Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga Yazılımsecret of monkey island geri donuyor
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: secret of monkey island geri donuyor  (Okunma Sayısı 5728 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oneronur
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 22, 2009, 17:59:41 ÖS »

bu konuda daha once bir sey yazildi mi bilmiyorum ama ben bugun gordum.

secret of monkey island efsanesi, 2 oyunla geri donuyor, 1.si ilk monkey island oyunun yeniden duzenlenmis hali, 2.si ise yepyeni bir monkey island oyunu.

oyunu yapanlar eski lucas arts firmasindan ayrilan ve farkli firmada calisan bir ekip

link asagida

http://www.gamespot.com/games.html?platform=5&category=Adventure+Games&type=games&mode=top&sort=views&sortdir=asc

Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Haziran 22, 2009, 21:56:16 ÖS »

birkaç hafta önce konuşmuştuk sanırım. 2 değil 5 bölümden oluşan "episodik" bir oyun olacakmış, her bölüm birer ay arayla çıkacakmış piyasaya. (hmm irc'de mi konuşmuştuk hatırlayamadım şimdi)

Sam&Max'den hazzetmediğim için bu seriden de pek hazzetmedim (aynı salak firma). Sonuçta hardcore monkey islandcı sayılırdım eskiden, oynayacağız mecburen tabii...

gyucatur
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 22, 2009, 21:58:51 ÖS »

Evet  Kahkaha Secret of monkey island Special Edition olarak cikacak. Oyunu tek bir tusa basarak ister eski orjinal grafikleriyle istersenizde yeni grafikli olarak oynayabilecegiz. Bir ciksin ilk alanlardan olacagim  
« Son Düzenleme: Haziran 23, 2009, 13:58:41 ÖS Gönderen: gyucatur » Logged

Commodore 64C (Made in W.Germany)
1084s Monitor
1541-II Disk Drive
1530 Datasette
1531 Datasette
1351 Commodore Mouse
Destek 64 Cartridge
Multi Ice III Cartridge
Simon's Basic Cartridge
Koala Painter Cartridge
Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Haziran 23, 2009, 01:16:52 ÖÖ »

İlk 4 oyunu tekrar tekrar bitirmiş birisi olarak, çok sevindim. Yalnız 3ncü oyundan sonraki yeni karakter görünümünden şikayetçiydim. Remake'ten de şikayetçiyim... Bakın şimdi olmuş mu bu yani?

Eski tiplemeyi de yenisiyle değiştirmişler. Bu arada yeni oyun serisinin adı "Tales of Monkey Island" olacakmış... Hadi bakalım... Dört gözle bekliyorum...

Alper
Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Haziran 23, 2009, 02:35:46 ÖÖ »

ne yazık ki zamanında ölüp bittiğim oyunlar bana zevk vermezken remakeleri de eskilerine göre daha büyük bir heyecan yaratmıyor bende. son zamanlar bir Myth ilgimi çekmişti, o da hala yapım aşamasında sanırım.

gel gör ki ben de *mecburen* bu remake'i oyniicam, yoksa içimde kalır.
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Haziran 23, 2009, 09:18:46 ÖÖ »

Monkey Islandı çok severek oynardım.
İşallah yeniside eskisi gibi güzel olur.
Ben yanlız 4. oyunun yapsuna alışamamıştırm.
En çok 3. oyun hoşuma girmişti.
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Haziran 23, 2009, 12:54:02 ÖS »

İlk 4 oyunu tekrar tekrar bitirmiş birisi olarak, çok sevindim. Yalnız 3ncü oyundan sonraki yeni karakter görünümünden şikayetçiydim. Remake'ten de şikayetçiyim... Bakın şimdi olmuş mu bu yani?

Eski tiplemeyi de yenisiyle değiştirmişler. Bu arada yeni oyun serisinin adı "Tales of Monkey Island" olacakmış... Hadi bakalım... Dört gözle bekliyorum...

Sarı kaşlar?

Aslında çizim tekniğinin değişmesine karşı değilim. Eskiden daha realistik bir durağan image kullanımı vardı, şimdi stilistik bir tavır var ki bu da oyunun geri kalanına uyuyor.

Fakat tiplerin değişmesi çok acaip.

İşin tuhaf tarafı Guybrush'ı gittikçe kuzey avrupa ırkına benziyor. İsveçli (bazen finli demoscene) çocuklarına benzemeye başladı.

George Lucas bu oyunla çok yakından ilgileniyor olmalı. Starwars'ı berbat ettiği gibi monkey island'ı da eşit derecede rezil edecek herhalde. Yakında mcDonald'sda happy meal yanında guybrush oyuncakları almayabaşlarız.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: