|
|
|
atlantis
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 03, 2011, 12:26:41 ÖS » |
|
Yorum yapmayacağım. Zaten yaparsam da kanal kapanır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CommodoreFan ®
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 03, 2011, 12:34:40 ÖS » |
|
Çok basit ve saçmasapan bir üslupla aklı sıra eleştirel yazı yazmış.
Zamanı geçmiş demode insanları anlatmak için kemikleşmiş bir kitle tarafından tamiri yapılıp temizlendikten sonra zarar görmesin diye ambalajlara bile sarılan cihazları örnek göstermiş ve herkesin anlayabileceği bir yazı da değil.
Bir daha hiç gelmeyecek bir dönem olan Emin Çölaşan'lı, Uğur Mumcu'lu zamanları özlememek de elde değil.
|
|
|
|
|
|
Bir garip COMMODORE fanatiği...
|
|
|
|
toddler
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 03, 2011, 13:07:09 ÖS » |
|
Akşam gazetesinde birkaç saat önce okumuştum. Foruma eklemek için girmiştim ama bende önce eklenmiş.
Commodore 64'ün bizim gibi insanlara ne ifade ettiğini bilmeden saçmalamış. Biz neredeyse pamuklara sarmalayıp saklayacaz o hurdalık lafı etmiş.
Ayrıca Emin Çölaşan, Uğur Mumcu vs. olaylarına girip forumu siyasi konulara sokmayalım. Böyle gayet iyi gidiyoruz.
|
|
|
|
|
|
C64|C|G|C128|1541U2 A500|A500+|Slim SDHxC|Gotek A600|FuriaEC020 33MHz+FPU 40Mhz A1200|BPPC|BVision|64MB Ram|3Com Eth. A1200|ACA1230/56Mhz 64MB|IndivisionAGA MK2cr|RapidRoad USB|FastATA 1200 MK-V|Netgear MA401 Dingoo A320(OpenDingux) Pandora(First Batch) RaspberryPi 1-2-3 BananaPi/Pro
|
|
|
|
CommodoreFan ®
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 03, 2011, 13:18:14 ÖS » |
|
Ben gerçek köşe yazarlığından örnek verdim yukarıda, siyasetle ilgili birşey yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
coze
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 03, 2011, 17:48:13 ÖS » |
|
ne alakasi var ya ... laf etmis olmak icin laf ediyorlar, nasil uyuz oluyorum ... ama aslinda bunu commodore 64 reklami yapmak acisindan kullanabiliriz arkadaslar. hemen bi basin aciklamasi yapalim, taksimde oturma eylemi filan duzenleyelim 
|
|
|
|
|
|
Retro Hincal Uluc
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 03, 2011, 17:57:09 ÖS » |
|
@coze: haberi ilk okuduğumda benim de aklıma gelmişti... olacak iş değil ama  bir basın açıklaması yapmalıyız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mybee
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 03, 2011, 20:20:10 ÖS » |
|
Ben gerçek köşe yazarlığından örnek verdim yukarıda, siyasetle ilgili birşey yok.
yazını iyi okursan aleni olarak sataştığını görürsün bu forumu takip eden sol görüşlülerde var ve onlarda senin hakkında senin düşündüklerini düşünüyorlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 03, 2011, 22:05:53 ÖS » |
|
karışmak gibi olmasın ama siz sanırım birbirinizi tam anlamadınız...  Ama konu bu değil...Konu solculukta değil...Konu C64'ü görmezden gelen küçümseyen köşe yazarları...Ama yinede reklamın iyisi kötüsü olmaz dimi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yatuyu
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 04, 2011, 10:30:25 ÖÖ » |
|
ekmek kutusu dile gelse "siz ne zaman bu kadar zalim oldunuz" diyecek gibi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hakdead
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 04, 2011, 13:10:29 ÖS » |
|
terliksi hayvan diyesim geldi, bilgisayar bile evrimleşmişken bunlar hala daha omurgasız kalmış kardeşim! 
|
|
|
|
|
|
Amiga 1200 3.1 rom + fast ata mk3 + Blizzard 1260 50mhz + 128 mb ram + 60 gb 2.5 ide + pcmcia cf reader + pcmcia ethernet Amiga 3000 3640/25 mhz 2 Chip 8 Fast + 10 gb scsi
|
|
|
|
CommodoreFan ®
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 04, 2011, 15:26:50 ÖS » |
|
yazını iyi okursan aleni olarak sataştığını görürsün bu forumu takip eden sol görüşlülerde var ve onlarda senin hakkında senin düşündüklerini düşünüyorlar Şu cümleden çıkartılan sonuca bak  Yine de yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum çünkü örnek verdiğim yazarlar gibi cesur, üretken ve kimsenin kişisel zevklerini, ilgi alanlarını malzeme olarak kullanmadan gazetecilik yapanlardan şimdiki bu saçmasapan yazılara kadar düştüğümüzü ima etmiştim. Sol görüşlülerin benim için birşeyler düşünmesine falan gerek yok yani, ortada ne siyaset ne de sataşma var. Ama oruç, sıcak vs. gibi etkenler yüzünden mesajı birkaç defa okuyup anlamadan yazılan cevapları sataşma olarak görürüm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
toddler
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 04, 2011, 15:48:32 ÖS » |
|
Olayı siyasi çizgiye çekmeyelim diyen ilk ben olduğum için zorunlu bir açıklama gereği duydum. Örnek verdiğiniz yazarların çizgisi bellidir. Size göre tarafsız ve cesur olabilirler fakat başka birine göre durum tam tersi olabilir. O yüzden bu tür şeylere girmeyelim demiştim. Zaten konumuzda Commodore 64'den hurdalıklardaki bir bilgisayar diye bahsedilmesiydi. Yazarın çizgisi falan bizi ilgilendirmiyor. Commodore 64'e bakış açısı beni rahatsız etmişti.
|
|
|
|
|
|
C64|C|G|C128|1541U2 A500|A500+|Slim SDHxC|Gotek A600|FuriaEC020 33MHz+FPU 40Mhz A1200|BPPC|BVision|64MB Ram|3Com Eth. A1200|ACA1230/56Mhz 64MB|IndivisionAGA MK2cr|RapidRoad USB|FastATA 1200 MK-V|Netgear MA401 Dingoo A320(OpenDingux) Pandora(First Batch) RaspberryPi 1-2-3 BananaPi/Pro
|
|
|
|
CommodoreFan ®
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 04, 2011, 15:56:40 ÖS » |
|
Yazarın çizgisi falan ilgilendirmiyorsa niye o zaman "siyasete girmeyelim" gibi bir yorum yazıyorsun ki  Ayrıca kim girmiş siyasete de böyle bir cümleye gerek duydun? Resmen havadan nem kapıp herşeyi saçma sapan boyutlara getiriyorsunuz ya. Ben sadece kendime göre özlem duyduğum yazarların dönemi hakkında bir cümle yazdım, "senin görüşün iyidir şu kötüdür bu kötüdür" gibi sataşma da yapmadım, siyaset de yapmadım. Evet kardeşim, özlüyorum Uğur Mumcu'lu, Emin Çölaşan'lı zamanları problem mi var? Kimsenin siyasi görüşü hakkında eleştiri mi yazmışım ne yapmışım ? Ben artık insanların ilgi alanlarıyla kafa yapılarının birbiriyle bağlantılı olduklarına da inanamıyorum. Şuraya bak, tek cümleden neler buldunuz bir retro forumda, tebrik ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 04, 2011, 16:36:48 ÖS » |
|
commodoreFan, seni anlıyoruz... yazılanlarıda eleştiri olarak alma lütfen. Seninde, Toddler'ın ya da diğerlerininde niyeti aynı... Yanlış anlaşılmalar olabilir. Ama hepimiz aynı paydadayız sonuçta...
Commodore 64 ölmemiştir, hurdalıklarda yok olan sıradan bir bilgisayar değildir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|