Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Arkadaş kızacak ama :)  (Okunma Sayısı 30477 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Mart 28, 2007, 13:27:14 ÖS »

Huuoppppp nolu be burda , aloooo arkadaslar bahar mi carpti sizi napiosunuz siz ya ?
Su alim satim olaylarina yorum yapmayi birakin artik , yada birbirinizin aldiklarina sattiklarina bakmayi.
Ornekler :
1.Fkamanli , ben , ozkano x,y,z insan 3 liralik mali 33 liraya listeledi.Kim ne karisir , internet lebiderya GG'ye giden adam PayPal , Ebay arastiramaz mi?Herkes tahaut ettigi mali eksiksiz aliciya ulastirdigi surece hepimize sadece bakmak duser.
Not:Ben de onceden yapiyordum ama yanlisimin farkina vardim gereksiz mala,fiyata,satiyica yorum yapmak.
2.Ben yada LW3D misal tek bir dergiye 300lira verdi.Kim karisir?Belki benim koleksiyonumda bi o dergi eksik aldigim zaman tamam oluo benim icin degeri 300 bana nie kaziklandin etmez diosunuz ki?
Ben ve LW3D ayni dergiyi ariyoruz , acikarttirma sitesinde ikimiz de arttitiyoruz ne var bunda?Adi ustunde okuyun "acikarttirma" kimin butcesi daha uygunsa , kimin icin daha cok degerliyse o alir.Bu kimsenin eline cebini sokmak degildir.

Bosu bosuna birbirinizi kirabileceginiz laflar sarfetmissiniz , bence gereksiz olmus.Burda tamamen paylasim ve arkadaslik odakli bir form istedigimiz icin bulunuyoruz.
MehmetD
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Mart 28, 2007, 14:11:20 ÖS »

Bismillah Bismillah Bismillah......
Anaaaaaaa.... ne olmuş foruma yahu.
Haydi herkes gidip bir elini yüzünü yıkasın sonra bilgisayarı kapatıp açık havada şöyle 1-2 saat yürüsün, 1-2 gün de foruma hiç uğramasın. Sonra geri geldiğinde herşey düzelmiş olacak.
Alım satım konusunda hile olmadığı sürece fiyata müdahale etmek doğru değil. Bu yüzden başıma ağrılar girmiştir. 3-4 ay önce adamın birisi GG'da ext.HDD satıyor ama x firmasındaki 8 taksitli garantili faturalı fiyattan 70-80 YTL daha pahalı fiyat koymuş. Sanki teklif veren varmış gibi , şeytan dürttü mesaj attım . Dedim ki arkadaşım sen diğerlerini salak mı zannediyorsun bu ne biçim fiyat dedim. Adam bana bir mesaj yazmış (Hala adam diyorsam el alışkanlıpı kusuruma bakmayın) Ne rahmetli Anam kalmış ne bacım ne sülalem. Bilmem anlatabiliyor muyum. Şikayet ettim siteden attılar ama ben içimden atamadım o şerefsiz karşıma çıksa kafasını gövdesinden ayırmam 3 saniye sürmez. Ama klavyenin arkasında herkes delikanlı. Açık adresimi telefonumu verdim ne geldi ne aradı. Beni öldürmekle bile tehdit etti onun için zorlanmasın dedim açık adresimi telefonumu verdim ama gelemedi. Gelseydi de hani konuşmak ile yapmak arasındaki farkı anlasaydı iyi olurdu.
Artık karışmıyorum kimseye. Ben de satıyorum bişeyler GG'da ama genelde bu grubu pek ilgilendirecek şeyler değil. Gameboy kartuju var örnek olarak 100 YTL fiyatı var (Bana maliyeti zaten 92 YTL, almış bulundum ingiltereden) 100 oyunluk kartuj. 99 YTL'den 3 taksit falan göndermeye çalışıyorum. Adamın biri (Yine adam dedim) çıkmış bana 30 YTL olur mu diyor. Ne diim. 70 YTL Kar mı ediyorum zannetti anlamadım. Yoksa tek oyunluk kartuj mu sandı. Kızdım dedim ki "Yaw adam gibi bi şey söyle de cevap veriim, de git Allasen"  dedim. Bana seviyesiz falan demiş bi de benim mesajlarımı engellemiş entel böcük. İyi de ben o mesajı okuduğumda barut fıçısı gibiydim bir de teklif abuk geldi yazdım, yine de küfür etmedim etmem de.
Ama sonuç olarak kimseye karışmam, kimseyi de kendime kariştırtmam.

Selam ve Saygılarımla,

M.D.

ALLAH'ıM BANA DEĞİŞTİREBİLECEKLERİMİ DEĞİŞTİRME DEĞİŞTİREMEYECEKLERİMİ KABULLENME VE ARADAKİ FARKI ANLAYABİLME GÜCÜ VER
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #32 : Mart 28, 2007, 17:00:38 ÖS »

neler olmuş orada yahu!

(c)juda

tabu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Mart 28, 2007, 21:27:47 ÖS »

''burası birbirinin cebine elini atanların yeri diil zaten üstte yazdığım kisi yada kişiler gibi,bişeyler paylaşanların sitesi...''
MagicAmiga; Bu lafı sana demedim ben topicle ilgili kişiye dedim Tanımadığım birini neden kırmak istiyeyim ki, Şu sahneyi terkedenler geldi aklıma o yüzden diğer yazıyıda yazdım kusura bakma gerçekten, ayrıca başın sağolsun kalanlara sağlıklar dilerim....Beni bilen bilir enayi yerine konmadığım sürece tanımadık tanıdık herkeze yardımcı olmaya çalışıyorum. Çözümü söylüyom son laf olarak, bu tür kişilerin satlık ilanlarına cevap bile yazmayıp sallamiyalım olur biter....

Halen commodore ve amiga servisi...4000 cyberstormppc 604e\233mhz\060\66mhz\cybervision3D+A2000 gvp 040 combo\egs spectrum24+A3000 030\IV24\Retina z3+A1000+CD32+A600 2mb ram\4 gb hdd+CDTV+\pegasos2\spectrum heatsink\much more.
MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #34 : Mart 28, 2007, 21:53:13 ÖS »

Teşekkürler ederim "tabu" o kadar arşivinle gurur duyan biri olarak şimdi en azından biraz rahatladım.. tekrar teşekkürler..ben hayatımda kimseyi dolandırmadım ve inanın o kadar cok dolandırıldım ki hatta bu sitedeki dostlarım bilirler bundan 2 ay önce 5.500ytl cok kötü bi tokatlanma yaşadım arkadaşım sandıgım biri tarafından hala bankaya bu borcu ödüyorum taksit taksit başıma ne geldiyse hep iyilikten geldi..artık sular duruldu ve hiç dirilmesin bir daha. ben kimseyi kıramam üzemem sonra bedelini agır ödüyorum iç dünyamda cook sevindim tabu mesajına büyük bi hareket
   Bu arada en büyük hayalim olan a530 u aldım içimde üzüntü ve sevinci dalgalanma olarak yaşıyorum..Ve herkezin mutlu olmasını diliyorum Tanrı'dan... tebessüm olustu yüzümde siteye girerken terettüdle giriyodum acaba kimler cephe aldı,acaba cekilsem mi köşeme diye..ama burası benim arkadaşım bu site bana yoldaş bu sıralar yanlızlıgımı dolduruyor..iyiki varsın commodore.gen.tr

A 500 HD8+ GVP
tabu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Mart 29, 2007, 04:34:47 ÖÖ »

Eğer lazım olursa 530 için 286 emulatör board var bende amigayı gerçek pc ye dönüştürüyo dos 6.22 kuruyosun ama w95 kuruluyomu denemedim hiç...

Halen commodore ve amiga servisi...4000 cyberstormppc 604e\233mhz\060\66mhz\cybervision3D+A2000 gvp 040 combo\egs spectrum24+A3000 030\IV24\Retina z3+A1000+CD32+A600 2mb ram\4 gb hdd+CDTV+\pegasos2\spectrum heatsink\much more.
Alp Yener
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #36 : Mart 29, 2007, 07:30:08 ÖÖ »

@tabu
286 üzerinde W95 çalışacağını sanmam.
coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #37 : Mart 29, 2007, 08:09:33 ÖÖ »

Hisss arkadaslar, gecti, tamam, bitti, sakin ...

bir suredir aranizda degildim. geri geldim. herkese selamlar. Bu arada tabu nun dedigi gibi 286 uzerinde win 95 calismiyor. 286 windows 3.0'a kadar calistirabiliyor. 3.1 ve uzeri 386 ve uzeri istiyor. ayni zamanda linux'da calismiyor. Ama Minix calisiyormus galiba. Alternatif olarak freedos kullanilabilir. Bende de ayni emulatorden oldugundan zamaninda incelemistim (hatta tabu'dan almistim. sifir idi).

Retro Hincal Uluc
MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #38 : Mart 29, 2007, 14:31:50 ÖS »

GVP / Great Valley Products A530 Turbo Series II Accelerator for the Amiga 500
Installed:
Motorola 68030 at 40mHz, 1-gig Hard Drive, 8-megs RAM, PC286 board
 Teşekkürler arkadaşlar aldıgım a530 kutusunda ve yukarıdaki özelliklere sahip yarın sabah yola cıkıyor ama ilk başta amerika içinden ablama ulaşıcak oradanda gelen biriyle bana yollanıcak..umarım bu işlem uzun sürmez ve bir an önce sag salim bana ulaşır..ilginiz ve yardımlarınız için teşekkürler

A 500 HD8+ GVP
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #39 : Mart 29, 2007, 14:34:53 ÖS »

gözümüz aydın

Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #40 : Mart 29, 2007, 14:39:54 ÖS »

Bende rahatladım...

ohh bea.