Merhaba alper
-AmigaOS ROM Update > amiga os3.9 için update dosyası Devs: içerisine atılmalı
-Setpatch > amiga os3.9 içi c: dizinine atılmadı yukarıdakı AmigaOS ROM Update dosyasını sorunsuz hafızaya almak için
-TLSFMem > Belirttigim gibi ram'i düzenleyen önemli bir program Yukarıdaki AmigaOS ROM Update dosyası veya exec.library versiyon 45.23 ile kullanılmalıdır. Ben aminetki patch olayını yaparak burada sundum.
-TLSFmemPool > AmigaOS 3.1 ve exec.library versiyon 45.23 ile kullanılır.
-Modifye rom içine atmadan kullanabilirsiniz bunun için blizzard kartı olanlar bilitzkick Apollo kartı olanlar Remapollo komutları ile modul olarak yükleyebilirler. Eger hiç bir şekilde turbo karta sahip degil iseniz. "loadmodule" komutu ile kullanabilirsiniz.
http://aminet.net/util/boot/LoadModule11.lhaStartup-Sequence dosyasının en başına
-----------------------------------------------------------------------
loadmodule module devs:TLSFmem
...
...
setpatch Quiet
yukarıdaki örnek satır os3.9 içindir. TLSFmem Devs: dizini içerisinde oldugu var sayılmıştır.
-----------------------------------------------------------------------
loadmodule module devs:exec.library devs:TLSFmempool
...
...
Setpatch Quiet
Yukarıdaki satır Amiga OS 3.1 için TLSFmempool ve exec.library devs: dizini içerisinde oldugu var sayılmıştır. Ancak Cosmos nickli kişi şu an exec.library45.23 tek olarak vermedigi için dosya içerisine yerleştiremedim. Önümüzdeki gümlerde bir düzenleme yapar ise bura sizlere link olarak veririm