@Devilish
Alıntı sahibi: ozkano üzerinde Dün 20:30:53
Silencer ile oyun oynadik CD32 de Gülümseme
Harika yaa Gülümseme
Umarım bu parti tüm kırgınlıkları,tüm soğuklukları ortadan kaldırır.
Hepinize iyi eğlenceler dostlar...
Kimse ile bir sorunum yok Kerem kardeş.Sende galiba sonradan mı geldin ??
---
Partiye ;;;geldiğim süre çerçevesinde gayet keyif aldım.Arkadaşlar gayet olumlu yaklaşımlar gösterdiler saolsunlar.Ozkano'un cd32'sinde Pinball Fantasies'de Party Land'da 35milyon nasıl koydum anlamadım,her halde ortamın havası iyi geldi.

tshirt gayet güzel.GP2X sunumları izlemek hayri keyifli oldu standlarında.Ozkano'un micro pc'si gayet rağbet gördü.

Katılan herkesin öncelikle teşekkür etmek istediği isim herhalde Vigo ve Hyper'dır.(kusra bakmasın bir an hatırlayamadım)

Chaos Engine'e yaptığım ufak video'yu çalması gerçekten unutamadığım anlardan biri oldu.Jimcode "oldfriend" arkadaşıma grubunda başarılar dilerim.Muhabbete girdiğim arkadaşlar olarak;

Aegis/AsCrAeUs,Arda,Vigo,Caisson,Bakkada "magic the gathering",LW3D,Ozkano ,Daimagenc ve tabiki jimcode/AsCrAeUs...
benim az çok tanıdığım. Levent Pekcan "darkhardware.com" Turbo "kommodor abi"'yi ise anca görme şansım oldu.

dogudoruk'ta az da olsa katıldı partiye...
LW3D gerçekten hoş bir sunum gerçekleştirdi.Cumartesi herhalde en fazla oyunu ben oynadım önce ozkano'un cd32'de sonra jimcode'in 1200'ünde whdload üzerinde...hehe

Tüm arkadaşlara gönül rahatlığı ile tavsiye edebilceğim bir ortamdı.Forumda 100 üyenin bulunduğunu düşünürsek bu kadar katılımın olması beni biraz şaşırttı...

Yazılacak çok şey var ancak bu kadar kafa ile bunlar aklıma geldi.

Pazar günü hala şansınız var bence kesin gidin görün...çok seveceğinizden eminim ortamı.

Herkese sevgiler saygılar.
Silencer.