Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Fıkralar...  (Okunma Sayısı 15150 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ocak 23, 2007, 17:50:30 ÖS »

Adamın biri yolda giderken bir cini kurtarmış, Cin demiş dile benden iki şey.

Adam demiş, " - buradan amerikeya kadar bana köprü yap."
Cin demiş, " - olur mu aabi öyle köprü, ikinci dileğini söyle"

Adam öyle olsun diyerek ikinci isteğini söylemiş; " - Ya hu ben bu kadınları anlamıyorum ,ne yapayım?'."

Cin düşünmüş,taşınmış,kaşınmış, sonra şöyle demiş; "- aabii,senin şu köprü kaç şeritli olsun!"

Winkle
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ocak 23, 2007, 19:00:36 ÖS »

Gökhan anladım seni..Bugün için bendede aynen  Kahkaha

hilhan.deviantart.com
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ocak 23, 2007, 21:14:45 ÖS »

Bir arkadaş yolladı..Hoşuma gitti..bende forumla paylaşayım dedim. gerçekten bazen kadınları anlamak bizler için çok zor oluyor Kahkaha

Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ocak 23, 2007, 23:41:57 ÖS »

hafif birtane de benden olsun:
Birgün Temel, Konya'da gezerken gölün kenarında Nasreddin Hocayı görmüş,
"hoçam, hayrola ne yapaysun?" diye sormuş.
Hoca, "Görmüyo musun, göle maya çalıyorum" demiş.
Temel şöyle bir göle bakmış, sonra, hocaya dönüp meraklı gözlerle sormuş:
"Hoçam, bu kadar yoğurdi ne yapacaksın da?"

Winkle
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ocak 23, 2007, 23:50:38 ÖS »

Arda hocam aynen..  Kahkaha

"Adamın biri yolda giderken bir cini kurtarmış, Cin demiş dile benden iki şey.

Adam demiş, " - buradan amerikaya kadar bana köprü yap."
Cin demiş, " - olur mu aabi öyle köprü, ikinci dileğini söyle"

Adam öyle olsun diyerek ikinci isteğini söylemiş; " - şu AmigaOne olayını bi halletsek
Cin düşünmüş,taşınmış,kaşınmış, sonra şöyle demiş; "- aabii,senin şu köprü kaç şeritli olsun!"

hilhan.deviantart.com
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ocak 23, 2007, 23:53:54 ÖS »

Hahahhah.. valla OS4'ü gördüm ya gözüm açık gitmez artık.. fıkrayı bizzat biz yaşıyoruz di mi.. amiga sağolsun. cançekiş çekiş ölmedi gitti be.

Winkle
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ocak 23, 2007, 23:56:13 ÖS »

napalım komodor sağolsun (lafa bak) Kahkaha

hilhan.deviantart.com
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Şubat 10, 2009, 10:59:43 ÖÖ »

ilk fıkranın biraz daha gelişmiş hali geldi bu seferde

Adamın biri California'da bir kumsalda yüzerken ayağı eski bir lambaya
takılmış, adam lambayı kumların içinden çıkarmış. 'Belki cin çıkar' deyip ovalamış lambayı, cin çıkmış.

Cin demiş ki; 'Bu, bu ay içinde dördüncü çıkarılışım ve bu isten sıkılmaya başladım,bu yüzden 3 dileği unut. Sadece 1 dilek hakkin var!'

Adam oturmuş ve bir sure düşünmüş ve 'Her zaman Hawaii'ye gitmek istedim ama uçaktan korkarım ve deniz beni çok tutar.Benim için Hawaii'ye bir köprü; yap böylece arabayla oraya gidebileyim' demiş.
Cin gülmüş ve 'Bu imkansız. Bu isin lojistigini düşün! Köprünün ayakları nasıl Pasifik'in dibine ulaşabilir? Ne kadar beton gerektiğini, ne kadar çelik gerektiğini düşün. Hayır, başka bir dilek düşün' demiş. Adam tamam demiş ve gerçekten güzel bir dilek düşünmeye başlamış.

En sonunda, 'Dört kere evlendim ve boşandım. Bütün karılarım her zaman
duyarsız olduğumu ve onunla ilgilenmediğimi söylerdi. Bu yüzden, kadınları anlayabilmeyi diliyorum. Nasıl hissettiklerini ve neden ağladıklarını, bir şey söylemedikleri zaman gerçekten n e istediklerini... Onları nasıl gerçekten mutlu edebileceğimi bilmek istiyorum...'

Cin cevap vermiş:

'Köprü; iki şeritli mi olsun, dört şeritli mi?'

yucelbilik
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Şubat 10, 2009, 12:34:22 ÖS »

Arkadaşlar çok eski bilgisayarlarını neden hala evde bulundurduklarını hanımlarına anlatamadılar galiba, yüklenmeler sanırım bundan kaynaklanıyor, ama ben bir yolunu buldum: "ya bunlar burda kalır, yada sen evden gidersin" dedim ve tabikiiii ben kazandım. Kahkaha Kahkaha
Dikkat!!! şaka yaptım, sakın böyle bişi yapmayın, yoksa, eski bilgisayarlarla birlikte sizde kendinizi kapı önünde bulursunuz, yani benim başıma gelmedi de, bir arkadaşımın başına gelmişti

yb
Alp Yener
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Şubat 10, 2009, 18:11:10 ÖS »

Son zamanlarda forum bazen amacından sapıyor. Camiaya neler oluyor! Titreyelim ve kendimize gelelim arkadaşlar. biz/dopus doplaşması yapalım diyoruz, siz kalkmışsınız fıkra anlatıyorsunuz. Teessüf ederim. Biraz daha ciddi olalım lütfen.
Ben de geçen gün email marifetiyle aldığım ve hoşuma giden bir fıkra ile tartışmaya dahil olmak isterim. Şöyle ki;

ERKEKLERDEN NEDEN GÜZİN ABLA OLMAZ?

Sevgili Erkan ağabey..
Bana yardımcı olursunuz diye size yazıyorum..
Geçen gece işe giderken kocamı her zamanki gibi evde tv seyrederken bıraktım. Arabamla daha 500 metre gitmedim ki motoru stop etti. Hayli uğraşıp çalıştıramayınca kocamdan yardım almak için eve geri döndüm.
Eve girince gözlerime inanamadım.. Kocam komşunun kızı ile yatağımızda..
Ben 32, kocam 34 yaşında, komşunun kızı ise 22.. Biz 10 yıldır evliyiz.. Yakalanınca resmen çöktü ve itiraf etmek zorunda kaldı.. 6 aydır birliktelermiş..
"Ya bu ilişki şimdi burada bitecek ya da evliliğimiz..!" dedim bağırarak..
O gün işi bıraktı, gittikçe artan bir depresyona girdi.. Onu çok seviyorum ama o ultimatomu çekince yok oldu.. Resmen eridi.. Artık ona ulaşamıyorum.. Lütfen bana yardım eder misiniz?..
sevgilerimle
Ayşe..

Sevgili Ayşe;
Hava soğuksa, hele bu tip kısa mesafelerde motor ısınmadan bastıysan arabalar genelde bunu yapar..
Kaputu aç yakıt borularına şöyle bir bak, ezilme, çöküntü gibi bir şey var mı.. manifolt bağlantılarını ve karbüratörü gözden geçir.
Eğer bunlar sorunu çözmez ise sorun yakıt pompasında olabilir.
Bujilere yeterli benzin gelmiyordur. (Araban tüplü mü benzinli mi dizel mi yazmamışsın)

Sevgilerimle,

Erkan ağabeyin..
AmigAmigA
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Şubat 11, 2009, 12:33:41 ÖS »

Çok güzelmiş yav:)))
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Şubat 11, 2009, 15:46:37 ÖS »

Çok beğendim dostum.
Başka fıkralarda  varmı
mybee
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Şubat 12, 2009, 18:52:28 ÖS »

madem kadınlar konusu işleniyor bendende bir tane olsun

Adam balık tutuyor. Bir elinde oltası öbür eli ise bir taşı tutmuş vaziyette havada... Kadın yanına yaklaşıyor ve soruyor:
- Oltayı anladım da, bu taşı neden böyle tutuyorsunuz?
Adam:
- Bir şartla söylerim benimle yatarsan diyor
Şartı duyan kadın kızıp gidiyor ama merakını yenemiyor, tekrar dönüp geliyor.
-Peki diyor şartını yerine getirelim; ondan sonra söyle bu taşı neden böyle havada tuttuğunu..
Şart yerine geldikten sonra adam taşı neden öyle havada tuttuğunu açıklıyor..
- Bu oltaya sabahtan beri hiç balık takılmadı. Ama sen bu taşa takılan üçüncü kadınsın.

nightwolf
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Şubat 12, 2009, 23:22:07 ÖS »

fıkraları bende severim alın size fıkra

temel yolda yürürken ayağı bişeye takılmış bide bakmış alattinin sihirli lambası gibi bişey almış eline ,belki bişey çıkar diye başlamış okşamaya derken büyük bir gürültüyle cin cıkıvermiş temel korkudan lambayı atmış elinden cin dile benden ne diler sen demiş
temelde özür dilerim demiş.

uyanık hoca
kadının biri ünlü ve uyanık hocanın yanına giderek bişey danışmak istemiş ve başlamış hocaya sormaya
-hocam ben avukatla yatsam günah mı cehenneme mi giderim
-çok günah kızım direk cehenneme gidersin
-peki doktorla oda mı cehennemlik
-oda çok günah onlar bizim saglıgımızla ilgilenirler direk cehannemlik olursun
-sanatcıyla onunla bununla diye sordugu sorular 10  u bulmuş ve hiç olumlu yanıt alamamış.tam kadın gidecekken peki hocam son bir sorum daha olacak
-söyle kızım
-hocam peki seninle yatsam
-hoca yanıtlamış hemen
sen cennete gitmek istiyosun

dr.alban_ it's my life,no coke,born in africa,hello africa
tabu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Şubat 13, 2009, 19:43:58 ÖS »

Sirkin biri, şehir şehir gezip gösteri yapıyomuş, sıradaki ülkede türkiye imiş, istanbuldan başlamışlar,gösterinin en heyecanlı yerine gelmiş bakıcı aslanın ağzına kafasını sokmuş trampetler eşliğinde ama kimsede ne heycan var ne alkış, neyse demiş.Sirk bu sefer başka bi şehire gelmiş gine tüm gösteri boyunca az alkış var yine aslan gösterisine gelince çıt yok,adam heralde buralara çok sirk geliyodur diyerek aldırmamış. Sıradaki şehirde keza aynı tepkiler olmuş,adam dayanamayıp öndeki seyirciye sormuş
 -ben ne zaman başımı aslanın ağzına koysam her ülkede çoşku aşkış gırla gider niye sizde bi çıt yok...
adam
-her gelen sirk aynı numarayı yapıyo hiç bi heycanı yok demiş
aslan terbiyecisi öölemi diyip aslanın yanına gitmiş pantolonunu indirip cinsel organını aslanın ağzına sokmuş, millette bi çoşku alkış tufanı -heyooo o bizim kahramanımız sesleri,yıkılmış ortalık.
Bakıcı varmı aranızda cesaret edip bu numarayı yapabilecek diye sormuş,
arkadan gençten bi ses
-Ben denemek isterim ama ağzımı aslan kadar açamam demiş....

Halen commodore ve amiga servisi...4000 cyberstormppc 604e\233mhz\060\66mhz\cybervision3D+A2000 gvp 040 combo\egs spectrum24+A3000 030\IV24\Retina z3+A1000+CD32+A600 2mb ram\4 gb hdd+CDTV+\pegasos2\spectrum heatsink\much more.
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: