Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: donanimhaber den bir ilan  (Okunma Sayısı 14706 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Ekim 02, 2015, 11:10:37 ÖÖ »

Bir iki yerde MV-1C'nin rom soketi doğrudan kartın üzerinde ve dikey olduğu için daha sağlam olduğunu okumuştum. Sık oyun değiştireceksen bu tarz bir kartı tercih edebilirsin. Tabi çok slotlu kartlar varken ne kadar gerekli olur bilemem.

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Ekim 02, 2015, 11:14:31 ÖÖ »

Ek bilgi olarak MV-1 (En ilk NeoGeo modeli) çoklu MVS kartuşları ile uyumlu olmadığı rivayet ediliyor. (Kartuş tablasının metal olmasından kolayca ayırd edebilirsiniz. Ben Türkiye'de görmedim)

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Ekim 02, 2015, 11:17:11 ÖÖ »

Bir iki yerde MV-1C'nin rom soketi doğrudan kartın üzerinde ve dikey olduğu için daha sağlam olduğunu okumuştum. Sık oyun değiştireceksen bu tarz bir kartı tercih edebilirsin. Tabi çok slotlu kartlar varken ne kadar gerekli olur bilemem.

Evet 1C az bulunuyor. AES gibi kartuşun dikey takılması bazı projelerede faydalı olabilir. 1C'nin tek dezavantajı BIOS'un surface mount olması. Unibios vs kullanmak isteyenler için BIOS değiştirmek/güncellemek için uygun alet edevat ekipman ve smd tecrübesi gerektiriyor.

ggurumlu
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Ekim 03, 2015, 12:30:07 ÖS »

Arkadaşlar yardımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: