A1200'de kullanmak için aldığım 8 gb cf kartı,daha önce lw3d'nin başka bir başlık altında video'lu anlatımı yardımıyla winuae'de formatlayıp work (autoboot dh0:) ve yedek (dh1:) olarak ikiye böldüm,
work kısmına os3.9'u kurdum,Türkçe yamalarını yapıp Türkçe yaptım,daha sonra yedek kısma'da whdload demo,oyun'ları attım,
buraya kadar herşey normal,winuae'de hiç sorunsuz boot yapıp kullanabiliyorum,fakat A1200'e takınca bazı sorunlar çıkıyor,
- ilk sorun sistem açılıyor fakat amidock yüklenmeye çalışırken,yazılım hatası (hata #8000003D) disk aktivitesinin bitmesini bekleyin measajı çıkıyor,
daha sonra prefs'den screenmode simgesine tıklayıp ekran ayarını yapmak istediğimde herhangi sonuç alamıyorum,yani screenmode açılmıyor,daha doğrusu prefs altındaki hiç birşey çalışmıyor fakat prefs'i kapatıp utilities penceresini açtığımda oradaki dosyalar çalışıyor,bazılarında libraries hatası alıyorum (utilities'in altındaki dopus'da v22.22 mesajı çıkıyor),
- dopus4'ü yükledim aynı şekilde yazılım hatası mesajı çıkmakta,
fakat bunların hepsini winuae'den denediğimde hiç bir sıkıntı yok normal çalışıyor,henüz cd'ile denemedim cd'de de hata verirse onuda sorarım size

evet nerede hata yapıyorum