Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Herkese merhaba!!  (Okunma Sayısı 5344 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
serkanos
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 27, 2009, 21:02:53 ÖS »

Merhaba arkadaşlar.Yine eski toz pembe günlerimin anısını canladırdım bu forum sayesinde.Eski amiga, 64 ler sayılarını tekrar indirdim.Oyunların gerçekten oyun olduğu günlerdi gerçekten.Ya da biz çocuktuk herşey daha tatlı geliyordu bilemiycem artık.Neyse 28 yaşındayım.Balıkesirliyim ama iş nedeniyle istanbulda oturuyorum artık.Bilgisayarı aldığım ilk günden beri Oyunların nasıl yapıldığını merak ettiğim için mutlaka bir dalını öğrenmem gerektiğini hisstettim ve karakter animasyonu ile ilgilenmeye başladım.Şu an bi animason şirketinde çalışyorum.Ama oyun şirketi olmasını daha çok isterdim. İLerde inşallah.Zamanında amigam ve ya c64 üm yoktu.2mb ram li bir pce sahiptim.Ama oyun çektirmeye gittiğim zmanlarda amigaya veya c4 kasetlerine oyun çektirenlere hep gıpta ile bakmışımdır.Çünkü onlardaki gibi bir oyun pc de hiç olmadı.Şimdi ancak romlarla idare ediyoruz. :-\Neyse benden bu kadar

Zamanında Amiga oynayamamış genç....
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 27, 2009, 23:25:12 ÖS »

Hoşgeldin hocam

Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 28, 2009, 11:28:19 ÖÖ »

Hoşgeldin Dostum
modelist
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mayıs 28, 2009, 11:42:37 ÖÖ »

bir 10 yas daha erken dogmuş olsaydın gıpda ile baktıklarına sahip olabilirdin neyse ....
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: