Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Forum ve Özel Mesaj  (Okunma Sayısı 16336 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mybee
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Haziran 21, 2009, 15:20:08 ÖS »

ana........kız LW3D hemşire oluyorsun gözün aydın  haha....eee ben ben ..ben noolacam bari hasta bakıcı falan müsait bir şeyler vardır banada neyse ben dönerci dükkanımı açayım

neyse şimdi işin ciddiyetine bakalım buradaki insanların hepsinin hobisi farklı bu forumda olup c64 ve amigayı tanımayan var (cık cık cık çok ayıp) tekil olarak sorulduğunda genelde yanıt almak zor olur ama toplama yazılırsa daha hızlı ve kolay olacak aynı zamanda tartışma olarak orada kalacağından aynı sorunu yaşayan başka üye bunu bulup yararlanabilecektir ben herşeyde orijinal derimde başkaca bir şey demem bu yüzden yeni donanımlar beni pek ilgilendirmez ne almasını nede kullanmasını severim kısaca genele yazılırsa forum amacına ulaşmış olur eh hepte teknik olmuyor azda şamata lazım bende pek beceremiyorum herhalde yada sazanlık yapıyorum sonuçta böyle oluyor

bilmece gibi yazı oldu hani noktalı yerleri doldurun diyor ya bu tersi noktasız yerleri noktalandırın

Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Haziran 22, 2009, 00:31:06 ÖÖ »

Nibiru'dan (Marduk) bahsedelim... İki gün önce bir gazete makalesinde Nasa uzmanlarının Nibiru'yu yalanladığını, öyle birşey olmadığını, olamayacağı ile ilgili açıklamalarını okudum. Ama Internet ortamında Nasa'nın 2001 yılında KX76 koduyla bu gezegeni katalogladığı yazıyor... Ayrıca sırf bu gezegeni gözlemlemek için Güney Kutubuna kurdukları gözlem evinden bahsediliyor. Google Earth'ten baktım gerçekten orada bir gözlemevi kurulmuş olduğunu gördüm...

Yine birşeyler mi saklanıyor bizden yahu?

Alper
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Haziran 22, 2009, 10:32:24 ÖÖ »

@hacettepeli: teşekkürler... Ben yine boş takılayım sağlık sektörü benim içinde bulunabileceğim bir alan değil.. Akşamları eşimden yeterince vakaa dinliyorum... O yeterde artar bile...

Alpyre: Nasa bişeyler saklıyor düşüncesinde olanlar çoğunlukta... Ben çok detaylı olarak bu konuyu takip etmiyorum. Ama en azından bugüne kadar, Nibiru'nun dünyaya çarpacağını kimse söylememişken, NASA'nın dünyaya 2012'de birşey çarpmayacak açıklaması çok garip geldi... Google Sky vb, haritaların bazı bölümlerinin karartıldığıda iddialar arasında...

Aşağıdaki videoya bir göz atın.
<a href="http://www.youtube.com/v/CyJSRmmRcYc&rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/CyJSRmmRcYc&rel=0</a>
Alıntı

Birde, Google ve diğerlerinin karartmasıyla ilgili youtube'daki şu açıklamaya bakın.
Alıntı

Please don't get too worried just yet.

We don't have definative data. just lots of speculation if there actually is anything at all.

These images from IRAS are over 25 yeas old.

It is the same data available to Google Sky and WikiSky in their astronomy Applications

There are only (3) all sky INFRARED Surveys available - IRAS - 1983, ISO 1996-98, and Spitzer 2003-08

Only the IRAS survey has these images, but Google Sky, WW telescope , NASA has decided to alter or block these .

İlginç...

mybee
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Haziran 22, 2009, 12:44:42 ÖS »

evet nasa kesinlikle bir şeyler saklıyor çoraplarımı bulamıyorum yine ya nasa çorapla şaka olmaz işe geç kalıyorum

şaka bir yana dünya gizemlerine bir yenisini ekledik böylece eskiden beri bazı yapılan olumsuz işlerin üzerini örtmek için garip iddialar ortaya atılırdı ama tarih bizim göremeyeceğimiz tarih olurdu bu defa göreceğimiz bir tarih var ortada (sakat bir durum olmazsa tabi) gerçi felaket senaryolarınada alışık yaratıklarız halley kuyruklu yıldızı bir kere geçecek oldumu binlerce kuyruklu yalanda ortalarda uçuşur yok çarpacak yok teğet geçecek evelallah bir şeyde olmaz hani umalımda o palavra senaryolardan birisidir

Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Haziran 22, 2009, 12:45:52 ÖS »

bilmiyorum ama harika bir bilim kurgu filmi çıkar bundan.

düşünsenize, binyıllar önce kırmızı bir gezegen üzerinde bizden uzaklaşmış insan ırkının diğer yarısı, teknolojinin de yarısını alıp götürmüş, ve sonunda geri geliyorlar. hatta abartalım, bu gezegen yoluna devam etmeden önce, ay-dünya-nibiru üçlüsü oluşturup bir süre yörüngede kalsın sonra 5-10 yıl içinde tekrar çekim kuvvetinden kurtulup 3000 yıl boyunca görünmemek üzere yoluna devam etsin.

Kahramanımız, nasa'nın yakışıklı ama yalnız astronotu cek blek, eşini bir kazada kaybetmiş ve sefil bir halde yaşamaktadır, keşif için aniden yörüngede beliren kırmızı gezegene gönderilir. Bir de ne görsün, dünyanın negatif bir kopyası adeta, windows opensource, linux bir tekel. Sonra bir kıza aşık olur, olaylar gelişir. Gezegen yörüngeden kurtulmak üzereyken kendi gezegenine dönüp beleşe linux kullanmak ile nibiruda kalıp sevdiği kadının dırdırını dinlemek arasında kalır. Artık gümbürtüler ile nibiru dünyanın yörüngesinden uzaklaşacak iken, kahramanımız ne yapacaktır?

ehueheh...

mybee
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Haziran 22, 2009, 12:56:26 ÖS »

oradada döner seviyorlarmıdır acaba..?

Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Haziran 22, 2009, 13:19:38 ÖS »

Kesin Avrupa birliğine girmek için Kokoreç yemek şartı vardır o gezegende.

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Haziran 22, 2009, 13:38:06 ÖS »

windows opensource, linux bir tekel.

Hocam filmlerde zaten ben bir tane windows yüklü bilgisayar görmedim.
(Bill gates telif hakkımı istiyordur nedir Kahkaha )
Bırak windowsu fare imleci bile gördüğüm film sayısı parmakla sayılacak kadar azdır.

Kahramanımız bilgisayarın başına geçer
Ekranda Atari 800XL den kötü grafikler.
Alır eline klavyeyi, Bir patırtı kütürtü (tuş sesleri)  hoop bakmışsın 3 saniyede dünyadaki bütün gizli sistemler ellerinin altında Kahkaha

Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Haziran 22, 2009, 14:12:31 ÖS »

Alır eline klavyeyi, Bir patırtı kütürtü (tuş sesleri)  hoop bakmışsın 3 saniyede dünyadaki bütün gizli sistemler ellerinin altında Kahkaha

evet ben de nasa'nın bilgisayarlarını hack etmek için bir zx spectrum'u kurulu bırakırım hep. Nolur nolmaz, acilen cia, fbi'ı kırmak gerekebilir diye. Haa vaktim varsa, windowsla acele etmeden yavaş yavaş kırarım

Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Haziran 22, 2009, 16:22:03 ÖS »

evet ben de nasa'nın bilgisayarlarını hack etmek için bir zx spectrum'u kurulu bırakırım hep. Nolur nolmaz, acilen cia, fbi'ı kırmak gerekebilir diye. Haa vaktim varsa, windowsla acele etmeden yavaş yavaş kırarım

Kahkaha

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: