Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Merhaba  (Okunma Sayısı 16997 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kuzgun
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Eylül 02, 2009, 11:03:26 ÖÖ »

Malesef Osam'ı hatırlayamıyorum. Bir de A500 ümü aldığım ve adını hatırlayamadığım, Çavuşoğlu pasajı 2. katta bir bilgisayarcı vardı. Hatta kampanyadan yararlanmıştım ve bir çeyrek altın kazanmıştım. Hatırlayınca birden tuhaf oldum.
gprs78
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : Eylül 03, 2009, 10:06:32 ÖÖ »

Hatırlıyorum da, ben de Bakırköy'de Akbulut Pasajı'nın bodrum katında bir dükkanda, tombik bir bayan tarafından xcopy ile amiga oyunları kopyalatırdım. Tabi bir de Bil-Tek var. Onu Marmara Pasajı'nın en önemli dükkanı olarak görmüşümdür hep
Ya oranın adı boğaziçiydi galiba game city nin bitişiği...
Bakırköy bilgisayar vardı ilk commodore oyunumu oradan almıştım 1942 teybimide götürmüştüm kafa ayarı yapmışlardı . Kafa ayarına para almıyorlardı ama ben  rahatsız oluyordum ve o kadar kastım ki kafa ayar programı kullanmadan işi bitirirdim öyleki oyunların ayarları kafamdaydı çoğunlukla ilk denemede açardım oyunu
commodore500
Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : Nisan 15, 2015, 17:41:47 ÖS »

Bakırköyde Bilteki biliyorum, ama Akbulut Pasajının altını bilmiyorum.
Bakırköyde Bilteğe yakın Osam Bilgisayarda  vardı hatırlıyormusun?

Osam bilgisayar en son pes eden bilgisayarcı olmuştu bakırköyde . Her yer pc ye dönmüştü onun vitrininde hala c64 resimli kasetleri duruyordu . Kankamla nostalji yapmaya gider bakardık vitrinlerine .

Biltek bu sektöre çok şey kattı , kartuşlar filan ama çabuk pes edip hemen pc ye geçmişti.

Akbulut pasajının altında gelmiş geçmiş en büyük atarici Game City vardı ama orda bilgisayarcı olduğunu hatırlamıyorum .

Sene 1987 Bakırköy ortaokulunda okurdum , babam yol parası verirdi , yemek parası verirdi , o paraya ya c64 kasete oyun çektirirdim ya game center da harcardım . Aç kalırdım , Ömür'deki evime yürüyerek giderdim ama mutluydum .

« Son Düzenleme: Nisan 15, 2015, 17:45:27 ÖS Gönderen: commodore500 ( Erdem ) » Logged
brkemreoglu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Nisan 15, 2015, 17:48:25 ÖS »

Bakırköyde Bilteki biliyorum, ama Akbulut Pasajının altını bilmiyorum.
Bakırköyde Bilteğe yakın Osam Bilgisayarda  vardı hatırlıyormusun?

Osam bilgisayar en son pes eden bilgisayarcı olmuştu bakırköyde . Her yer pc ye dönmüştü onun vitrininde hala c64 resimli kasetleri duruyordu . Kankamla nostalji yapmaya gider bakardık vitrinlerine .

Biltek bu sektöre çok şey kattı , kartuşlar filan ama çabuk pes edip hemen pc ye geçmişti.

Akbulut pasajının altında gelmiş geçmiş en büyük atarici Game City vardı ama orda bilgisayarcı olduğunu hatırlamıyorum .

Sene 1987 Bakırköy ortaokulunda okurdum , babam yol parası verirdi , yemek parası verirdi , o paraya ya c64 kasete oyun çektirirdim ya game center da harcardım . Aç kalırdım , Ömür'deki evime yürüyerek giderdim ama mutluydum .

Vay be siz böyle konuşunca şimdi gençliğin ne kadar boş hevesler peşinde koştuğu belli oluyor. En azından ucundan kıyısından şu hayatı gördüğüm yaşadığım için şanslı sayıyorum kendimi.
commodore500
Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : Nisan 15, 2015, 19:54:38 ÖS »

Alıntı
Vay be siz böyle konuşunca şimdi gençliğin ne kadar boş hevesler peşinde koştuğu belli oluyor. En azından ucundan kıyısından şu hayatı gördüğüm yaşadığım için şanslı sayıyorum kendimi.

Şimdiki gençlik bitmiş okeye dönüyor , kızlı erkekli 15-17 yaşlarında ellerinde sigara ,cep telefonundan bunalım müzikler dinleyip kafa sallayan tipler artık her köşede . Biz temizmişiz ,safmışız . Hayal dünyasında yaşıyormuşuz ama mutluyduk . Şimdikileri PS4 bile mutlu etmiyor...
Vixtrola17
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Nisan 15, 2015, 20:39:26 ÖS »

hoşgeldin.
Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Haziran 09, 2015, 20:34:30 ÖS »

Hoşgeldin foruma kardeşim..bu arada kızılaydaki bayındır sokaktaki gözlem bilgisayarı bilmeyen yoktur tahmınim azmı commoder 64 e kafa ayarı yaptırmaya,oyun çekmeye gıderdik,eve dönüş parama river raid çektirmiştim vay be,şımdı nerde arkadaşlar bızım kuşağımızın tadı başkaydi,hele ankaradaki atari salonlarındaki"başkasının yerine oynamak yasaktir" yazısı:))ne gunlerdî
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: