Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga Genel7D9 DA KICK OFF 2 TURNUVASI ORGANİZE EDELİM Mİ ?
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 7D9 DA KICK OFF 2 TURNUVASI ORGANİZE EDELİM Mİ ?  (Okunma Sayısı 6430 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BJKicet
Üye

KICK OFF 2 PLAYERS NEVER DIE

Üyelik Bilgileri
« : Aralık 13, 2009, 00:42:45 ÖÖ »

merhaba arkadaslar..sensible topic inde yazısmalarımız olmustu..ko2 turnuvası yapabiliriz gibisinden istekler var..bazı msg larımı okuma sansınız olduysa gercekten ko2 sevdalısı oldugumu bilirsiniz..hep dile getirmisimdir,genis katılımlı bir ko2 turnuvası yapsak..hatta bu turnuvalar geleneksel hale gelse..benim gibi dusunenleriniz varsa fikirlerinizi almak isterim..
ben izmirdeyim..eger partide ko2 butunlesmesi olcaksa kuzenimle izm den gelmeyi dusunuyoruz..(herhangibir saglık sorunu olmaz yol durumları vs. uygun olursa)simdi yazacaklarım lutfen yanlıs anlasılmasın..partinin formati belli..aramızdan kac tane ko2 gonullusu cıkar bilemiyorum haliyle..yani ben istiyorum ki geniş katılımlı bisey olsun..hararetli cekismeli maclar yapalım eglenelim..
beyler, topu santradan asırtıp size atıyor dusuncelerinizi bekliyorum :=)

XBOX ONE BJKICET GOKHAN
PSN  GOKHAN_BJKICET_
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Aralık 14, 2009, 11:11:03 ÖÖ »

Bunun için en az 1 adet 1084 monitore ihtiyacımız var... İki tane olursa turnuva çift cihazda sürebilir...Amiga o kadar sorun değil... Ama bu konuda organizatör arkadaşlara danışmakta fayda var..

BJKicet
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Aralık 14, 2009, 23:33:43 ÖS »

hmm..evet amiga sorun olmaz aslında..araba ile gelcek olsak amıgada, monıtorde getirme durumu olabilirdi..simdi ben bu turnuva istegimi icimdeki heyecanla yazdım..bu oyun benim icin yasam bicimine dondugu icin..cogu kisiden daha farklı duygulara sahibim..bahsettigim uzere gerceklestirilcek olan partinin formatı belli..yani kac kici oluruz ko2 icin ne denli konsantre ve istekli olunur..aslına bakarsanız biz ko2 ciler olarak bunu herhangi baska bir birlesme altında degilde,ismini tam koyaraktan yapabilsek..turkiye ko2 sampiyonası deriz mesela..buyuk caplı olan turnuvayı her sene secilen bir sehirde ve herkes icin uygun olan bir donemde organize ederiz..kucuk capta olan turnuvaları ile birbirimizle haberleserek belli aralıklarla ayarlamaya calısırız..böylelikle hem birbirimizi tanıma fırsatımız dogar hemde cok sevdigimiz bir oyunu refleks lerimiz yeter diyene kadar oyama sansımız olur..karar sizlerin..

XBOX ONE BJKICET GOKHAN
PSN  GOKHAN_BJKICET_
ozgur106
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Aralık 15, 2009, 15:17:08 ÖS »

sensıble ve kıck off ıcın party den bagımsız turnuva yapmak gerek tabı yer sorunu olucaktır bı sekılde yapabılırız bır yerlerde belkı
BJKicet
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Aralık 15, 2009, 21:28:52 ÖS »

hmm..evet arkadasım bu yonde karar almalıyız..dediginde cok haklısın..yer sorunu  mutlaka olacaktır..secilen sehire diger katılımcıların gelebilme durumu filan hep sorun yaratacak seyler bizim icin.. herkes kendi sehrinde kucuk capta ko2 organize etmesine eder ama asıl onemli olan büyük turnuvaları nasıl ayarlarız..cokta aceleci davranmadan burada konusarak cozum yolları uretebiliriz aslında..

XBOX ONE BJKICET GOKHAN
PSN  GOKHAN_BJKICET_
Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Aralık 16, 2009, 00:46:03 ÖÖ »

ipucu 1: klasik oyun turnuvalarında bir futbol oyunu var.
ipucu 2: ko2, sensible ya da emlyn hughes değil.
ipucu 3: meraklanmak serbest.
ipucu 4: unofficial oyun turnuvaları ko2 gibi oyunlar için serbest, quake, halflife v.b. oyunları oynayanları "imha ediyoruz", o derece.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: