Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trCommodoreCommodore Genelt-shirt baskısı için logolar
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: t-shirt baskısı için logolar  (Okunma Sayısı 6655 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Şubat 28, 2014, 22:59:33 ÖS »

Forumumuzun üyelerinden CaiSSoN arkadaşımızın,t-shirt üzerine baskı yapılabilmesi için çizdiği,logolar ektedir.

Yapmanız gereken,sadece baskı için istediğiniz logoyu seçip,bir t-shirt ile baskı yapan bir baskı merkezine gitmek

CaiSSoN arkadaşımıza çok teşekkür ederiz.

*  (114.72 KB - Yükleme: 528 kez.)
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mart 01, 2014, 00:43:50 ÖÖ »

sana ve CaiSSoN'a çok teşekkürler...Çok güzel çalışmalar.

selimgokhunavci
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 01, 2014, 01:32:19 ÖÖ »

Konuyla biraz ilgili diye düşündüğüm için paylaşmak istediğim resimler.80'li yıllarda Bayern munchen ve chelsea formaları.

* bayern 1984 goal.jpg (77.19 KB, 755x587 - Görüntüleme: 1638 kez.)

* Chelsea_1991-92.jpg (183.92 KB, 1000x685 - Görüntüleme: 1660 kez.)

* football_shirt_3464_1_375x500x1.jpg (21.01 KB, 375x500 - Görüntüleme: 1628 kez.)

* football_shirt_2739_1_375x500x1.jpg (29.78 KB, 375x500 - Görüntüleme: 1631 kez.)
onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ocak 16, 2017, 16:34:18 ÖS »

Buldubuldum sitede kargo dahil 22 TL ye thsirtler var. Ben yapacagım paylaşırım sizinle de

C64 ve A500 gerisi teferruat
serkanarslan
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ocak 16, 2017, 17:17:40 ÖS »

Yukarıda forma reklamlarını görünce bende ekleyim istedim. Kütür kütür Galatasaray resimi. Cüneyt 11de yok. Kaptan olarak İsmail çıkmış. Savaşın saçlar yakıp kavuruyor ortalığı. Sakallı olan Erhan abiyi bir kaç sene önceye kadar ala sık sık görürdüm gezinirken. Halı sahada maç yapacakken beyin kanaması geçirdi. Eğer hala jayattaysa yine zorlanıyordur yürürken. Neyse efendim konumuza gelelim. Resimde herşey normal aslında ama o da ne? Hayrettinin formasının önünde kara kuru bir logo var. Reklam üstüne reklam mı almış Galatasaray naapmış öyle?

80li yıllarda tamam takım adidas giyiyor belki ama kaleciler için durum farklı. 90lı yılların ikinci yarısına kadar ülkemizde düzgün kaleci forması bulunması neredeyse imkansız. Bizim kaleciler de avrupaya deplasmana gittiklerinde bazen hatır gönülle, bazen rakip takımın kalecisinde rica minnetle düzgün forma kapmaya çalışıyorlar. Futbolla ilgilenenler bilir. Kakeci formalarına aslında "Kaleci Kazağı" derler. Harbiden de kazak gibidir o formalar. Hele bir de yağmuru yedi mi sırtında semer taşıyormuşsun gibi olursun. Malzeme kıtlığı o kadar üst seviyedeki abim milli takımla gittiği bir deplasmanda serbest vakit verdikleri bir gün tüm takımın gidip spor mağazalarından ayakkabı aldıklarını anlatır hep.

Bizim kalecimiz Hayrettin de bu yokluklardan nereden bulduysa bulmuş. Ben Bayern forması diye düşünüyorum. Bayern 1984-89 arası commodore reklamlı formalar ile çıkmıştı. Galatasarayın ise 1980ler boyunca Bayernle resmi bir maçı yok. Gelgelelim Jupp derwall gibi bir adam var başımızda, kamp için devamlı ziyaret ediliyor almanya-avusturya civarları. Kim bilir derwall belki de kendi alıp getirmiş "lan oğlum geçir şunu sırtına da insana benze biraz" demiştir.

Yahu konu dışı oldu farkındayım ama çok yazasım geldi. Bu vesileyle birkaç senedir ellemediğim forma koleksiyonuma da bir göz attım. merak edenler için eksikleri olmasına rağmen formalarımın arşivi http://sismanyankoformaarsivi.blogspot.com.tr/p/arsivdeki-formalar.html burada. Daha bi 50 civarı var envantere girmem gereken. Belki bir günn...

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: