Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Arkadaş kızacak ama :)  (Okunma Sayısı 30475 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ozkano
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Mart 27, 2007, 23:05:28 ÖS »

evet kapitalist bir sisteme yavaş yavaş geçme durumundayız, daima genç in dediğin gibi biraz ahlaki sorun var, zorunlu ihtiyaçlarda faiş fiyatlara karşıyım buna en önemli örnek ilaç piyasası, öte yandan zevk için satın alınan yaniürünlerin faiş olması gibi birşey söz konusu değildir mesela sigaranın paketinin 100 YTL ye satılması gibi, ben bu başlığı açarken fiyat konusuna yada ilan la ilgili aşağılıyıcı birşey demedim, yanlız ilan bana biraz komik geldi bunun sebebide yukarıda değindiğim kayserilinin eşeği boyama hikayesi 

A500,A500+,A600,A1000,A1200,A2000,A3000,A4000,CDTV,CD32,A1,MacMini,R2HV,C64,48K,Ps,Ps2,Ps3
Xbox,Xbox360,Nes,Snes,N64,N64Ique,Gamecube,Wii,PcEngine,PcEngineGT,PcEngineDUO,TurboGrafx,NeoGeoAES
NeogeoCD,NeoGeoMVS,NeoGeoPocket,MegaDrive,SegaCD,MultiMega,Saturn,Dreamcast,Jaguar,Lynx,Cps1
Cps2,System11
MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Mart 28, 2007, 02:15:24 ÖÖ »

Alıntı
Şahsen bir alıcı olmamama rağmen alım-satım piyasasındaki fiyatların nedensiz yere yükselmesinden son derece rahatsızım. Yeri geldiğinde bunu söylemekten de çekinmeyelim lütfen...
bu konuda biraz bana dokundurma var sanki bakın ben daha 4 aydır aranızdayım ve fkamanlıdan amiga dünyası dergisi aldım 100ytl ye herkez OOO kazıklandın filan dedi
bence hayır kazıklanmadım..istiyodum aldım en fazla 20ylt fazlasına satmıştır ki bence öyle bile degil..gecenlerde GG de AC dergisi heralde 25 30 a gitti tek dergi demekki alan büyük kazıklandı..neden bu piyasa olayına bukadar takılıp kalıyosunuz yada ben bir iki hata yaptım diye (ki bana göre hata deil)hemen cephe alınıyor hemde hiç belli etmeden alınan cephe ama anlaşılıyor bu tutumlar..ben türkiyeden 150 ye de 1200 buldum aldım 300 e de buldum aldım ikisini de ederinde aldım.. almanyadan 55 euro ya aldım bir 1200 ü yine almanyadan 130 euro ya aldım bir 1200 ümü..kimse yargılamadı neden aldın diye cünkü ederi oydu ikisininde..ama a500 üme 040/50 mhz turbo alıyım dedim 220$ dayken amiga.org un yöneticisinden tavsiye niteliginde bir mesaj aldım hiç ignelemeden almamamın daha dogru olucagını güzel bir dille acıkladı keza o ürün 440$ satıldı..ardından 1 hafta sonra o satıcı secondchance adı altında bana mesaj yolladı 220$ alırmısın diye bende olmaz artık almam sogudum maldan dedim..oda okey dedi. orda bitti mevzu..bizde neden böyle cıvıgı cıkıyor anlamakta zorlanıyorum ve üzülüyorum..lütfen ..ok atarken kırıcı olmıyalım derim..sonra 20 kişi geliyor nightshift gibi güzel organizasyonlara yada form lara..özel klup gibi olmuş siteler..amigatürkcüler,commodoregentr ciler vs.. cetemiyiz anlamadım ki..vallahi ben elciyim ozaman elciye de zeval olmaz ben tarafsız bölgeyim..benim adımın gecmesini istemiyorum pahalıya aldı ucuza aldı vs..zaten burdan bişey almıyorum almaya korkuyorum Allahtan ebay var ki orada sessiz sedasız takılıyorum artık... sizlerle dost olmak istiyorum düşman deil..zaten ölümlü dünya neden kalp kırıyım ki...AMAAA bi kazıklanma,üçkagıt,mikiş olursada hissedersemde hiç birinizi yanlız bırakmam  

A 500 HD8+ GVP
tabu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Mart 28, 2007, 05:22:02 ÖÖ »

gg de satış yapmak belli bi makinaya, yada konuya hayranlık duyanları kazıklamak diil bence.  O zaman benim CU amiga ve Amiga format dergilerini bi arkadaş aracılığıyla satalım forumdakilere tanesi 30 50 den madem haklıymış o arkadaş. Bu mu yani ? bu mantığa göre insanlara yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar (Ben,Özkan,Gökhan,Haldun,Kerem ve diğerleri) enayiyiz o zaman...

Halen commodore ve amiga servisi...4000 cyberstormppc 604e\233mhz\060\66mhz\cybervision3D+A2000 gvp 040 combo\egs spectrum24+A3000 030\IV24\Retina z3+A1000+CD32+A600 2mb ram\4 gb hdd+CDTV+\pegasos2\spectrum heatsink\much more.
MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Mart 28, 2007, 06:43:45 ÖÖ »

Anlamamakta israr edicek gibi bazılarımız pekii..nasıl isterseniz öyle olsun o arttırmada devilish de vardı bende vardım herkez bişeyler aldı..ne yani şimdi biz birbirimizi mi kazıkladık?? komik yaa..madem kazıkladık ben niye nightshifte gidip kimsenin yapmadıgını yapıp kendim haricinde devilishe de dergi alıp gönderdim kargosunu ödiyerek ? dergi biriktiriyor meraklı arkadaş diye??kimin kimden ne cıkarı var?? Haldun benim yakın dostum Gökhanda öyle ve paslaşıyoruz mümkün mertebe birbirimize uyan konularda Silencerla, Alcofriasla böyle isim sıralamak cook komik bence herkez dost zaten bir şekilde ki buradayız.. Kimse kimseyi kazıklamıyor istiyen kendini kazıklatıyorsa buna bi diyecegim yok...sizinde olmasın..kimsenin cebindekinin yongası deiliz..fiyat ortada arttırmaya gir diye gırtlaklıyanda yok kimseyi...
lütfen mantıklı tartışalım düşünseniz biraz zaten bu tartışmalar da olmaz... bu tarz gereksiz tartışmalardan yoruldum ben..buraya bunlar için katılmadım gerekirse üyeligimide kaldırın yada kaldırayım hemen..benim huzursuz ve bol sorunlu ortamlarda işim olmaz zaten zor bi alemde dünyada yaşıyoruz burada sorunların cözülcegine daha da büyüdügünü fark ettim..susa susa içime ata ata yakında kafayı yiyecem..kişilik haklarına saygı kalmamış..koca adamlarız 2 dergiyi mi paylasamıyoruz aferin bize ne de mantıklıyız hep kendimizce...ben üyeligimi kapatıyorum artık dayanamıycam kim ne aldı kim kaca aldı kimde ne var kimde ne yok o neden aldı ben yardımcı oluyorum sen olmuyosun ne buu yaa anaokulundamıyız?? istiyen alır istiyen almaz yardım eden eder etmiyen etmez..edende ben ettim demez...coluk cocuk muhabbeti yapmak istiyen kendi kendine yapsın hatta cocuk esirgeme kurumuna gitsin benim gibi ayda bie gidp hem bagış yapsın hem hediye götürsün sevindirsin öksüzleri..ben bunu ayda 1 yapıyorum ve elimden geldigi kadarda hep yapıcam..bana bunlardan bahsedin?? kıyak yapıcam diye 2 amiga parcasını birbirinize koz güçolarak kullanmayın dışarıdan cok komik görünüyo cünkü..hadi atalım ellerimizi cebimize bu hafta sonu gidelim bi cocukları koruma vakfına onlara oyuncak götürelim,sevgi götürelim..ben bunu hep yapıyorum..onun için gelip buraya ahkam kesmeden önce herkez bi derinlemesine düşünsün...isterseniz yarın yayınlıyım aldıgım tebriklerin resimlerini.... 2 amiga parcası için dergisi için birbirimizi yiyecegimize hadi commodore gen tr olarak bagış yapalım bi kuruma..benden 100ytl arttırmayı başlatıyorum..yaşlılar evine,kimsesizler yurduna yada dışarıda yaşam mücadelesi veren kimsesizlere..bakalım kim ne vericek??? Benim işimi sorana ben "DÜŞÜNÜRÜM" diyorum gülün ama evet benim işim "düşünmek" ben acıyı yaşarım,hüznü tadarım,sevincimi paylasırım,kimse bana ahkam kesmeye kalkmasın bazı konularda..kendi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum sizi..aynaya bakın ve konuşun yalanları,dogruları kendinize anlatın bakalım nasıl olucak...
« Son Düzenleme: Mart 28, 2007, 07:33:59 ÖÖ Gönderen: MagicAmiga » Logged

A 500 HD8+ GVP
DevilisH
Uzman

aLWaYs AmigA

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Mart 28, 2007, 08:30:29 ÖÖ »

Anlamamakta israr edicek gibi bazılarımız pekii..nasıl isterseniz öyle olsun o arttırmada devilish de vardı bende vardım herkez bişeyler aldı..ne yani şimdi biz birbirimizi mi kazıkladık?? komik yaa..madem kazıkladık ben niye nightshifte gidip kimsenin yapmadıgını yapıp kendim haricinde devilishe de dergi alıp gönderdim kargosunu ödiyerek ? dergi biriktiriyor meraklı arkadaş diye??kimin kimden ne cıkarı var?? Haldun benim yakın dostum Gökhanda öyle ve paslaşıyoruz mümkün mertebe birbirimize uyan konularda Silencerla, Alcofriasla böyle isim sıralamak cook komik bence ... Falan filan

Bu tartışmaya katılmamayı düşünüyordum ama dayanamadım.
Eğer birbirimizin katıldığı açık artırmalarında 3 Liralık ürüne 5 lira ödeyerek alıyorsak isteyerek ya da istemeyerek birbirimizin kazıklanmasına neden oluyoruz demektir.Bu ekonomide üretici\satıcı rantı olarak adlandırılır.Eğer 3 liralık ürünü daha aşağı bir fiyata alıyorsak mesela 2 liraya, buda tüketici rantı diye adlandırılır.(Yanlışım varsa affola)

Bu durumda en doğru olan şey bir ürünü ederi fiyatında almaktır.Fakat ürün stoğu az ve talep fazla olunca fiyatlar normal olarak yükselir.Şimdi biz nostaljik bilgisayar tutkunları içinde durum bundan ibaret.Çünkü hepimizin sevdiği bu güzel ürünler artık üretilmiyor.Eğer birileri birilerine bir ürünü kaça aldığını soruyorsa bunu bence piyasa araştırması şeklinde düşünmek gerekir.O fiyatın bir referans olarak alınması için.Birilerinin rant sağlamasına engel olmak için.Ayrıca kimde ne var, kimde ne yok gibi konuşmalar işin geyik kısmıdır.Kaldı ki bu bile bazen yardımlaşmalara neden olur.Forumda kimsenin bi başka forum üyesinin sahip olduğu bir mal için bahsettiğin şekilde kıskanç ve çekemeyecek durum içine gireceğini ya da girdiğini sanmıyorum.Hem girsede anca kendi kendinin başını yer. Herkesin zevklerine, hobilerine , sevdiği şeylere ayırdığı bütçe farklıdır.Ayrıca kimi insanda uygun görmediği şeyi almak istemez.Bu parası olmadığı için almıyor manasına da gelmez...

Uzun lafın kısası, bu forumda belki en genç üyelerden biriyim.Ama forumda bahsettiğin gibi çocukça hareketler olmuyor.Olgun insanlarla dolu güzel paylaşımlar gerçekleşiyor.Ve tabu olsun, ben olayım ya da herhangi birimiz olsun tek dileğimiz aynı.. Fiyatların makul bir değerde kalması ve gerçekten yardım amacı güden insanlarla ticari amaç güden insanların bir kefede tutulmaması... Kötü bi istek değil,bu sayede sende ve bişeyler almak isteyen diğer üyelerde daha makul fiyata alacaklar ürünlerini.Fena mı?
Birde yazıp sonradan sildiğin bir şeye cevap vermek istiyorum. AmigaTurk'cüler , Commodore.Gen.tr ciler... Bunlar senin bahsettiğin gibi sokak arası çeteleri değil.Bahsettiğin bu konuda yanılıyorsun.Bir platform için birden fazla web sitesi olamaz mı? Kaldı ki iki siteden bir birine dargın olan insanlar var ama iki sitenin üyesi olup gayet güzel paylaşımlar içine giren bir çok insan var.Hatta oranlarsak dargınların sayısı devede kulak kalıyor...

Bu arada Doğu, senden bir dergi aldım.Teşekkür etmiştim, tekrar teşekkür ederim.Ama her fırsatta bunu dile getirmen açıkcası hoşuma gitmiyor.Sonuçta bende insanlara elimden geldiğince yardım ediyorum ve yeri geliyor insanlardan yardım alıyorum ama bunu bu kadar dillendirmiyorum.Mesela şu an burada bile dillendirmediğim şeyler var!!Dillendirmekde doğru değil, en azından sen biliyorsun... Seninde aynen yazdığın gibi "istiyen alır istiyen almaz yardım eden eder etmiyen etmez..edende ben ettim demez..." .Sende demesen güzel olur.(kii bu başlık Dergi satışlarından değil bir web sitesi adı satışından doğmuştur.Senin dergi alakanı anlayamadım!!! ) Çocuklara yardım ediyormuşsun, güzel birşey.Keşke bunuda söylemeseydin.Çünkü ben inanıyorum ki bu forumda senin yaptığın bu güzel davranışları bir çok insanda yapıyordur.

Ve son olarak üyeliğini kapatmak istiyormuşsun.Bunu gerçekten istiyorsan Profil bölümünden Üyeliğimi Sil butonuyla kendin yapabilirsin.Bunun için Forum Yöneticisini ya da Adminleri zan altında bırakmamalısın.Tabii bana sorarsan ben sana şu şekilde derim,
Zor kazanılanlar kolay kaybedilir ve öfkeyle kalkan zararla oturur.O yüzden bence bir kere daha düşün.Ne yapmak istediğine karar ver ve yap!!!

(Tüm forum üyesi arkadaşlarımdan ricamdır,bu tartışmayı daha fazla uzatmayalım)

Daima Genç
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Mart 28, 2007, 10:03:15 ÖÖ »

bu konuda biraz bana dokundurma var sanki

Yoo, hayır. Kimseye dokundurma yapmaya çalışmamıştım. Demek istediğim, hemen herkesin rahatsız olduğu bir konuda, herkes "isteyen istediği fiyata satar" diyor. Garipsediğim nokta buydu. Yoksa birkaç mesaj yukarıda LW3D de aynı şeyi söylemiş. Alıntıyı senden değil ondan da yapabilirdim yani...
tabu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Mart 28, 2007, 10:22:55 ÖÖ »

Birader çokta tutan yok seni eğer gitmek istiyosan, burası birbirinin cebine elini atanların yeri diil zaten üstte yazdığım kisi yada kişiler gibi,bişeyler paylaşanların sitesi...

Halen commodore ve amiga servisi...4000 cyberstormppc 604e\233mhz\060\66mhz\cybervision3D+A2000 gvp 040 combo\egs spectrum24+A3000 030\IV24\Retina z3+A1000+CD32+A600 2mb ram\4 gb hdd+CDTV+\pegasos2\spectrum heatsink\much more.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : Mart 28, 2007, 10:53:26 ÖÖ »

Beş dakika durun.. Şu yazdıklarınızı bir okuyun.. Ne oluyor anlamadım...Samimiyim..

Öncelikle Doğu.. Konu seninle alakalı değilken, neden kendi aldığın dergilerle, alışverişlerle ilgili savunma konumuna geçmek zorunda kaldın? Senin ebay ya da GG'de aldıklarının listesini tutan yok (sanmıyorum). Çok önceden dediğim gibi istersen aldığının 2 katı fiyat ver. Bu sadece seni ilgilendirir. Eğer birileri çok fiyat veriyor diyorsa, bu da çok normal. İnsanların düşüncelerini engelleyemezsin. Ama bu tür düşünceler sana insanlar cephe alıyor anlamına gelmez. Bu nasıl bir psikolojidir tam çözemedim... Özkano maşallah Ebay'dan istediğini alıyor. Yakışır. Bazen çok para beee dediğim oluyor. Ama en sevdiğim arkadaşlarımdan biridir. Aykut nickli bir kardeşimiz var. Oyun konsolu biriktiriyor. bazen öyle uçuk fiyatlar veriyor ki (bence) ağzım açık kalıyor. En son 80 YTL'ye alabileceğim Genesis setini o ve bir başka arkadaş 250 YTL'ye çıkardı Alana hayırlı uğurlu olsun. ne alamadım diye hayıflanırım, ne de o kadar fiyata satıldı diye kızarım. Çünkü ebay.com'dan o seti 100 YTL'ye mal ederim... Alan razı, satan razı beni ilgilendirmez..

Gittigidiyor'da insanlar istediği fiyata ürünü satabilirler. Orası bir alışveriş sitesi. Burası ise bu cihazlara ilgi duyan ve sevenlerin forumu. Çok kolaylıkla Gittigidiyor'dan elindekini satabilecekken bana hediye edenler oldu (Tabu, Ozkano, DevilisH, Daima Genc, Coze, iceman, Joker_, Bakkada ve ismini unuttuğum arkadaşlarım).. Benimde hediye ettiklerim oldu. Bu ikisi birbirinden farklı. Bana bu hediyeyi verenle, para verip aldığım kişi aynı kefede değil. Hepsinin yeri farklı. Ben bunun ayırımını yapabiliyorsam ve karşımdakide bunu anlayabiliyorsa sorun yok demektir. Tabu elindekileri parayla satsa çok para ederdi. hatta Dogu senin yana yakıla aradığın A530'u ozkano'ya hediye etti. Satabilirdi.. Ama ozkano'da bu iyiligi karşılıksız bırakmamaya çalıştı vs..

Yani burası GG değil...GG'den alanda enayi değil.. Orda satmayıp, değerini bilenle paylaşanda..GG'd satanda suçlu değil bence.. Yani bunların hepsi ayrı ayrı şeyler.. hepsinin değeri, getirisi farklı... Bence çok tartışacak birşey yok...

Not: Doğu bu sözüm sana değil..Sakın alınma yanlış anlama...Bazen özelden bu forumdan ayrılırım diye aklınca bana şantaj yapmaya çalışan arkadaşlarda oluyorda.. Commodore.gen.tr ticari bir site değil. Buradaki üye sayısından dolayı parada kazanmıyoruz. Nasıl bir mantıksa giderim, üyeliğimi silin diyen arkadaşlar oluyor. Bir üyenin ayrılması, kırılması, tabii ki hepimizi çok üzer. Çünkü forum mantığının temel amacı birlikte olmak paylaşmaktır. Ama ben giderim arkadaş diyenin arkasındanda kimse karalar bağlamaz. Bu nedenle "..artık giderim", "ben gidiyorum bak " türünden mesajları foruma taşımayın. DevilisH'in dediği gibi üye profilinizde üyeliğinizi silme tuşu var. Yeterki iyice düşünün.. Kararınızı aklı selim'le verin..

Not 2: Bu forumdaki arkadaşların diğer forum ve gruplarla bir sorunu yok. Uslup farkları olabilir. Forumlarda sunulan hizmetler farklı olabilir. Bunun dışında diğer forumlarla çok bir farklılığımız en azından şimdilik yok. Kimseye cephede değiliz. Bizim forumda diğer forumların adını yazabiliyorsunuz. Hatta diğer forumların linkide var. Bir deneyin bakalım hangi forumlarda www.commodore.gen.tr yazdığınızda bu silinecek? yani bişeyi iddia ederken, ya da konuşurken, ayağınız yere bassın. Ne konuştuğunuzu bilin, öyle konuşun derim...

Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : Mart 28, 2007, 10:53:37 ÖÖ »

Devilish & MagicAmiga yapmayın siz kardeşsiniz.Amiga demek dostluk demek paylaşım demek.
Gereksiz yere birbirinize böyle yapmayın.

Bu hafta yüzlerinizi güldüreceğim.
MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Mart 28, 2007, 11:41:47 ÖÖ »

Birader çokta tutan yok seni eğer gitmek istiyosan, burası birbirinin cebine elini atanların yeri diil zaten üstte yazdığım kisi yada kişiler gibi,bişeyler paylaşanların sitesi...
   ne demek istiyosun sen yaaa?Ney ne eli ne cebiii??? kim kimin elini cebine atmışşş??? beni msn den oyalıyıp dergi almakta adam işi deil..tamam mı bilip bilmeden konuşma...oku anla ondan sonra konuş..avukatmısın sen..neden alındın üstüne???
« Son Düzenleme: Mart 28, 2007, 12:03:23 ÖS Gönderen: MagicAmiga » Logged

A 500 HD8+ GVP
MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #25 : Mart 28, 2007, 11:56:06 ÖÖ »

@ devilish
  devilish bişeyi söyleyip utandırmak mı sandın niyetimi? hayır...LW3D de ordaydı 2 nci kez gittigimde sanada dergi sordum nasıl bulurum devilishe de gönermem lagzım adam dergi hastası bulabilirmisiniz diye? ne parayla aldım nede pulla..insanlık yaptık suçlu olduk..insanlık insana yapılmalı demekki?? nasıl anlarsan anla sana bu yaşta bunu anlatıcak deilim.. esas paylaşım malla olmaz arkadaşlar!!!! duyguyla olur,hisle olur..kimse kimsenin neler yaşadıgının farkında deil..AİLEMDEN biri kanser oldu,amcamı daha yeni kaybettim,istanbul kaosunda kafam allak bullak oldu,hack olayıyla sarsıldım binbir derin konu ve zor düşünsel olayların içindeyken tabu ve sen üstüme saldırma niyetindesiniz anlaşılan..ama hava ve civa olayları..daha büyük dertlerim var..kendi kendinize planlar yapıp kendi kendinize sarın..ayıp sana da tabu sanada devilish..ilk başta baş saglıgı dileyin madem adamsınız,arkadaşsınız..sizin arkadaşlıgınız 2 dergiyle hediye verilmiş bi amigaylaysa alın başınıza calın..hatta bendekileride veriyim rahatlayın..bana insanlıktan bahsetmeyin,paylaşımdan bahsetmeyin..siz anca amiga paylaşırsınız benim derdin ki bunu sen cook iyi biliyorsun kerem DOSTLUK tu..ki ben cok ılımlı bir adamımdır vur salagın kafasına al elindekini olayı gecerlidir benim için..bu kadar iyi  niyetli olmam hep zarar hep ziyan...bana paylasımdan bahseden sizmisiniz... komik ilk başta ölüm var ve cok sıcak bi ölüm..BAŞ SAGLIGI DİLEYİN içinizdeki nefreti unutun tutun ellerinden arkadaşınızın..s,iz hala tekme atmanın peşindesiniz..yazık..kınıyorum sizi..bide hala üste cıkmanın peşindesiniz...ayıp..

A 500 HD8+ GVP
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Mart 28, 2007, 12:21:59 ÖS »

Doğu kardeşim;

Ölüm çok ayrı birşey.Bize dünyada herşeyin boş olduğunu anımsatan.
Bir anda herşey boş gelir ve ben neler peşindeyim dersiniz.

Ben Tabu ve Devilish'in niyetinin kötü olduğuna inanmıyorum
Biraz sakin ol bence.Boşver dergisine **yyim sana bişi olmasın.

Forumda genel olarak herkes de birbirine bir taş atma çabası var
orası doğru ama bunun zaman zaman kişilerin içinde yaşadıkları
psikolojik dalgalanmalardan ötürü olduğunu sanıyorum.

Ben nostaljik bilgisayarlar olayını bu forumda ilk defa böyle
bir yarış biçimini aldığını görüyorum; adını
vermek istemediğim arkadaşların imece usulu yardımı ile Amiga'mı
düzlüğe çıkardım.Bozulsa sadece bozulan unsur ile ilgilenirim.
Bana hala bir cihazdan 10 tane tutmak hiçbir anlam ifade etmiyor.
Commodore'culuk sanki bir yarış olmuş,dergi de bunun içine girmiş.
O konu da Doğu'ya katılmak durumundayım.Ancak milyarlar harcayacak
bir makina değil bence Amiga.Onun yerine daha hoş cihazlar alınabilir.
Mesela; wikipedia'daki konsol listesi tutulabilir 1.jenerasyondan 7.jenerasyona kadar.

Bazı gerçekleri kabul etmek erdemdir.
Ben zaman zaman düşünmeden konuştuğumu kabul ediyorum örnek.

Sizlerde bence bazı konularda yanlışlarınız olduğunu kabul edin.

En büyük zenginlik kişilerin birbirine uyum içinde olduğu topluluklardır.
Yoksa 30'ar 40'ar Amiga'ın yattığı tozlu mahsenler değildir.

Doğu arkadaşıma tekrar başın saolsun demek istiyorum.
Hepinize Saygılar.

Silencer.
kaplan135
Deneyimli

üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Mart 28, 2007, 12:32:08 ÖS »

offf offf uzatmayın konuyu kapatın ben yazmıyom yazarsanm 1 bardak suda fırtına olur...herkese saygıyla....hepiniz benim arkadaşımsınız çıkar hesaplamaları yapmıyalım deli kuyuya bi taş atmış hala o taşı çıkartalım diye uğraşalım..bırakın kalsın yavvv....allaha emanet olun
birbirinizi üzmeyin...az çok herkesi tanıyorum ve özür diliyorum bunları yazdığım için....

AMİGA COMMODORE ATARİ PS PANG SİNCLAİR NİTENDO SEGA MSX  VECTRECX
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #28 : Mart 28, 2007, 12:32:58 ÖS »

gelde gülme.. Süper bir başlık oldu... Aman ayarıyla oynamayın....

MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #29 : Mart 28, 2007, 12:52:02 ÖS »

Herkezden özür dilerim kafasını şişirdimse... ben artık yorum yapmıyorum..

A 500 HD8+ GVP
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: