Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetExidy Sorcerer - Birşey ifade ediyor mu ? Düşünceleriniz...
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Exidy Sorcerer - Birşey ifade ediyor mu ? Düşünceleriniz...  (Okunma Sayısı 10111 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alcofribas
Uzman

Who Dares Wins!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Haziran 03, 2009, 16:19:33 ÖS »

Direkt Basic ile gelmeyen cihazlardan biride Amstrad'ın Plus ailesi sanırım. Basic kartuşu gerekiyor. Aksi durumda Amstrad GX4000 oyun konsolu gibi işlem görüyor bildiğim...Alcofribas bu konuda bizi bilgilendirebilir..

Evet, PLUS ailesi Basic kartuşu takılı olmadığı zaman GX4000 den farklı değil. Basic kartuş çıkınca hafıza geniş oluyor. Sanırım bundan başka bir sebebi de yok. Ama neden kartuş takıldığı an Basic i bypass edecek bir sistem kullanmamışlar bilmiyorum. Hatta Atarideki gibi tuş kombinasyonu ile Basic i bypass etmek de olabilirdi.

Neyse şimdi pilim bitiyor. Işığı da çok kısdım ve yazdıklarımı okuyamıyorum. Bu konuyu kapatıyorum.

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Nisan 27, 2011, 00:06:29 ÖÖ »

Exidy Sorcerer'ın nadir bir bilgisayar olduğunu 2 yıl sonunda anladım. Ebay.com'da 250-300 USD gibi fiyata satıldığını gördüm. Aşağıdaki ilandaysa devam eden bir exidy var...

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230610424439

Size bu soruyu sorduğumda çok daha ucuz bir fiyata almamıştım Şimdi kafamı vuracak duvar arıyorum

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: