Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: E-Bay'den Gelenler  (Okunma Sayısı 15028 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ronniefrown
Üye

"There is no knowledge that is not power."

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 15, 2014, 01:47:36 ÖÖ »

Normalde bir haftada elimde olurken 23, 27 Haziran ve 7 Temmuzda yola çıkan kargolarımın üçünün (4 adet kutulu kitapçıklı sms oyunu, zapper, snes konsol ve av kablo) de bugün bir arada gelmesi beni hem şaşırttı hem de sevindirdi. 3 farklı satıcıdan 3 farklı tarihte standart postayla gönderilen bu paketleri nasıl aynı gün getirdiler bilmiyorum:) izinli olduğum için ofisteki arkadaşım teslim almış, fotoğraflarını gönderdi ben de burada paylaşmak istedim. Hepsi, kargolar da dahil 62 Pound tuttu, kabaca 220-225 TL civarı.

* IMG-20140714-WA0003.jpg (86.92 KB, 600x800 - Görüntüleme: 1273 kez.)

* IMG-20140714-WA0004.jpg (67.41 KB, 600x800 - Görüntüleme: 1156 kez.)

Sega : MS1/MS2/GG/MD1/MD2/32x/MegaCD/Saturn/Dreamcast
leviathank
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 15, 2014, 15:33:58 ÖS »

Bitpazarında 20 lira civarına, Internet üzerinden maksimum 100 liraya  alabileceğiniz bir lot. Bana biraz pahalı geldi. Kaçırdığım bir şey mi var? Hayırlı olsun.
Fasa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 15, 2014, 15:37:41 ÖS »

Hocam orj nes zapper var orda o kendi 50 tl eder
Bittende çikmasi zor ordaki oyunlaea tanesi 25 biçsen
100 kasa tertemiz 50 tl etse  10 tlde kablo eder 210  a yaklaşti ztn kargosuda var bunun
Normal fiyatş artk retro işi para işi hiçbrsey eskisi gibi bitten çikmiyor hele bu kondisyonda
« Son Düzenleme: Temmuz 15, 2014, 15:41:59 ÖS Gönderen: Fasa » Logged
segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz 15, 2014, 15:47:58 ÖS »

Bitpazarında 20 lira civarına, Internet üzerinden maksimum 100 liraya  alabileceğiniz bir lot. Bana biraz pahalı geldi. Kaçırdığım bir şey mi var? Hayırlı olsun.

İnternet üzerinden 100 liraya 4 tane kutulu kitapçıklı master system oyunu satanlar varda biz mi almıyoruz anlamadım. Herhalde siz 1000 de 1 gördünüz böyle bir şey. Snes kasa ve zapper'ı saymadım bile. Fiyat bence normal ben olsam bende alırdım.

Fasa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Temmuz 15, 2014, 15:49:09 ÖS »

Kargosuda var bu işin bence fiyat iyi
segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Temmuz 15, 2014, 15:50:26 ÖS »

Yav zaten bizim retrocu satıcılar bu dört oyuna en az 200TL çekerler. Biz de alıştık artık onların piyasasına. Ucuz bişey almak mümkün değil.

Fasa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Temmuz 15, 2014, 15:52:29 ÖS »

Bunun suçlusu onlar degil burasi japonya degilki retro aksin
Bulmasi ve maliyeti fazla olan seyin satiş fiyatida articaktir bu işe giren insan parasindan kisicak yada birakicak
shadow of the beast
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Temmuz 15, 2014, 16:15:41 ÖS »

ronnie güle güle kullan.fasaya can gönülden katılıyorum iyi noktaya değinmiş. son söz fasanın.
Fasa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Temmuz 15, 2014, 16:18:44 ÖS »

Hehehhe saol mustafa abi Kahkaha
leviathank
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Temmuz 15, 2014, 16:20:18 ÖS »

Ben bitten sıklıkla denk getirip alıyorum. Bitpazarı fiyatları konusunda zaten hepimiz hemfikiriz, ama İzmir'de anlattıklarınıza göre denk getirmek çok zor biliyorum. Internette 40 - 50 liraya SNES kasa rahatlıkla bulabilirsiniz. Oyunları da denk getirirseniz alırsınız, al-satçı fiyatlarını kastetmiyorum bu noktada. Bitpazarındaki esnafın bir kısmı Interneti keşfetti, makul fiyatlardan satabiliyorlar.
Fasa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Temmuz 15, 2014, 16:24:15 ÖS »

Zaten en dip fiyatlar hocam birde bit pazari mali riskdir sahsen
50 den silah olda 50 de kasaya bakarmsnz gidim sararma yok
Oyunlar kutulu kitapçikli orj 20 drn asagisi artk ölücülük olur ve 0 risk ebayden çalişmazsa iade bitteb alip çöpe attgm ürünlerin fiyatini toplasam vay vay dersiniz pazar günümüze mahfetmek ise cabasi
25 tl bitten snes alicagima sapsari 50 verrm garantili temizine bu benm dusuncem tabiki herkeznkine saygim var serdar hocam
Fasa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Temmuz 15, 2014, 16:25:29 ÖS »

Bende isterim herşeyi 10 tlden topliyalim ama olmuyo işte   orjinal zapperida hiç rastlamdm bitte ya ben sansizm bilmiyorm artk
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Temmuz 15, 2014, 16:28:10 ÖS »

Bu konuda daha öncede yazmıştım.

Aradığım bir şey olduğunda,buradaki fırsatçılardan almaktansa,daha fazla ödüyorum,ebay'dan alıyorum.

Bit pazarı konusunda,son 2-3 yıldır neredeyse toplasam 2 veya 3 kez gitmişimdir.Oda sabahın köründe değil,öğlen geçerken şöyle bir uğrayıp çıktım.

Her hafta gidip hiç bir şey almadan yada bulamadan geri geliyorsun.Yol,yemek vs masraflarını düşünüce,bu paraya gidip ebay'dan almak daha mantıklı geliyor bana.

Sonuçta bit pazarlarında artık cihaz bulmak mucize.Önceden olsa katılırdım fakat artık cihaz kalmadı.Bu yüzden sabahın köründe kalkıp gitmeye bence değmez.
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Temmuz 15, 2014, 16:42:19 ÖS »

Bu konuda daha öncede yazmıştım.

Aradığım bir şey olduğunda,buradaki fırsatçılardan almaktansa,daha fazla ödüyorum,ebay'dan alıyorum.

Bit pazarı konusunda,son 2-3 yıldır neredeyse toplasam 2 veya 3 kez gitmişimdir.Oda sabahın köründe değil,öğlen geçerken şöyle bir uğrayıp çıktım.

Her hafta gidip hiç bir şey almadan yada bulamadan geri geliyorsun.Yol,yemek vs masraflarını düşünüce,bu paraya gidip ebay'dan almak daha mantıklı geliyor bana.

Sonuçta bit pazarlarında artık cihaz bulmak mucize.Önceden olsa katılırdım fakat artık cihaz kalmadı.Bu yüzden sabahın köründe kalkıp gitmeye bence değmez.

katılıyorum. sabahın köründe "eğlencesine" ben bile gittim son 1-2 aydır.

Cihaz falan daha tablaya düşmeden ancak "mimli" satıcılardan "mimli" alıcılara "poşette" el değiştiriyor. yani zaten ısmarlama sipariş üzerine bir satış var, o da varsa...

Bu da tabii malzeme fiyatlarını artırıyor. Kaldı ki mazleme zaten yok! İnternette bile ne fiyata olursa olsun "şu an şu dakika" bir NES ilanı sayısı 1 bilemedin 2 dir... O da zaten ebay fiyatına geliyor...

venturis
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Temmuz 15, 2014, 17:01:14 ÖS »

Ben e-bay standartında fiyat ortalamasını pek anlamıyorum. Türkiye'de biri ilan koyduğu zaman e-bay fiyatlarını baz alıyor. Yeter ki bir ürün retro damgasını yesin, alabildiğine rakam alıyor ilana koyulurken. Ki e-bay fiyatlarınında maliyet,ulaşım ekstra giderler hesaplanarak fiyat verildiğini düşünmüyorum. Satıcı aklına ne gelirse bir fiyat biçiyor, sonra arz talebe göre o ürünün piyasa fiyatı oluşuyor. Türkiye'deki fiyatların abartılı olduğuna inanıyorum. Benim ebay tecrübem olmadı ama bende sıcak bakıyorum.

Amiga500,snes,xbox,ps2hdd
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: