Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)NeoGeo MVS (Slot) Multi Kartuş Hakkında Bilgi
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: NeoGeo MVS (Slot) Multi Kartuş Hakkında Bilgi  (Okunma Sayısı 28897 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Aralık 11, 2014, 16:19:11 ÖS »

Güle güle kullan... Gelince bizlere ufak bir tanıtım yapabilirsen çok memnun oluruz..

Bunun AES için olanları nedense pahalı Çokta bulunmuyor

Lionheart
Deneyimli

Arcade

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Aralık 11, 2014, 16:56:51 ÖS »

AES için olanını bir ara ebay de görmüştüm ama AES'ten yüksek fiyatı vardı.
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Aralık 11, 2014, 17:16:45 ÖS »

Arkadaşlarla şu kabini adam edeyim tanıtım tabiki yaparım. Butonları yenilicem elimde sanwa butonlar vardı takayım bi candy cab'e. Güzel kof oynanır şimdi bu butonlarla.

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Aralık 21, 2014, 04:57:01 ÖÖ »

Gümrükten çıktı güya ama bunda da para alırlarsa pes doğrusu. Salı gününe kadar elimde olur diye düşünüyorum.

MeG
Deneyimli

Super Kahraman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Aralık 21, 2014, 15:52:03 ÖS »

Neo-Geo camiaasına bi selam da benden.
Ama kafam karıştı. Olaya çok cahilim.
MVS nedir? AES nedir?

Benim elimde hazır kabin içerisinde bir board ve board'a takılı bir oyun var (King of Fighters '99)

bu ilandaki çoklu zımbırtı benim işime yarar mı? Ya da tek tek oyun mu kovalamalıyım?

(Anladığım kadarıyla bu oyunlar zor bulunan şeyler ve hediyelik pek dönmez Kahkaha )
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Aralık 21, 2014, 16:04:36 ÖS »

@MeG: senin gibi super kahramanlara her zaman hediye döner. Aradığın özel bir oyun var mı? Elimde çok yok ama eğer elimdekilerden biriyse, senindir...

Öte yandan 161in1 tüm NeoGeo oyunlarının olduğu bir kartuş. ve anladığım kadarıyla senin sistemde Neogeo...King of Fighters'ı çıkarıp yerine 161in1 koyacaksın, oyun derdin son bulacak...

cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Aralık 21, 2014, 16:55:14 ÖS »

AES ev konsolu versiyonu, MVS arcade salonu versiyonu özet olarak.
MVS ucuz, AES pahalı... bir birlerine sağladıkları hiçbir üstünlük de yok benim bildiğim.

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
MeG
Deneyimli

Super Kahraman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : Aralık 21, 2014, 21:06:27 ÖS »

@MeG: senin gibi super kahramanlara her zaman hediye döner. Aradığın özel bir oyun var mı? Elimde çok yok ama eğer elimdekilerden biriyse, senindir...

Öte yandan 161in1 tüm NeoGeo oyunlarının olduğu bir kartuş. ve anladığım kadarıyla senin sistemde Neogeo...King of Fighters'ı çıkarıp yerine 161in1 koyacaksın, oyun derdin son bulacak...

Abi dövüş olmayan her şey candır. KOF çok tarzım bişi değil. Alet öyle dönüp duruyo kendi kendine dövüşüyo Kahkaha

Kabinin içine baktım, KOF kartuş şeklinde takılmış. Muhtemelen değişir de yani..

Bu linkteki 161 oyun yazan şeyi önümüzdeki günlerde almak istiyorum ama o zamana kadar bi güzellik yaparsan çok makbule geçer Kahkaha

@Cengiz : Açıklama için teşekkürler hocam.. (:
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Aralık 21, 2014, 22:15:10 ÖS »

NeoGeo'da dövüş oyunları çoğunlukta...Bir bakayım...Eğer daha önce bir arkadaşıma yollamamışsam StreetHoop adında bir basketbol oyunu olması lazım. Bir bakayım

redfett
Üye

Paylaş ki çoğalsın! Koleksiyon paylaşmaktır.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Aralık 22, 2014, 13:20:47 ÖS »

Güzel soru, harika cevaplar. Benim için "ileri de alınacaklar" arasına eklendi SNK 161 in 1.
Teşekkürler.

Gameboy DMG-01 / Gameboy Color / Gameboy Pocket / Gameboy Advance / Gameboy Advance SP -001 /
Amiga 500 / Commodore 64 / Sega Game Gear /
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Aralık 22, 2014, 16:08:22 ÖS »

PTT'nin siteside göçücek zamanı buldu kartuşları takip edemiyorum. Sabahtan beri aynı terane.

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Aralık 23, 2014, 18:37:05 ÖS »

Kartuş geldi. KOF 2003 demo oynarken ilk dövüşün ortasında ses gidiyor sonrasıda öyle. Jeton attım ses aktif olur diye ama olmadı. Oyundan çıktım KOF 2002 atayım dedim ses yok. Cihazı kapattım tekrar KOF 2003'e girdim ses var jeton attım ama yine dövüşürken ses gitti.  KOF 2002'de de sorun yok sıfırdan cihazı açıp girince sorunsuz oynanıyor. KOF 2003'den sonra kartuş kafayı yiyor sanırım.

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Aralık 26, 2014, 17:53:00 ÖS »

KOF 2003'e girer girmez jeton atıp 3 adamıda dövdüm ses gitmedi ama devamını getirmedim ama kesinlikle demo sound esnasında ses gitmekte.

cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #28 : Aralık 26, 2014, 20:39:43 ÖS »

@meg
dövüş olmayan oyunlarda olması lazım MVS 161 in 1 de
yarış oyunları, metal slug serisi, magical drop, street hoop süperdir.
aero fighters adında uçak oyunu serisi, nightmare adınada güzel bi platform , neo bomberman, shock troopers isimli ilerlemeli silahlı oyun... run and gun diyebiliriz... ama nasıldır performans onu kullanan bilir tabi.

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
dawshan
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Aralık 29, 2014, 08:57:24 ÖÖ »

Bu 161'lik kartuşun menüsünde ses, müzik vs bişi var mı? Dün scarttan TV'ye bağladım boardu. Görüntü var ama ses yok. Joystickler henüz gelmediği için bir oyuna girip deneyemedim.
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: