Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trCommodoreCommodore GenelTeknoseyir de Commodore 64 Efsanesi .....
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Teknoseyir de Commodore 64 Efsanesi .....  (Okunma Sayısı 18991 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Eylül 25, 2012, 12:33:55 ÖS »

Teleteknik ilk önceleri Teşvikiyedeydi...İlk mekanları.. Devamlı giderdim...

Video kaydı benimde aklıma geldi... Üzerine düşmem gereken konulardan birisi... Commodore Show'lara izdihamdan giremezdik..girsekte bişey göremezdik...ne günlerdi..

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Eylül 25, 2012, 12:46:46 ÖS »

@LW3D
Karlı, soğuk bir kış günü, Taksim meydanında otobüsten inip o zamanlar adı Etap Marmara olan otelin zemin katındaki Commodore Show alanına girdiğinizde dışarıyla uzaktan yakından alakası olmayan bambaşka bir dünya ile karşılaşıyordunuz. Bir girdiniz mi, çıkmak istemiyordunuz. Birilerinde Commodore Show'lara ait bir şeyler olmalı, sadece hafızalarda bir anı olarak kalmamalı diye düşünüyorum.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Eylül 25, 2012, 12:50:40 ÖS »

@LW3D
Karlı, soğuk bir kış günü, Taksim meydanında otobüsten inip o zamanlar adı Etap Marmara olan otelin zemin katındaki Commodore Show alanına girdiğinizde dışarıyla uzaktan yakından alakası olmayan bambaşka bir dünya ile karşılaşıyordunuz. Bir girdiniz mi, çıkmak istemiyordunuz. Birilerinde Commodore Show'lara ait bir şeyler olmalı, sadece hafızalarda bir anı olarak kalmamalı diye düşünüyorum.

yaşamayan bilemez... Aynen...

hep aklımda olan birşeydi...araştırmaya başladım... Aslında aklımda kalan, aradığım başka şeylerde varda, bulmak kolay olmuyor... Umarım birşeyler bulacağız...

kaynakbilgisayar
Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Eylül 25, 2012, 23:17:37 ÖS »

Benim en çok hoşuma giden platformlar zamanında paramın kısıtlı olupta gidemediğim jetonlu atari salonları idi mame konsollar şimdi tüm 7000 adet oyunları mevcut pc de oynuyorum ama o salonlardaki zevki vermiyorlar yahu illa kalabalıkta itiş kakış sıra bekleyerek oynanması bambaşka imiş ahhhh ahhhh
ilkergorkem
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Eylül 26, 2012, 08:40:00 ÖÖ »

çok keyifli bir 4 bölümdü. her fırsatta biraz biraz izleyerek dün bitirdim. teşekkürler Levent

ZX Spectrum 48K+ , Amiga 1200 , ZX Spectrum +2 , Amstrad 6128
---------------
7D9 Oyun Yarışması 2.si Board Soccer
7DX Oyun Yarışması 3.sü Run Baby Run
7DX 2013 Oyun Yarışması 3.sü Falcon Patrol
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Eylül 26, 2012, 10:50:57 ÖÖ »

Teleteknik ilk önceleri Teşvikiyedeydi...İlk mekanları.. Devamlı giderdim...

Video kaydı benimde aklıma geldi... Üzerine düşmem gereken konulardan birisi... Commodore Show'lara izdihamdan giremezdik..girsekte bişey göremezdik...ne günlerdi..
Teşvikiye deki yerine rahmetli annemle bir kez gitmiştim. Amıga ısrarıma dayanamayan annemle adresi bulup oraya gitmiştik. Teleteknik fiyatı daha yüksek olduğu için sonradan doğubankdan İlk amıgama sahip oldum.
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Eylül 26, 2012, 10:52:38 ÖÖ »

@LW3D
Wıtchdoktor sen yazınca hatırladım. Hakikaten Etap Marmarada Commodore showa gitmiştim. Benim kafamda Tepebaşındaki fuar merkezi kalmıştı.
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: