Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga GenelBir sanatcının gözünden AMIGA
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Bir sanatcının gözünden AMIGA  (Okunma Sayısı 4601 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« : Aralık 03, 2012, 17:21:55 ÖS »

Herkeze merhaba,

Attila YAKINOL, cok yakın bir dostum , sanatcı bir kimlik ve amiga ya sanatsal bir bakıs acısıyla yaklasıp bir düşüncesini hayata gecirmek üzere suan calısıyor. Yakında sitemize üye olacak ve bazı eksikleri bulunmakta bunlar hakkında kendisine yardımcı olursak sevinirim. Ve kendisine bu anlamlı calısmasında AMİGA yı konu ettigi için tesekkür ediyorum.

Calısması nı ben cok begendim sergilendiginde cekip siteye koyacagım hatta yurtdısında da bir cok yerde paylasmalı

sevgiler 

A 500 HD8+ GVP
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Aralık 03, 2012, 18:52:11 ÖS »

Merakla bekliyoruz...

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Aralık 04, 2012, 10:32:21 ÖÖ »

Sanatçı ve Amiga deyince aklıma hemen Amiga'nın Andy Warhol ve Debbie Harry'li piyasaya çıkış prezantasyonu geliyor.

<a href="http://www.youtube.com/v/3oqUd8utr14&rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/3oqUd8utr14&rel=0</a>

O gün bu gündür Warhol'a sağda solda ne zaman rastlasam rahmetle anıyorum ve Amiga'nın yıldızlaştığı günleri hatırlıyorum. Amiga olmasa muhtemelen Warhol hiç dikkatimi çekmeyecekti.
MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Aralık 04, 2012, 13:26:44 ÖS »

witchdoctor merhaba

Ben de Attila yı bu video yu seyrettirerek tesvik etmiştim Kahkaha Andy Warhol buyuk bir sanatcı gercekten ve video nun sonun da konusmacı soruyor daha önce bilgisayar kullandınız mı diye Andy de hayır diyor bu bölüm cok hoş

Attila da anlamlı bir calısma yapmaya hazırlanıyor , sergilenecegi günü iple cekiyorum. 2 ay dan az zamanımız var ve bu sergi için gerekli olanlar cok basit ve buluna bilir ürünler. Sizlerden de bu ürünleri temin edebilmesi için Attila nın yardım bekliyoruz İhtiyacı olan seyler cok basit ama sergiye katılacagından temiz durumda olanları tercih ediyor Attila,  benim titizligimde

ALINACAK ÜRÜNLER ;

1 adet A 500
1 adet 1084s 
1 adet uyumlu printer

Yardımlarınızı bekliyoruz

Sevgiler   
1

A 500 HD8+ GVP
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: