Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriDemoSceneNightshift'ten bildiriyoruz...
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Nightshift'ten bildiriyoruz...  (Okunma Sayısı 37548 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #30 : Mart 05, 2007, 16:16:53 ÖS »

Beni yanıltmadığın için teşekkürler Silencer...

Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : Mart 05, 2007, 16:22:39 ÖS »

yaw ben size elimden geldiği kadar olumlu yaklaştım hala gelip laf sokmaya çalışıyorsunuz.Bana saldıran sizsiniz kardeşim ben size orda ne dedim ,sadece ben böyleyim dedim.Yok fırça yok beyzbol sopası,e yapsaydınız o zaman ...inanıyorsanız bazı şeylere.Böyle laf deyince siz ben ne yapacağım peki? yaptığınız şaka bile olsa karşınızdaki gülmüyorsa şaka değil onu aşağılamaktır öyle değil mi?...
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #32 : Mart 05, 2007, 16:26:14 ÖS »

Yaptığınız şaka bir şaka demeti içindeyse ve herkes bunun şaka olduğunu anlayıp gülümsüyorsa, bir daha o kişiye şaka yapmamanız gerektiğini anlarsınız.. Hatalıyım.. Özür dilerim..

Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : Mart 05, 2007, 16:32:10 ÖS »

Alıntı
bir daha o kişiye şaka yapmamanız gerektiğini anlarsınız.. Hatalıyım.. Özür dilerim..

Estağfurulllah ben özür dileyin demedim sadece ben o güne gelirken sadece sizlerle tanışmayı ne var ne yok neler oluyor diye merak ettiğim için geldim.Ne arda ve caisson ne sizle ne konuştuğumuz hiç önemli değildi.arda gelse konuşsa benle gayet hiçbir şey yok gibi takılacaktım yani kısacası önümüzdeki maçlara bakalım demek istiyorum ve herhangi bir kötü niyetim yok kimseye karşı...

saygılar.

LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #34 : Mart 05, 2007, 16:37:49 ÖS »

Ne bu..zeytin falan.. ben zeytin sevmem.. hele yeşil zeytin..

Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : Mart 05, 2007, 16:45:19 ÖS »

zeytin dalı uzattım bu şaka değil...zaten o günde elimde zeytin dalı ile dolaşmıştım ama siz galiba anlamak istemediniz.

neyse.

ozkano
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #36 : Mart 05, 2007, 16:50:43 ÖS »

bir dahaki party e laptop mun gördüğü  buyuk ilgi uzerine açık arttırmada satıcam bu işi gökhan a bırakıyorum cuzzi bir komisyana halledecek

A500,A500+,A600,A1000,A1200,A2000,A3000,A4000,CDTV,CD32,A1,MacMini,R2HV,C64,48K,Ps,Ps2,Ps3
Xbox,Xbox360,Nes,Snes,N64,N64Ique,Gamecube,Wii,PcEngine,PcEngineGT,PcEngineDUO,TurboGrafx,NeoGeoAES
NeogeoCD,NeoGeoMVS,NeoGeoPocket,MegaDrive,SegaCD,MultiMega,Saturn,Dreamcast,Jaguar,Lynx,Cps1
Cps2,System11
Daima Genç
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #37 : Mart 05, 2007, 17:31:58 ÖS »

Partiden Notlar:

- Partide geceyarısından sonra sohbete dalmak muhteşem birşeymiş. Kayıt cihazımı alıp önce Turbo'yla ardından Vigo'yla röportaj yaptım (kısa sürede yazıya geçirmeye çalışacağım). Her seferinde oturduğumuz masalara birbiri ardına insanlar gelmeye başladı. Herkes birer birer anılarını dökmeye başlayınca ortam birden şenlendi. Çok eğlenceliydi.

- Vigo'nun röportajı nasıl olduysa tangalı kızlara ve ordan da Wisdom/Crescent'ın Almanya maceralarına döndü. Hepsi sadece bende!! Kahkaha

- Turbo herkese poşeti açılmamış Megamiga'lar dağıttı. Vay be dedim...

- Pazar sabaha karşı 4-4:30 gibi uyumak için bir masanın altına (?) girdiğimde mekanda hâlâ DUP-TIS DUP-TIS diye müzik sesleri yükseliyordu. 2 metre ötemde 3-4 kişi bilgisayar başında kodla karışık geyik yapıyorlardı ve yanımda uyuyan eleman burnunu çekiyordu Hepsine buradan selamlarımı yolluyorum.

- Sabah saat 9 gibi birinin cep telefonunun alarmı çalmaya başladı ve yaklaşık yarım saat boyunca kimseyi uyandıramadan kendi halinde çalmaya devam etti. Millet o kadar uykuluydu

- Bu röportaj olayı beni bayağı sardı. Partide sadece Vigo, Turbo, Caisson ve Arda ile röportajlar yapabildim. Ayrıca Arda ile herkesle 3 soruluk röportaj-film projesi gerçekleştirmeye çalıştık. Ama keşke biraz daha önceden başlasaydık. Partinin sonuna kaldığımız için herkesle konuşamadık maalesef.

- Sevgili Nightlord, kulakların çınlamıştır umarım. Partinin sonunda gerçekten çınlatmaya çalıştık çünkü.

- Son olarak buradan sevgili infodesk çalışanlarına da selamlarımı yolluyorum. L dememe rağmen XXXXL tişört vermişsiniz. Eve gelince farkettim. İçinde kayboldum resmen. Aha, işte durum budur:

Sonuçta çok güzel bir partiydi. Başta parti organizatörleri olmak üzere katılan herkese teşekkürler. Nightshift 2008'de görüşmek üzere!
Gilmour
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Mart 05, 2007, 18:05:26 ÖS »

T-shirt bayağı ufakmış gerçekten
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #39 : Mart 05, 2007, 19:09:41 ÖS »

GP2X benim arkadaşa çıkmış.Yani LW3D'in bana dediği lafın üzerine direkten döndüm.
Nerdeyse bana çıkacaktı...

nightlord
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #40 : Mart 06, 2007, 03:59:14 ÖÖ »

Daima genç: Kimse yapmamış beklenen espriyi ben yapmadan duramayacağım. Herkese bir boy büyük dağıtmışlar ki seneye de giyesiniz Kahkaha

Heyecanla ve mutlulukla okuyorum forumlardaki parti mesajlarını. Hele orada uzuun süre kalıp muhabbetlerin tadını çıkardığınızı okudukça mutluluğum katlanıyor. İşte buydu abi olay... Artık biliyorsunuz daha önce neden bahsettiğimi

Çok çok sevgiler
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #41 : Mart 06, 2007, 04:17:54 ÖÖ »

daima genc'in kütüphanesinde duranlara bakalım bide..sol alt köşeye zOOmlarsanız
orjinal kutusu olan fade to black,civilization,master of orion ve galiba warcraft 2 göreceksiniz en az...

Daima Genç
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #42 : Mart 06, 2007, 09:42:18 ÖÖ »

daima genc'in kütüphanesinde duranlara bakalım bide..sol alt köşeye zOOmlarsanız
orjinal kutusu olan fade to black,civilization,master of orion ve galiba warcraft 2 göreceksiniz en az...

Sen fazla bakma bakiyim
vigo
Ziyaretçi
« Yanıtla #43 : Mart 06, 2007, 11:22:48 ÖÖ »

tshirt'leri büyük olanlar benimle temasa geçsin, elimde tshirt var deişiriz. keza, halen satın alabilirsiniz... 15 YTL elimizdeki boylar XXL (Battal boy), XL ve L
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #44 : Mart 06, 2007, 14:33:19 ÖS »

geçicem temasa vigo senle tişörtlerimi ayır lütfen!

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: