Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetTurkce Ebay ve GittiGidiyor...
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Turkce Ebay ve GittiGidiyor...  (Okunma Sayısı 6094 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« : Aralık 20, 2009, 21:24:12 ÖS »

Az once Ebay'in artik Turkce bir sayfasi oldugunu farkettim:

http://global.ebay.com/

Belki de uzun zamandir var da ben yeni farkettim.

joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Aralık 21, 2009, 08:48:03 ÖÖ »

bu sitenin en güzel tarafı aradığınız ürünü diğer,Ebay'lerde tarayıp Türkiye için kargo yapmayı kabul edenleri listelemesi,
kuzgun
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Aralık 25, 2009, 18:11:03 ÖS »

Arkadaşlar, bir oyun aldım sistemi denemelik. Aslında klasik ebay dan de giriş yapınca aynı kapıya çıkıyor. Her şey iyi güzel de paypall ile ödemenin 3. aşamasında (shipping) Adres kısmındaki Türkiye yok oluyor. Bu kredi kartı seçiminde de aynı. Türkiye yerine United States çıkıyor ve bu listede de seçmek için Türkiye bulunmuyor. Bu aşamada ebay sistemini bilip kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Ne yapıp da o bilgi formuna Türkiye'yi dahil ediyoruz ya da ne?
мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Aralık 25, 2009, 20:40:47 ÖS »

Benim de basima geliyor bazen. Ben, dahil edemiyorsam, yani menude Turkiye yoksa, saticiya mesaj atip soruyorum Turkiyeye shipping kaca olur diye
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Aralık 26, 2009, 09:39:56 ÖÖ »

Shipping'i her zaman, satıcıya sormak gerekiyor. Hatta Türkiye yazsa bile bazen daha uygun fiyat alabiliyorsunuz. Genelde oyun vs alırken tek oyun değilde, aynı kişiden 2-3 oyun alırsanız, kargo daha makul olacaktır.

Bu arada, yılbaşı döneminde bir süreliğine gümrükten ürün geçmesinde sorun olmaz derler. Geçen sene abartmıyorum, 6-7 ürünüm kaybolduğundan gerçekliğini hiç test edemedim. Ama bu günler değerlendirilebilir.

kuzgun
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Aralık 27, 2009, 21:13:55 ÖS »

Arkaadşlar esas sorunum ödemenin shipping kısmına geldiğimde adres kısmında daha önce doldurarak kayıt ettiğim Türkiye ülke seçeneğinden kendiliğinden çıkıp US beliriyor. Seçilecek ülkeler arasında ise Türkiye malesef çıkmıyor. Bu durum nasıl giderilebilir? Bilen varsa yardım etsin lütfen.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: