Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbetikinci el sitelerindeki garip/saçma/uçuk ilanlar
Sayfa: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 133   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ikinci el sitelerindeki garip/saçma/uçuk ilanlar  (Okunma Sayısı 926940 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mrmojorisin
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #825 : Aralık 13, 2017, 09:42:56 ÖÖ »

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-commodore-escom-amiga-1200-510574182/detay
BillBull
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #826 : Aralık 13, 2017, 11:01:08 ÖÖ »

Temsili de olsa 30 lirayi gorunce dayanamadim mesaj attim. Isimsoylemez kullanici adiyla mesajimi yanitladi 😃  sen kac para teklif ediyorsun diyor. Bi fiyat teklif ediyorum simdi
delizeybek
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #827 : Aralık 14, 2017, 01:10:20 ÖÖ »

Yalancıyı! Karizmatik
cinar
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #828 : Aralık 14, 2017, 05:57:43 ÖÖ »

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-hobi-oyuncak-ticari-oyun-urunleri-acil-satilik-okbaby-arcade-oyun-makinesi-507996473/detay

adam öyle bi açıklama yazmış ki tüm konsolları yakasım geldi. fiyat da uygun hani.

C64C | SwinSid | IRQHack
IIgs | ROM03
R1200 | Stok
A4000 RevB | CS mkII 060rev1@60Mhz | 128+64Mb FastRAM | BestWB-OS321 | ClassicWB-OS39
integer
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #829 : Aralık 14, 2017, 06:04:28 ÖÖ »

Hocam yalancı dolandırıcı olduğu yukarıda konuşuldu . Ayrıca resim çalıntı.
kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #830 : Aralık 14, 2017, 07:14:31 ÖÖ »

İlan sahibinin kim olduğunu çok iyi tahmin edebiliyorum zaten forumdan kendisini şahsen tanıyanlar ilan açıklamasını okuyunca kim olduğunu anlamışlardır
yolcunet
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #831 : Aralık 14, 2017, 09:26:33 ÖÖ »

kim olaki hemde ankara bence hedef şaşırtıyor
« Son Düzenleme: Aralık 14, 2017, 09:31:02 ÖÖ Gönderen: yolcunet » Logged
Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #832 : Aralık 14, 2017, 10:15:08 ÖÖ »

sahibinin kim olduğunu çok iyi tahmin edebiliyorum zaten forumdan kendisini şahsen tanıyanlar ilan açıklamasını okuyunca kim olduğunu anlamışlardır
Herkesin bilmesi daha iyi olur kanımca bilen var bilmeyen var ...sonra birimiz kapılarız rüzgârina
kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #833 : Aralık 14, 2017, 10:56:11 ÖÖ »

Ankara değil arkadaş İstanbul'da kimse kapılmasın rüzgarına böyle bir ürün alırken görmeden almak veya ödeme yapmak zaten olmaz olmayan bir şeyide gösteremeyeceği için sorun yok bence
freedom
Uzman

Retro allowed me to be free.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #834 : Aralık 14, 2017, 11:42:17 ÖÖ »

İlan sahibinin kim olduğunu çok iyi tahmin edebiliyorum zaten forumdan kendisini şahsen tanıyanlar ilan açıklamasını okuyunca kim olduğunu anlamışlardır

Değerli arkadaşlar,

Konu bahsi geçen ilandaki kişi "isimsöylemez" ile bende kısa bir yazıştım. Nedir ne değildir diye. Dikkat çekici bir fiyat koymuştu. Tabi öyle olmayacağı kesin di ama bir sorgulayayım dedim. Nedir ve ne değildir diye. Ancak ilan veriş tarzı ve yazışma stili açısından zaten ofsayt biri. İlanın da kendisininde ciddiye alınacak bir durumu yok. Zaten baştan iletişimde olmamak lazım böyleleri ile. Çünkü bizler kendimizi açıkca belirtebilirken bu kişinin kendini gizleyerek ve ukala bir uslupla yaptığı bir iletişim kabul edilemez.

Ancak kim olduğu hakkında fikir sahibi iseniz, tanıyan var ise ve özellikle forumdan biri ise ki ben bunu düşünmek istemiyorum bile. Bu arkadaşı ifşa ettikten sonra forumdan da göndermek lazım.

Lütfen dikkatli olun, hülyalara ve rüyalara kapılıp paranızı kaptırmayın.

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #835 : Aralık 14, 2017, 13:42:27 ÖS »

İkinci el sitelerinde yaptığınız işlemlerde dikkatli olmanız gerekir... Her türlü alım/satım işleminde forumun bir hakem olmasını lütfen beklemeyiniz. Sitelerdeki özel durumları, sorunları foruma taşımayınız... Bununla birlikte eğer forumdaki bir satış ilanında kusur, hata, sahte bilgiler varsa yöneticilere bildirebilirsiniz. Yukardaki ürünler hakkında yaşadığınız bir sorun varsa lütfen ilgili site ve yöneticileriyle çözünüz...

freedom
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #836 : Aralık 14, 2017, 13:47:55 ÖS »

İkinci el sitelerinde yaptığınız işlemlerde dikkatli olmanız gerekir... Her türlü alım/satım işleminde forumun bir hakem olmasını lütfen beklemeyiniz. Sitelerdeki özel durumları, sorunları foruma taşımayınız... Bununla birlikte eğer forumdaki bir satış ilanında kusur, hata, sahte bilgiler varsa yöneticilere bildirebilirsiniz. Yukardaki ürünler hakkında yaşadığınız bir sorun varsa lütfen ilgili site ve yöneticileriyle çözünüz...

Sayın LW3D

Söylediklerinize katılıyorum ancak. Sitelerdeki bu kişiler aynı zamanda forumumuz içerisinde de gezinebiliyor ve yorumlar yapıyorsa bu zaten forum içerisine sızmış bir sorun halini almaz mı?

Teşekkürler.

wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #837 : Aralık 14, 2017, 14:05:57 ÖS »

Sıkıntılı olduğu her halinden belli biri olta bir ilan açmış. Forumda engelli olan eski üyelerden biri olduğunu tahmin ediyorum. Büyük ihtimalle şu anda bunları okuyup eğleniyor. Bu tip insanlara prim verip ne kendinizi ne de başka üyeleri boş yere strese sokmayın lütfen.

@freedom: Bu tarz sorunlu kişiler ki çok değil bir kaç kişiden bahsediyoruz tespit edildiği anda forumdan uzaklaştırılıyor. Ancak takdir edersiniz ki yeni bir e-mail adresi alıp tekrar kayıt olmak çok da zor bir şey değil. Yıllar içinde tanınmamak için yazım tarzını değiştirmeye çalışanları bile gördük.

freedom
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #838 : Aralık 14, 2017, 14:26:24 ÖS »

@wizofwor
Anlaşılmıştır.  Herkese kolay gelsin.

izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #839 : Aralık 17, 2017, 22:10:26 ÖS »

dikkat!

üründeki iki resim benim bloga ait gerekli şikayeti yaptım

http://retrobilgisayar.blogspot.com.tr/2012/09/sega-mega-drive-2.html

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-efsaneee-sega-megadrive-2-oyun-konsolu-konsol-atari-511797628/detay

diğer resim ebay uk ilanı
https://www.ebay.co.uk/itm/Sega-Megadrive-II-Rare-Limited-Edition-wild-wet-pack-2-Joypads-5-Games-/252879905417

« Son Düzenleme: Aralık 17, 2017, 23:54:54 ÖS Gönderen: yavuzg » Logged

Sayfa: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 133   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: