Elimde belgeler var. Başka belge açıklayan olursa karşı belge olarak açıklayacağım

---------------------------------------
Oyun hakkında ki deneyimlerimi ve bazı püf noktalarını paylaşayım.
Belki yardımı olur oynayanlara.
- Oyunu ilk olarak Commando tarzında oynamaya çalıştım. Haklarımı çok çabuk kaybettim. Anladım ki bu oyun o tarzda değil.
Oyunda hızlı bir şekilde ilerlemek yerine, ekran ekran gitmek ve her ekranda, çıkan askerleri yok edip, bir sonraki ekrana temkinli ve yavaş geçmek gerekiyor..
Sonraki ekranda biraz ileriye gidip askerlerin çıkmasını sağladıktan sonra, en geriye çekilip öncelikle üzerinize gelen askerleri öldürüp, sonra sabit olanları öldürebilirsiniz.
- Oyundaki tabletlerin (Askerler ölünce çıkan) bazıları çok önemli.
Aman ne işe yarıyor bunlar almasam ne olacak demeyin.
Bu tabletlerin anlamını öğrenmeden önce oyunda bug mı var diye düşünmüştüm.
Mermiler bazen çok uzağa gidiyor bazen gitmiyor. Bazen kayaların üstünden geçiyor bazen geçmiyor vb.

Not : Ölünce tüm özellikler kayboluyor.
Renklerine göre hatrımda kalan tabletlerin ne işe yaradığını söyliyeyim.
Kırmızı : El bombasının alan tesirli hale gelmesini sağlıyor. Normalde tek askeri öldüren el bombası, bu tableti alınca; atıldığı alanda, kaç asker varsa tümünü öldürüyor. Tank aldıysanız tank mermisi de aynı özelliği kazanıyor.
Sarı : Silahınızın menzilini uzatıyor. Mevzilenmiş askerleri uzaktan rahatça öldürebilirsiniz. Artı birde mermilerin kaya vb gibi yerlerden geçmesini sağlayan tableti de aldıysanız. Bir yerlerin arkasına mevzilenip düşman askerlerini keklik gibi avlayabilirsiniz.

Yeşil : Görünür ekrandaki tüm asker yada araçların tümünü öldürüyor. ( Puan vermiyor )
Siyah : Tüm mühimmatı fullüyor. Özellikle Tankın benzini de doldurduğu için tank kullanırken iyi oluyor.
Mavi yada beyaz emin değilim : Mermilerin Ağaç dalları kayalar vb üzerinden geçmesini sağlıyor.
Bazıları da cephaneleri fullüyor..
Aklıma gelen püf noktaları bunlar. Ama skor yapmak için kademe kademe gidip bir alanı temizleyip diğerine geçmek çok işe yarıyor.