Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Hacker rüşvet istiyor  (Okunma Sayısı 12583 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« : Mart 27, 2007, 15:47:12 ÖS »

arkadaşlar beni hackliyen  beef ve silencer dan 4 tane 250 lik kontur istemiş..beef ip sini ele gecirdi diyarbakır taraflarından bir şerefsiz dolandırıcı..cocuk acemiymiş beef in gönderdigi bi resmi kabul edip ip sini tesbit ettirdi..
Tracing route to dsl88-226-160.ttnet.net.tr [88.226.0.160]
over a maximum of 30 hops:
ip si bu şerefsizin...
  polise ve savcılıga haber verdim ama ne olacagını bilemiyorum...   zaten dün amcam vefat etti   şimdide bu olay cıktı moral olarak bitmiş durumdayım..ne yapıcagımı şaşırdım cok soguyorum artık bu işten..anlamıyorum demek ki yada salagım heralde bilgisayar konusunda offf allak bullak oldum dostlar..
« Son Düzenleme: Mart 27, 2007, 15:49:30 ÖS Gönderen: dogudoruk » Logged

A 500 HD8+ GVP
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Mart 27, 2007, 15:59:28 ÖS »

yaw

hoş bir olay olmadı.Ama bu tecrübeler ile internetin boyutu çıkıyor ortaya....Allah'tan istediği ile kaldı.Kredi kartı girişimleri yoktu.İnşallah...Küfür bile salladı bana
oyaladığım zaman.

Sanırım mahkeme ,polis,kimse birşey yapamıyor böyle tiplere.
Ben bir daha olmaması için doğu'ya 24/7 destek vermeye hazırım

"bu arada başın saolsun" 
ozkano
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Mart 27, 2007, 16:13:11 ÖS »

bu rüşvet değil şantaj sayılır

A500,A500+,A600,A1000,A1200,A2000,A3000,A4000,CDTV,CD32,A1,MacMini,R2HV,C64,48K,Ps,Ps2,Ps3
Xbox,Xbox360,Nes,Snes,N64,N64Ique,Gamecube,Wii,PcEngine,PcEngineGT,PcEngineDUO,TurboGrafx,NeoGeoAES
NeogeoCD,NeoGeoMVS,NeoGeoPocket,MegaDrive,SegaCD,MultiMega,Saturn,Dreamcast,Jaguar,Lynx,Cps1
Cps2,System11
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Mart 27, 2007, 16:17:32 ÖS »

bir arkadaştan duydum...

bu bir moda olmuş.Lamer tayfası arasında.

Bende 3Com Modem kullandığını görebildim.
Büyük ihtimal ile internet cafe.
En azından görünmez Proxy kullanabilirdi.
Yani tam acemi.Tam bir Lamer...Dayaklıklarından.

bulunduğu şehri de belirlemiş doğu'lar.

« Son Düzenleme: Mart 27, 2007, 16:19:57 ÖS Gönderen: Silencer » Logged
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Mart 27, 2007, 17:23:22 ÖS »

blokla gitsin bence ...yapabileceğin birşey yok.
sadece belki şunu yapabillirsin;

bir trojan hazırlayıp gömersin resme sende onu hackler'sin örnek.
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Mart 27, 2007, 17:33:03 ÖS »

Alıntı
BU ADRES FERIATS HACK TEAM TARAFINDAN ÖNCE HACKLENMİŞTİR SONRA GRUP ÜYESİ ACIDIĞI İÇİN ŞİFRESİ DEĞİŞMEMİŞTİR! AMA ADRES TAKİPTE!!

bana böyle bir mesaj yazmıştı benim MSN'i çalan ekip.
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Mart 27, 2007, 17:41:47 ÖS »

service_x'e gerekli bilgilerle başvurun bukadar.

MehmetD
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mart 27, 2007, 17:49:51 ÖS »

Bence savcılığa başvur böylelerini dakkada topluyorlar. Pek birşey olmasa da epey yusuf çeker.

ALLAH'ıM BANA DEĞİŞTİREBİLECEKLERİMİ DEĞİŞTİRME DEĞİŞTİREMEYECEKLERİMİ KABULLENME VE ARADAKİ FARKI ANLAYABİLME GÜCÜ VER
MehmetD
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mart 27, 2007, 17:56:21 ÖS »

Dogu kardeşim bu arada başın sağolsun.

ALLAH'ıM BANA DEĞİŞTİREBİLECEKLERİMİ DEĞİŞTİRME DEĞİŞTİREMEYECEKLERİMİ KABULLENME VE ARADAKİ FARKI ANLAYABİLME GÜCÜ VER
MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Mart 27, 2007, 18:07:17 ÖS »

teşekkür ederim mehmet dostum 
mesajların bir bölümünü silmek zorunda kaldım "GÜVENLİK ACISINDAN "kusura bakmayın arkadaşlar..
« Son Düzenleme: Mart 27, 2007, 18:14:19 ÖS Gönderen: dogudoruk » Logged

A 500 HD8+ GVP
Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mart 27, 2007, 21:01:47 ÖS »

Ustad oncelikle gecmis olsun diyelim , hotmail crack icin hazir scriptler oldugu surece olabilecek birsey dert etme ne senin ben benim bilgisayar becerimle alakasi yok.Arti internet kafe oldugu icin cok yuksek ihtimal adami tespit etmek nerdeyse imkansiz.
Service X basvurusu yapip adresini geri al bence.Gecmis olsun tekrar
MehmetD
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Mart 28, 2007, 09:11:32 ÖÖ »

Arkadaşlar şifrelerinizi (Bankaların da önerdiği gibi) tahmin edilebilir , isim yada tarihler yerine size özel rakam ve harf kombinlerinden oluşturun. Kendinize özel birkaç yer ismini çeşitli karışımlar yaparak kullanın. Forumlarda yada internette üyelik için kullandığım şifreler daha basit ama onu çalan ne yapsın ki :-) . Herkes bilir Brute Force diye bir program var, kullanıcı adını biliyor yada tahmin edebiliyorsanız veeeeee şifresi de 4 yada 6 basamaklı ise hele hele sadece rakamlardan oluşuyorsa o zaman bu program ile şifreyi bulmak çok kolay ve kısa sürede olur. sadece rakam bile olsa 6basamaktan fazla olan şifreler için kırılma süresi birden bire saatlerden günlere hatta aylara çıkıyor. Bir de rakam ve harf karışık ise o zaman şifreniz çözülemez.
Saygılar,
« Son Düzenleme: Mart 28, 2007, 09:13:58 ÖÖ Gönderen: MehmetD » Logged

DevilisH
Uzman

aLWaYs AmigA

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Mart 28, 2007, 09:14:53 ÖÖ »

Geçenlerde okuldan bir arkadaşımın msn'i çalınmış.Ondanda 250 kontör istemişler.Arkadaşım bana geldi ve ne yapabileceğimizi sordu.

Bende pazarlık yap dedim 25 kontörle başla, azar azar artır dedim

Eğer 200 kontör verirse kendi msn adresimide verebileceğimi söyledim

Egoist insanlarla uğraşmak zor yahu

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Mart 28, 2007, 10:26:47 ÖÖ »

Bayağ uzamış bir mesaj.. Kendi görüşümü ileteyim..

1-Şifrenin kolay ya da zor olmasıyla alakası olmayan bir durum. Şifreniz zor olsada Hotmail'deki birkaç açıktan biriyle şifrenizi almaları mümkün.

2-Bugün 200 kontör verirsen, bundan sonra 200 kontörleri vermeye hazır ol...

Çözüm : Kendinize ait ciddi yazışmalarınızın ve önemli gördüğünüz birkaç epostanız olsun. Bunlarıda bedava servislerden almayın. Birgün biri epostanızı alsa bile, "Hayırlı Uğurlu" olsun diyebilmeye hazırlıklı olun... ..derim Kahkaha

MehmetD
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Mart 28, 2007, 13:48:38 ÖS »

@LW3D,
Arkadaşım şifre konusunda haklısın galiba , zira ben bu acemi halimle bile ufak bir keylogger yazabiliyorsam, ve bunu resim dosyasına gömerek karşı bilgisayara koymak da mümkün olduğuna göre en iyisi senin dediğin gibi birden fazla email almak.
Mümkünse KK yada Banka bilgilerini asla MSN'de yazmayın. Ciddi bir önlem ise Bankaların sorduğu annenizin kızlık soyadı sorusuna alakasız ama sizin kolay hatırlayabileceğiniz başka bir soyisim vermek. Kimlik bilgileriniz ele geçirilse bile anne kızlık soyadı sizin tarafınızdan bilinçli olarak alakasız birşey verilmiş olacağı için gerçek bilgileri ele geçiren Lamer o bilgilerle işlem yapamayacak :-))
Güzel bir önlem. (Konuyla ilgili bir olayı geçen haftalarda grupların birinde okumuştum, (100 civarı grup üyeliğim olduğu için yerli mi yabancı mı hangisi hatırlamıyorum, yoksa orjinal hikayeyi de buraya koymak isterdim. Bilen varsa koyabilir belki birilerine faydası olur)
Lamersiz günler dilerim.
(Gerçek hacker'leri tenzih ederim, onlar kişilerle uğraşmazlar)

Selam ve Sevgilerimle.
« Son Düzenleme: Mart 28, 2007, 13:50:13 ÖS Gönderen: MehmetD » Logged

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: