Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetBir Ingiliz kizinin cilgin ZX Spectrum kolleksiyonu
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Bir Ingiliz kizinin cilgin ZX Spectrum kolleksiyonu  (Okunma Sayısı 5848 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 14, 2011, 22:41:46 ÖS »

Sinclair severler 'World of Spectrum' sitesini biliyorlardir zaten. Iste bu sitenin koklu uyelerinden ZX_Beccy nickli hanim kizimiz, "bu gune kadar ebay'de gorulmus en buyuk Sinclair satisi" ad altinda kolleksiyonunu satmaya karar vermis ve satisi baslatmadan once de kolleksiyonunun resimlerini foruma koymus. Sayfa sayfa, bak bak bitmeyen bir kolleksiyon. Acaba satacak mi, kac para isteyecek bilmiyorum tabi, ama belki soyle bir gozatmak isteyen olur diye bir link vereyim dedim:

http://www.worldofspectrum.org/forums/showthread.php?t=30687&page=5

Sayfanin sonunda bitiyor sanmayin, devam edin diger sayfalara

ZX BECCY
« Son Düzenleme: Ocak 15, 2011, 01:02:10 ÖÖ Gönderen: memrah » Logged
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ocak 14, 2011, 23:09:14 ÖS »

memrah ben kızı alayım, sen ve arda da bilimum speccy'lere dalın
tolga abaci
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 14, 2011, 23:57:32 ÖS »

Arkadaşlar, bilmiyorum ilerki sayfaları okudunuz mu ama, kızın ailesi kolleksiyonunu satacağını öğrenince kızmışlar, satmasını engellemek için para vermişler kıza, kız da kolleksiyonu satmaktan vazgeçmiş böylece... Vay anasını, ne aileler var be demek istiyorum...

Ayrıca ilk sayfalardan birinde şöyle de bir yorum var:

Alıntı
Thought of becoming a hooker? Must be better pay than selling the beloved Speccy collection?

Buna da yuh demek istiyorum... Hakikaten çok enteresan insanlar var bu retro aleminde  .

"Finished products are for decadent minds." -- attributed to Hari Seldon, in Isaac Asimov's Second Foundation.
мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ocak 15, 2011, 00:48:45 ÖÖ »

Ailesini de, kizi da merak ettim simdi
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ocak 15, 2011, 08:26:33 ÖÖ »

Ayrıca ilk sayfalardan birinde şöyle de bir yorum var:

Alıntı
Thought of becoming a hooker? Must be better pay than selling the beloved Speccy collection?

Buna da yuh demek istiyorum... Hakikaten çok enteresan insanlar var bu retro aleminde  .

Trol diyoruz biz bunlara kısaca.

coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ocak 15, 2011, 08:41:17 ÖÖ »

arkadaslar kiz dediginiz evli barkli bir hanim yanlis bilmiyorsam. techie allison, atari forumlarinda da boy gosteren, eli havya tutan hamarat bir ablamizdir.

Retro Hincal Uluc
мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ocak 15, 2011, 16:24:46 ÖS »

Coze emin degilim ama sanirim senin bahsettigin kisi ile ZX Beccy ayni kisi degil. Forumda ona farkli bir isimle hitap edildigini gormustum eger hafizam beni yaniltmiyorsa. Yanliz ilgimi ceken birsey oldu. Asagidaki adreste kolleksiyonundan birkac tane daha resim var. Oradaki kitapligin ust rafinda, bir suru Sinclair +3 ve +2 olan yere dikkat.. BEYAZ bir +2 mi var orada???

http://retrogamer.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=3112&start=165
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: