Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Google Android 1.6 Tablet  (Okunma Sayısı 13103 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Eylül 20, 2010, 10:31:52 ÖÖ »

7" bana da fazla ufak geldi ama sıkar kısmına katılmıyorum. iPad için Plants vs. Zombies, Need for Speed, Red Alert gibi şahane oyunlar var mesela. Bunlar yakında Android için de çıkacaktır. (Belki de zaten var.) Hiç bir işe yaramasa bu oyunları oynamak için alınabilir.

Ama bence Android Store'un iyice olgunlaşmasını beklemek lazım. Hem bu sırada daha güçlü cihazlar da çıkmış olur.

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Eylül 20, 2010, 11:08:13 ÖÖ »

Red Alert'dan sayende haberim oldu... Sağol..

Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Eylül 20, 2010, 13:33:00 ÖS »

7" bana da fazla ufak geldi ama sıkar kısmına katılmıyorum. iPad için Plants vs. Zombies, Need for Speed, Red Alert gibi şahane oyunlar var mesela. Bunlar yakında Android için de çıkacaktır. (Belki de zaten var.) Hiç bir işe yaramasa bu oyunları oynamak için alınabilir.

Ama bence Android Store'un iyice olgunlaşmasını beklemek lazım. Hem bu sırada daha güçlü cihazlar da çıkmış olur.

Android bence onumuzdeki 3 yil, mobil isletim sistemlerinin yukselen degeri olucak. Sadece ceptelefonlariyla sınırlı kalmaması, mobil cihazlarin coguna yuklenmesi guzel bir ozellik. Bir sonraki asamada GPS cihazlari, otobus ve minubuslerdeki koltuklarda bulunan eglence platformlari vb gibi bir cok alana girebilir gibime geliyor...
wizofwor
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Eylül 20, 2010, 15:09:32 ÖS »

Almak için iyice olgunlaşmasını beklemekten kastım şuydu: Bu gün x lira verip Android 2.2 bir cihaz aldın bundan çok fazla faydalanamayacaksın çünkü fazla yazılım desteği yok (bildiğim kadarıyla). Ama mesela bir sene sonra piyasada çok daha fazla Android yazılımı olacak ama bu sefer de bizim tablet eskimiş olacak. Belki Android 3.0'ı desteklemeyecek veya işlemcisi/belleği yetersiz kalacak, yenilemek gerekecek. Bunun için biraz beklemek gerektiğini düşünüyorum. Tabi şahsi kannatim.

Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Eylül 20, 2010, 17:49:25 ÖS »

Almak için iyice olgunlaşmasını beklemekten kastım şuydu: Bu gün x lira verip Android 2.2 bir cihaz aldın bundan çok fazla faydalanamayacaksın çünkü fazla yazılım desteği yok (bildiğim kadarıyla). Ama mesela bir sene sonra piyasada çok daha fazla Android yazılımı olacak ama bu sefer de bizim tablet eskimiş olacak. Belki Android 3.0'ı desteklemeyecek veya işlemcisi/belleği yetersiz kalacak, yenilemek gerekecek. Bunun için biraz beklemek gerektiğini düşünüyorum. Tabi şahsi kannatim.
Haklisin ve sanirim bu multi - platform butun isletim sistemlerinde sorun olabilecek birsey. XboX'un isletim sistemi sadece XboX'da calisacaktir updatei cikabilir ama sonuc hep ayni olacaktir. Ama android oyle olmayacak bugun 2.2'yi 600mhz islemcilerde kullanirken 3.0 gelicek ama 600mhz islemci yetmeyecek. Donanim yazilimi tetikleyecek yazilim da donanimi oyle bir kısır dongu olacak. 
Gökçe Bozkurt
Deneyimli

Nigripinis

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Eylül 20, 2010, 19:05:02 ÖS »

Bi tablet alalım dedik moralim bozuldu
Pis pandora!

280$ civarı android 2.2 li 1000 mhz 256 ramli tabletler buldum.
Çin malı
Dokunmatik ekranlarının pek iyi olduğunu söyleyemem.

Söylediklerinizde haklısınız.

İnsanın heveslenip, içinde kalması kötü oluyor.
Ama doğru şimdi alıcam 6 ay sonra satsam bedavaya gidecek, yenisi cazip olacak.

Teknolojik kurtlanmam geldi.
Bu aralar bir oyuncak almalıyım

A4000|FastlaneZ3|RetinaZ3|Tandem Ide|CF
A2000|G-Force 040/33|Cybervision64-3D|
A2000|Mobo|GVP HX-2000-II|Supra 8Mb
A2000|Mobo|8Up!6Mb
A1200|PPC 040/25/200|Mediator Sx|Vodoo4500|256Mb
A1200|Hawk 8Mb|CF
A1200|Mobo|Elbox 4Mb
A600|ACA030|Indivision ECS|A604|CF
A600|Mobo|A
toddler
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Eylül 20, 2010, 20:47:19 ÖS »

Bunun sonu yokki. Bir sene sonra Android 3.0'lı bir tablet almaya karar verirsiniz ama 4.0 çıkacaktır. Amaç mailleri okumak ve webde dolanmaksa Çin malı tabletler yeterli olabilir.

Ipad alayım deseniz siz daha taksitlerini bitirmeden yeni model çıkacak. Ona para vermeye değermi bilemiyorum.

C64|C|G|C128|1541U2
A500|A500+|Slim SDHxC|Gotek
A600|FuriaEC020 33MHz+FPU 40Mhz
A1200|BPPC|BVision|64MB Ram|3Com Eth.
A1200|ACA1230/56Mhz 64MB|IndivisionAGA MK2cr|RapidRoad USB|FastATA 1200 MK-V|Netgear MA401
Dingoo A320(OpenDingux)
Pandora(First Batch)
RaspberryPi 1-2-3
BananaPi/Pro
Zeus
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Eylül 20, 2010, 22:35:06 ÖS »

cin 1.6 tabletlerin cogu 1.9`a filan update olabiliyo ama android market hacksiz calismiyo fiyata gore guzel cin tabletler var gps`li vs bende dusunuyorum 1 adet ama sorunsuzunu bulmak mesele.

wizofwor
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Eylül 22, 2010, 10:58:44 ÖÖ »

Red Alert'dan sayende haberim oldu... Sağol..

Biraz önce gördüm Settlers'da çıkmış.

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: