Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: bp2010 basladi!  (Okunma Sayısı 31142 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Nisan 11, 2010, 08:42:12 ÖÖ »

müthiş bir başarı, emeği geçenlere teşekkürler.

bu demo klasikler arasında yerini alacaktır.
Hydrogen
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Nisan 26, 2010, 10:45:33 ÖÖ »

Selam arkadaslar. BP'den sonra, sceneden komple bir kopus yasadigim icin (ki yorgunluk cok fazla, ne kadar surecegini bilmiyorum), yorumlara vs. cevap yazamadim.

Boyle mesajlari okumak cok buyuk bir keyif, cok tesekkur ederim guzel yorumlariniz icin. 
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #32 : Nisan 26, 2010, 18:38:31 ÖS »

Peki scene'den aldığını tepkiler nasıl? Bekliyorlarmıydı? ilgi nasıl? ufak bir şok yaşamış olmalılar..

Hydrogen
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Nisan 27, 2010, 09:51:59 ÖÖ »

Peki scene'den aldığını tepkiler nasıl? Bekliyorlarmıydı? ilgi nasıl? ufak bir şok yaşamış olmalılar..

Bunu degerlendirmek bana dusmez aslinda.
Ancak, nesnel olmaya calisirsam, cok fazla kimsenin, BP'de saglam demo cikacagini tahmin etmedigine eminim. C64 scene icin Breakpoint'in son parti olmasi gibi bir durum cok sarsici degil, zira c64 scene, en eski scene ve hali hazirda kendi partileri vs. var. Bunun uzerine bir de bu sene X var ve en onemli "only c64" event. Pek cok grup urununu oraya saklayacakti bu asikar.

BP'de buyuk ekranda bizim demoya rastlayan pek cok kisi, saskinligini dile getirdi. Hem BP'de boyle bir stuff cikmasi adina, hem de bunu beklenmedik bir grubun yapmasi adina.(2ncisi daha cok c64 scene disindakiler icin)

Yasadiklari saskinligin diger bir boyutu da, world record ve first'lerin, orjinal efektlerin vs. normal bir demonun icerdigi adet ve boyuttan daha fazla olmasi.

Bizim, demoyu BP'de release etmemizin bir nedeni de, demoda BP seyircisine daha cok sey ifade edecek partlarin da bulunmasi. Ornegin, Silkcut tunnel(orjinali 060 cpu efekti), 3 tane hareketli (2si full dinamik) kamera efekti vs. pc demo izleyicisinin, asikar oldugu seyler. Bu da, diger scene'lerden insanlarin da bu demodan, diger 64 demolarindan anladiklarindan daha fazla sey anlamalarin yol acmis olabilir. Zira C64'de siklikla gordukleri seyler degil.

Pek cok scener da, yasadigi saskinligi gizledi o da baska bir konu. Zaman icerisinde sasirtici baska reaksiyonlar da gelebilir. Bilemiyorum simdilik.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #34 : Nisan 28, 2010, 11:25:25 ÖÖ »

Bir sonraki hedef nedir? Artık başarılara alıştırırsınız bizleri..

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Nisan 28, 2010, 16:12:19 ÖS »

@Hydrogen

Ben sizden bir de 'retro' demo bekliyorum, hem de dolu dolu, 2 disket yüzü. 'Retro' ile kastettiğim, rasterbar'lar, sprite multiplexer'ler, border açmalar, muhtelif scroller'lar (büyüklü, küçüklü, düz ve sinüslü, hem de uzun uzun greetings ve fuckings içeren), DYCP vb çeşitli VIC aldatmacaları içeren 'klasik dönem tarzı' bir demo. Yok mu böyle bir projeniz?
Hydrogen
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Nisan 28, 2010, 20:19:56 ÖS »

LW3D: Valla bilmiyorum LW3D:) Sahsim adina ben, bir partide, bir meetingde bulusup, sizlerin envai cesit makinesinde her turlu oyunu oynamayi hedefliyorum:)

Witchdoktor: Scene icinde, pek "Retro" bir adam degilim. Bu tarz "Old school" demolar da su gun dahi c64'de hala cok sayida yapildiklarindan bende fazla bir his yaratmiyor.

Vic trick demosu olarak benim sevdigim tarz, "Royal Arte" tarzi.
Snapshot'da da klasik anlamda kullanilmasa da, cok sayida vic trick'i mevcut.

Ama "Old school" stuff icin beklentiye girmene gerek yok Witch. Glance'deki herkesin gecen 15-20 yillik peryotta, ayri ayri yaptigi, bol bol raster vs. iceren pek cok intro vs. var Glance adi altinda olmaasa da:) Release olmamis olanlar da var. Bir partide disketleri karistiriz:) Bol bol da gulecek malzeme cikar.
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: