bi ateş almalık gelsem (kimseyi tanımıyorum) yabancılık çekermiyim.. dışlanırmıyım herkes samimi olduğu için.. yoksa gel kardeş deyip bağırlara basılırmıyım bunu düşünüorum nacizane :$
7D6 benim katıldığım ilk partiydi. Bakkada ve Vigo dışında kimseyi tanımıyordum. Parti mekanına gittiğimde kapıda kaldım. Cep telefonunu evde unutmuş, kapalı olan kapının üstündeki numarayı çeviremiyordum

Derken commodorefan geldi. Selamlaşma, hoşbeş derken tanıştık. Sanki kırk yıllık dost gibi commodore'dan başladı muhabbet
Sonra parti mekanına girdik ki demolar bir yandan gösteriliyor, birileri C64, Amiga başında..Bazıları kod yazıyor, bazıları grafikle uğraşıyor. Bunlardan herhangi birine yaklaştığınızda zaten, hemen kaynaşıyorsunuz. Unutmayın..Burdaki arkadaşlar commodore ya da Amiga dediğinizde "höö..oda ne ?" demiyecek arkadaşlar. Aynı şeylerden zevk alan insanlar. Kendi adıma geçen partide birçok arkadaşla hemen tanıştım, sohbet ettim, büyük keyif aldım. Bu partide aynı olacak hiç şüphem yok. Aklınızda yabancı kalırmıyım düşüncesi varsa, Bakkaaadaaaaa diye bağırın. Sevimli bir arkadaş

sizi bağrına basacaktır

Bende eğer bir aksilik olmazsa Ctesi orda olacağım. CDTV, CD32, C64GS'yle oynayan, özkan'ın getireceği cihazları karıştıran, "iyi ama ben ne anlatıcam ki ?" diye soran bir adam görürseniz, çekinmeden sohbete girin. Forumdakinden farklı değiliz...Merak etmeyin.. Kısacası Nightlord'un parti rehberini okuyun ve eğer imkanınız varsa muhakkak gelin. Hem commodore.gen.tr ailesi olarak bu partilere organizasyonlara desteğimizi verelim, hem de birbirimizle kaynaşma imkanı bulup, gelecekteki yol haritamızı birlikte çizelim...