1 kereye mahsus paketi yenıden ınstall ettıgımde çalışıyor ama 2. sefer de tekrar açılış asamasında 2 satır yazı cıkıp takılıyor:(
Çıkan iki satır yazı mevcut sorunla ilgili bir rapor ise, çıkan yazıların ne olduğunu da buraya yazmalısın...
Bir de masaustunde .backdrop isimli bir dosya çıktı bir türlü tasıyamıyorum baska klasore,nerden geldıgını de anlamadım zaten:)
.backdrop dosyası Amiga formatlı partisyonların kök dizininde ortaya çıkan bir dosyadır. Bu dosya, disklerinizde belli bir konumda bulunan bir dosyayı masaüstüne sabitlediğinizde (yani Icon>Leave Out yaptığınızda) ortaya çıkar. Görevi o diskteki, masaüstünde görüntülenecek dosyaların tam yol adını tutmaktır (aslen bir metin dosyasıdır).
uzerınde anahtar-pense logosu var capraz sekılde...
İşte tuhaflık burada. Amiga işletim sistemleri dosyaların ne dosyası olduğuna, (Windows'taki gibi

) uzantısına değil, içeriğine bakarak karar verir. Öyleyse ya o .backdrop dosyasına Tool (uygulama) ikonu eklenmiş veya kendisi gerçekten bir Tool. Çünkü bahsettiğin simge Tool simgesidir. Yani çalıştırılabilir dosya.
Düşük bir ihtimal ama Amiga'na 10-15 yıllık bir virüs bulaştırmış olabilirsin... Belki de JST'yi yeniden kurmak için taktığın disketten bulaşmıştır... Kimbilir?