Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: RetroN 3 3 sistem bir arada  (Okunma Sayısı 10527 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Kasım 22, 2013, 20:27:55 ÖS »

TV nin üzerine dantel yerine iyi giderdi Kahkaha

zaten başkada ne yapılırki değilmi saçma oldu Kahkaha

cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Kasım 23, 2013, 09:53:55 ÖÖ »

Cihazda RGB yok sadece Svideo var. Görüntü çamur gibi olur. Bunun yerine bir tane 2nci el PS2 alıp emulator kullanmak daha mantıklı
Ben buna katılmıyorum, hangimiz çocukken NESi, Snesi, MD ı RGB ile oynadık ki(yani ben hiç birini oynamadım çocukken de mesele o değil anladınız siz onu Kahkaha). Elinizde micro genius konsol varsa onu bi takın kullanmak istediğiniz TV ye. Görüntü tatmin ederse retron da tatmin eder. Zira S-vide kompozit videodan daha kaliteli bir sinyal sonuçta.

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
hasimayaz
Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : Kasım 23, 2013, 11:27:42 ÖÖ »

Cihazda RGB yok sadece Svideo var. Görüntü çamur gibi olur. Bunun yerine bir tane 2nci el PS2 alıp emulator kullanmak daha mantıklı
Ben buna katılmıyorum, hangimiz çocukken NESi, Snesi, MD ı RGB ile oynadık ki(yani ben hiç birini oynamadım çocukken de mesele o değil anladınız siz onu Kahkaha). Elinizde micro genius konsol varsa onu bi takın kullanmak istediğiniz TV ye. Görüntü tatmin ederse retron da tatmin eder. Zira S-vide kompozit videodan daha kaliteli bir sinyal sonuçta.

Composite olsa yine iyi RF kullana kullana radyasyon manyağı olduk. Ne biliyim artık composite görüntü bile zor geliyor. Çoğu zaman PS1'i tüplü monitöre bağlamaya üşendiğim için PSN' den alıyorum ps1 oyunlarını. en azından bazılarında scanline efekti olabiliyor
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Kasım 23, 2013, 17:03:26 ÖS »

Cihazda RGB yok sadece Svideo var.

Muhtemel US pazarı hedeflendiği için RGB çıkış yoktur. Ancak S-Video varsa cihazın içinde mutlaka bir video encoder var demektir. Oyundaki RGB sinyalini bir şekilde S-Video'ya "encode" etmeleri için. Bu yüzden tahminim, bu encoder çipi bulunarak cihaz RGB (SCART) çıkış verecek şekilde modlanabilir kanaatindeyim.

Ancak, tabii ki bir kanıya varabilmek için içini açıp bakmak lazım...

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: