Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga GenelAmiga OS 4 incelemesi - Arstechnica Amiga OS4'ü inceledi !
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Amiga OS 4 incelemesi - Arstechnica Amiga OS4'ü inceledi !  (Okunma Sayısı 7715 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ocak 23, 2007, 15:39:28 ÖS »

Arstechnica, AmigaOS4' ü güzel bir şekilde incelemiş ve sitesinde yayınlamış. Sonuç bölümündeki şu söz oldukça hoş...

"AmigaOS4'ün yayınlanması bir şeyi kanıtlar: iyi bir platformu öldüremezsiniz."

"The release of AmigaOS 4 proves one thing: you can't keep a good platform down."

http://arstechnica.com/reviews/os/amigaos4.ars
« Son Düzenleme: Ocak 23, 2007, 15:41:22 ÖS Gönderen: LW3D » Logged

DevilisH
Uzman

aLWaYs AmigA

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ocak 23, 2007, 15:45:25 ÖS »

Vayyyyyy be saygım arttı

Yalnız yıllar sonra gelen bir işletim sisteminde bırakında hata olmasın canım

Winkle
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 23, 2007, 17:08:50 ÖS »

şu AmigaOS 4'ü PPC'ye port etseler de PPC'si olan arkadaşlarımız bari kullanabilseler..Donanımı olmayan bir işletim sistemi olarak tarihe gömülmesinden korkuyorum.ilk başlarda AmigaOne ve Os4 ne kadar heyecan verici bir gelişmeydi..A1200'ümü sattığımda nasıl olsa A1 alırız artık demiştim...Alamadık gitti..Alfabeyi bitirmek üzereyim, şimdi P4'deyim

Dragon Coldfire projesi epeyce mesafe katetmiş gibi görünüyor.yada ben, yazı ve resimlerden öyle algıladım. kimbilir belkide 2007 de satışa sunulur.eminim haberiniz vardır, olmayanlar için  ayrıntıları aşağıdaki linkte:

http://www.elbox.com/news_06_11_11.html

hilhan.deviantart.com
Alp Yener
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ocak 27, 2007, 03:55:00 ÖÖ »

@Winkle
AmigaOS 4 şu anda PPC kartlı A1200 ve A4000'lerde çalışıyor. Ancak halen beta test aşamasında ve ne zaman tamamlanacağı belli değil. Aslında şu haliyle bile satışa çıkarsalar OS4 kullanıcılarının sayısı epeyce artacak ve AmigaOS'un geleceği için önemli bir adım olacak ama bir işletim sisteminin (özellikle adı AmigaOS ise) yarım yamalak satışa sunulmasını kimse göze almak istemiyor anlaşılan.

Donanım konusunda şu sıralar ortalıkta bazı dedikodular dolaşıyor. Yakın zamanda (Amiga zaman birimi ile) kokusu çıkar. İyi veya kötü OS4 çalıştıran bir hardware satılmalı artık.

Bu arada bi tarafınız şişmesin diye söylemeye de dilim pek varmıyor ama OS4 gerçekten tadından yenmez bir hal aldı. Artık Windows (ve hatta linux) kullanırken sıkıntıdan mide ağrıları çekiyorum. A1'in başına oturup bir doz OS4 alınca birden ağrılarım kesiliyor. İlaç gibi işletim sistemi walla. 
Winkle
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ocak 27, 2007, 16:59:58 ÖS »

Hoşgeldin Alp..Bu os4 kilo da yapar abi, uzak durmak lazım Kahkaha

hilhan.deviantart.com
DevilisH
Uzman

aLWaYs AmigA

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ocak 27, 2007, 23:30:32 ÖS »

Alp Hocam, OS V4,0'ı bizlerle paylaşman mümkün müdür acaba?

Alp Yener
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Ocak 28, 2007, 04:49:17 ÖÖ »

Amiga.gen.tr açıldığında AmigaOS 4'ün altından girilip üstünden çıkılmış bir tanıtım yazısı da olacak bir köşesinde. Biraz beklemek lazım. 
DevilisH
Uzman

aLWaYs AmigA

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Ocak 28, 2007, 15:36:06 ÖS »

Peki, OS4,0 'ı paylaşıma sunacak mısın Alp Hocam?

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: