|
LW3D
|
 |
« : Haziran 19, 2009, 12:23:31 ÖS » |
|
Bazı arkadaşlar son günlerde soru ve isteklerini özel mesaj olarak iletmeye başladılar. Hala forumu ya da forumdaki üyeleri "destek hattı" gibi gören arkadaşlarımız var...
Lütfen sorularınızı foruma yöneltiniz. Forumlar bunun içindir... Foruma katılma oranınıza, samimiyetinize göre muhakkak cevap alırsınız. Özel mesajlar, özel mesajlar içindir.
selamlar,
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 19, 2009, 12:26:00 ÖS Gönderen: LW3D »
|
|
|
|
|
|
mybee
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 19, 2009, 12:29:30 ÖS » |
|
sende "alo LW3D" hattı kur
sorun çözmek ücrete tabidir çözülen sorunları tekrar sorun haline getirenin ücreti geri ödenmez gibi birde slogan off ki of
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 20, 2009, 13:36:37 ÖS » |
|
öyle yapsak inan değerimiz olur... Insanlar paylaşsın, birbirine destek olsun diye forum açıyoruz, yıllardır elimizden geldiğince uğraşıyor, sunucusuydu, hackiydi, virusuydu, backup'ıydı, yanlış kısıma atılmış mesajıydı düzeltiyoruz, özelden mesaj cevaplamayınca, azar yiyoruz  İşsiz güçsüz, boz gezenin boş kalfasıyız nasılsa...Doktorda olamadık..katlanıcaz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mybee
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 20, 2009, 13:40:13 ÖS » |
|
bence sen bu forumu kapat beraber dönerci dükkanı açalım seninle
(not: kimseye bir şey demiyorum inanın sadece LW3D ye sataşıyorum)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 20, 2009, 13:44:15 ÖS » |
|
dönercilikten, forumdan kazandığım kadar kazanabilirmiyiz  Ben hep manav olmak istemişimdir. Ne kadar zordur bilmiyorum, ama manav olayına ne dersin...sağlıklı besleniriz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mybee
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 20, 2009, 13:50:43 ÖS » |
|
dönercilikten, forumdan kazandığım kadar kazanabilirmiyiz  Ben hep manav olmak istemişimdir. Ne kadar zordur bilmiyorum, ama manav olayına ne dersin...sağlıklı besleniriz... o kadar satış falan dedik halen köşe olamadık bırak köşe olmayı alımlarımdaki zararlar çıkmıyor bende ortak olayım senin siteye gül gibi geçiniriz  manavlık bana göre değil ben etoburum seni bilmem ama bana epeyce zor gelir acıkınca maydonoz biber yemek  (bak burada kahkaha suratı eksik) (sadece espiri arkadaşlar şimdilik et paralarını makinalara yatırıyorum ilerde şöyle 100 150 yıl kadar sonra çok zengin olacağım eti o zaman yerim)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
coze
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 20, 2009, 14:31:42 ÖS » |
|
manav diyince aklima geldi  lw3d manavlikta fazla para yok ama baska yonlerden tatmin edici olabilir 
|
|
|
|
|
|
Retro Hincal Uluc
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 20, 2009, 15:16:23 ÖS » |
|
Nerden buldun bunu  Yoksa böyle bir arşivin mi var  Bilgisayarla ilgili mesleklerde durmadan bişey öğrenmek zorunda kalır insan. Teknolojik süreksizlik, devamlı araştırma, geliştirme zorunda bırakıyor insanı...Her gün yeni birşey öğrenmek zorundasın...Öyle olmasa Basic/COBOL ile hala program yazıp gül gibi geçinirdik manavlar ise hep aynı üzümle uğraşıyorlar. Durmadan karpuzun yeni versiyonu çıkmıyor  O nedenle en azından bu yönünü sevmişimdir manavlığın..Hem meyve/sebze sağlıklıdır da
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mybee
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 20, 2009, 15:29:36 ÖS » |
|
2012 de noolacak anlamadım halen ama insanlar dünyanın sonuna meraklı anlaşılan ama gidecek başka dünya yok şu an itibarı ile
manav hep aynı üzümle uğraşmıyor orada yanılıyorsun eskiden üzümler halim selim bir meyveydi şimdi bazılarının tanesi çay bardağına girmiyor o daimi satılan daha küçük taneli üzümlerin salkımı neredeyse 5 kilo çekiyor kapitalist sisteme insanların uyum sağlayamadıkları kredi kartlarından belli ama sebze ve meyve durumdan memnun gibi gözüküyor tabi buradan bakınca
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mybee
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 20, 2009, 15:52:03 ÖS » |
|
yok marduk u zaten biliyorum ama bazı insanların illede felaket diye tutturması ilginç eğer öyle bir gezegen varsa milyarlarca yıldır kaç kez geçti kimbilir keza felaketini bizemi sakladı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 20, 2009, 16:07:37 ÖS » |
|
yukardaki yazıda bahsediyor zaten...Nuh Tufanıda bu gezegenin güneş sistemine giriş periyoduna rast geliyor diyor mesela...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mybee
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 20, 2009, 16:15:18 ÖS » |
|
haha desene 2012 de bol bol balık avlayacağız oltaları hazırlıyayım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hacettepeli
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 20, 2009, 22:32:31 ÖS » |
|
Başlangıçta kızmıştım ama şimdi olayı dalgaya sarışınızı görünce güldüm açıkçası ama siz de biraz benim açımdan bakın olaya:)Bu soruyu LW3D ye sormadan önce google da en az 30-40 yazı okudum ve hepsi de ingilizce idi bazı şeyler tam anlaşılmıyordu bir sonuca varamadım,sonra Amigaturk ve Buradan bulabildiğim kadar @hotmail.com adresini msn.ye ekledim birileri denk gelir de sorarım diye ama gel gör ki 1 kişi bile online olmadı:(2.günün sonun da bunalmıştım ki mesaj sayısına göre buradan birkaç kişi aradım ve LW3D nin bu konuyla ilgili daha önceki yorumunu görünce ışığı gören bir çocuk gibi içimde bir umut oluştu:)sizler de bilirsiniz hani c64 veya a500 aldınız ve ama kullanamıyorsunuz nasıl çatlarsınız yerinizde duramazsınız ya ben de 2 gün boyunca o kabloyu kullanamayınca iycene gerildim:(Bu ruh haliyle özelden mesaj yazdım LW3D ye çün ki gercekten forum ana sayfasına yazılacagını düşünemedim o anda...Sağolsun ÖzayTuray cevap vermiş ve nette hiçbiryerde yazmayan bişey..Paralel port driverlarını kuruyosun ve 1541-2 ye hukmetmeye başlıyosun!Bu kadar ufak bişey beni 2 tam gün oyaladı inanın:(Zamanımda ksıtlı oldugundan biraz sitemkar yazdım kabul ediyorum onun için özür dilerim yine de sağolun emeklerinizi takdir etmiyor değiliz...LW3D sen de o kadar boş olduğunu düşünyosan ki sanmıyorum gel Antalya'ya sağlıkta beraber çalışalım ben sana iş ayarlarım boşver manavlığı:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|