olumsuz düşüncem yok saygıyla herkese mutluluklar dilerim ben bu foruma gelem demiyorum artık yokum....

the end screen ..
rtuk
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #54 : Mayıs 13, 2009, 18:29:39 ÖS »

@tabu
evet zaman zaman c64 ve amiga oyun kopyalayıp malum sitede satıyorum
1 defada ps2 oyunu satmıştım 1 tanecik malum sitede
ama beni binlerce oyun kopyalayıp dükkanlara satan kişilerle karıştırmayınız.
o zaman köşeyi döner asgari ücrete fabrikada tırmalamazdım.
saygılar

UFUKLARIN NAZARIMDAN NİHAN OLUP GİDELİ;
HAKDANI FENANIN KARARDI HER ŞEKLİ
GÖZÜMDE KALMADI YER GÖK BATAR ÇIKAR
ZEMİNE MÜNKESİRİM ASMANE MUABBERİM VS VS VS...
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #55 : Mayıs 13, 2009, 19:02:26 ÖS »

rtuk: bunlar suç değil...ya da en azından bizim forumda yapmadıktan sonra bizi çokta ilgilendiren şeyler değil... Tabu sanırım yanlış ifade etti...

not: Bir malum site geyiğidir gidiyor Bu sitede Gittigidiyor ya da sahibinden.com gibi sitelerin adını yazmak, link vermek ne zamandan beri yasak oldu? Bu konuda yasaklayıcı bir tavrımız olmadı, olmasını makulde görmüyorum.

Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #56 : Mayıs 13, 2009, 19:52:04 ÖS »

ben dedim sana ama cevap yazmadın beni forumdan gercekten silmeni istiyorum bir daha gelmemek şartıyla tüm mesajlarımıda herşeyi silmeni...

Foruma yazılan mesajlar iki yönlü bir tartışmanın eseridir. Ortaya çıkan mesaj trafiği tartışmaya katılan tüm bireylerin ortak malıdır. Bu durumda forumlara yazılan mesajlar tüm taraflar tarafından kabul edilmedikçe silinmemelidir. (elbetteki esas karar site sahibine aittir, fakat forum etiğini kullanıcıların da öğrenmesi gerekir)

ceketimi alayım.

LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #57 : Mayıs 13, 2009, 20:00:29 ÖS »

Burada bir yanlış anlaşılma olmasın...Geçen gün Screen özelden bana mesaj atarak kendisini silmemi istedi...Ben cevaplamadım... İki sebeple..

1 - Silecek kişi ben değilim...Üyelik silinmeleriyle ilgili çok acil ve sert karar vermek gerekmediği sürece ben ve diğer 3 arkadaşın onayıyla karar alıyoruz..Kişisel değil..

2 - Screen'in o anlık sinirle, sağlıklı olarak düşünmediğini düşünüyor ve bu nedenle kendisine 1. maddeyi anlatmanın anlamsız olduğunu düşünüyordum...

Not. Mesaj silmeyi sevmiyoruz. Ama fark edilsin ya da edilmesin gün içinde yanlış bölüme açılmış, açılan başlıkla alakası olmayan mesajları düzenlemek zorunda kalıyoruz. Gönül isterki, her üyemiz attığı mesajın sıradan olmadığını, bizden sonrakiler ya da aynı soruna muhatap olacaklar için bir kaynak olduğunun bilincinde olarak mesajlaşsınlar (bunu yapmadığınız anlamına gelmiyor...Ama bazılarımız ne yazık ki çokta dikkatli değil..)

Not 2. her üye forumdan kendisini profil sayfası üzerinden silebilir. Screen forumdan kendi ayrılmıştır...
« Son Düzenleme: Mayıs 13, 2009, 20:02:09 ÖS Gönderen: LW3D » Logged

Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: