@Alp Yener : NetSurf geliştiricileri JavaScript desteğini hedeflediklerini fakat daha o aşamaya gelmek için çok mesafeleri olduğunu belirtmişler. Yani en önceliksiz hedefleri JavaScript
@Arda, Coze, Alp Yener : OWB (68k versiyonu) güncelleniyor. İlk denediğim versiyonu 1.3 idi. Daha sonra EAB'de 1.4'ün çıktığını öğrendim. Senin bu iletin vesilesiyle
Jörg Strohmayer'in sitesine tekrar bir göz attım ve 1.6 versiyonunun çıktığını gördüm. OS4.x versiyonu kadar hızlı olmasa da OS3.x versiyonu da güncellenmeye devam ediyor.
Periyodik olarak aşağıdaki link'i kontrol etmek gerekiyor...
http://strohmayer.org/download.php/OWB_m68k.lha@wizofwor :
ixemul.library : Unix Emulation Library
ixnet.library : Unix Network Emulation Library,
Unix fonksiyonlarınının olduğu gibi kullanılabilmesini sağlayan bu iki kütüphane dosyasıyla Unix için kodlanmış açık kaynak kodlu programlar, AmigaOS'a çok daha pratik ve hızlı derlenebiliyor. Zamanında NetBSD'yi geliştirmek için Markus Wild tarafından başlatılmış bir proje. Açık kaynak kodlu olduğu için zaman içerisinde farklı programcılar tarafından geliştirilmeye devam etmiş. Şu an
GeekGadgets projesinin en önemli yapıtaşı olduğu için düzenli olarak güncelleniyor.
v61.1 sürümü indirilebilir durumda. OWB'nin ve NetSurf'ün derlenebilmesi bu kütüphane sayesinde gerçekleşti.
Yine bu kütüphaneden yararlanan Arthur Jarosik, Linux için yazılmış pek çok oyunu Amiga'ya port etti. Buyrun bu da onun Blog'u "
Unsensible Software".