Aradığın kabloları "zil teli" diye alıp uçlarına o geçmeli uçları taktırırsın. ama kafanı karşıtıran şu da olabilir. Ortak ground kavramı bişe ifade etmiyorsa, mantık olarak her tuş için ayrı +,- kutup arayabilirsin. O iş öyle değil. Tüm "-"ler yani droundlar bir birine bağlı bu işte.
Yavuzun dediği çok oyunlu makinalar ayrı ama asıl mesele senin makinada ne varmış o önemli. SF falan vardıysa benim bildiğim 3 kontrol jammanın üstünde, 3 kontrol ayrı bi yerde yani kick harnessda. Senin diğer düğmelerde hiç mi kablo yok yahu?
yani iç dış bize bi galeri yap sen. neyle uğraştığımızı bilmiyoruz aslında. + masraf gerektiren bir iş olduğunu ben düşünmüyorum.
Misal kablolama bakımından en özürlü kabin benimkidir heralde ama en pretik yoldan 2-3 timsah kabloyla eksik toprakları tamamladım kontrol panelinin altından.
Tüm jammalarda dolu olan en baştaki groundlar benimkinde ortalarda biyerde. valla şemadan muhtemel tüm groundlara değdire değdire buldum görüntüyü.

Kontrol panelinin arkasını ve JAMMA ya gitmeyen kabloların nereye gittiğini gösteren fotolar lazım. iyice aydınlık bir video çok daha iyi de olabilir.