Bir haftadır paketim PİM de trasfer sürecinde, yatıyorlar mı napıyorlar bi paketlerin kontrolünü yapıp trasfer etmek çok mu zor,
gitsen oraya eminim hepsi laylay loom iş yapıyordur, 3 günde uçak kargo getiriyor bunlar bir haftadır paketi yollayamadı. 9 da iş başı 4 te paydos bi ton para alıyorlar iş yaptıkları yok.
Geçen hafta yurt dışından gelen paketim tam 4 hafta gümrükte bekledi.
Amazon!a gümrük masraflarını ödememe karşın bi o kadar daha gümrük ücreti aldılar.
PTT ile kargo alıyorsan özellikle yurtdışı gönderilerde taş gibi sinirlere sahip olmak lazım insanda peygamber sabrı olması lazım.
4 hafta beklemişsin üstüne gümrük ücretini ödediğin halde gümrük ücreti çıkartmışlar, parana mı yanarsın beklediğin süre zarfında yıprattığın sinirlerine mi yanarsın ekstra kargoya verdikleri zarara mı yanarsın belli değil.
Gümrük ücretini ödüyorsun nasıl oluyorda bir daha gümrük ücreti çıkartıyolar, bu insanların haklarına girmek değil mi, haram yemek değil mi.
Sürekli insanları mağdur eden bir kurum, yoğunluk varsa eleman alın veya bu işin yükünü hafifletecek özel kargo firmalarıyla ortak çalışın, 5 günde yurtdışından gelen ürün için 1 ay insanlar bekletiliyor, telefon açıyorsun telefona bakan yok,
telefona bakmayacaksanız kapatın o hattı ne işe yarıyor, adam mı seçiyorsunuz bilerek mi bakmıyorsunuz.
sikayet.com'a bakıyorum mağdur olmuş yüzlerce insanın şikayeti var, kiminin kargosu kaybolmuş, kimi aylardır kargo bekliyor, kimine ürün fiyatı kadar gümrük vergisi çıkartmışlar, mağduriyette sınır yok bekle ki şansa kargon gelirse şükür namazı kıl.