|
zombi
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 08, 2007, 16:30:32 ÖS » |
|
Ben isimlendirmeden yanayım. Mümkün olduğu çok bölünsün ve isimlendirilsin ama isimler hiyerarşi içermesin ve Commodore, Amiga vs. gibi tek bir markaya bağlanmasın.
Mesela eski oyun isimleri olabilir. Ne dersiniz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 08, 2007, 16:36:06 ÖS » |
|
olabilir  ya da oyun kahramanları 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Silencer
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 08, 2007, 17:09:28 ÖS » |
|
Ama mesajı atan kişinin bu forumlarda vakit geçirdiğini ve vır vır konuştuğunu, ve hatta bolcana okuma yaptığını, dolayısıyla daha önce konuşulan konular hakkında da az-çok bilgili olabileceğini gösterir.  Şekil 1A
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daima Genç
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 08, 2007, 17:26:00 ÖS » |
|
Yapılan haklı başvuru üzerine en azından şimdilik, forumda yeni üye ve üye olarak iki üye grubu bulunmaktadır. 50 mesajın üzerindeki herkes üye olarak değerlendirilecektir. Fikir ve görüşlerini paylaşan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.. Oleey!  İşte bu. Yönetici rules!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arda
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 08, 2007, 19:52:38 ÖS » |
|
125001 - 150000 sıd lord ( 2 altın para) sith olmasın o? bende oyle dusunmustum ama sonra anladim, SID chipinden bahsediyor sonucta burasi commodore forumu  (spectrumcularin anlayamamasi normal tabi  ) ozaman da sid olur :O
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DevilisH
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 08, 2007, 20:00:59 ÖS » |
|
Bence isimlendirme ya hiç olmasın. Yada olacaksa kişi Yönetici'ye başvuru yapıp özel isimlendirme alabilsin.(oyun isimleri bu şekilde kullanılabilir) Yöneticiye başvuru yapılmaması durumunda da Alp Yener'in dediği 020-030-040... gibi bir sıralama yapılabilir.Ama PPC olması lazım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nightlord
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 08, 2007, 20:28:30 ÖS » |
|
demo efekti isimleri olsun  - raster cizgisi - yumusak kayma - tech tech - fld - plazma - cizgi vektor - sakli-cizgi vektor - ici dolu vektor - isiklandirmali vektor - doom - desen kaplamali vektor hahah cok eglendim ya... aa bu forumda kabul edilmese bile tr-demoscene'e onereyim heheh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Silencer
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 08, 2007, 20:38:34 ÖS » |
|
Neden bu kadar bu geyiq konusu oldu anlamıyorum doğrusu. LW3D veya daha önceden tanışık olduğunuz arkadaşlar zaten birbirini biliyordu...Yeni gelen newbie'lar da kendini zamanla belli ediyor. Kimin neyi bilip bilmediği neyi paylaşıp paylaşmadığı herşey belli oldu benim açımdan... her zaman da demekten şeref duyarım.donanım harici video-oyun zart zurt ihtiyacı olan varsa çekinmeden mesaj atabilir. ayrıca LW3D'ye teşekkür etmem gerek bana bu kadar katlandığı için. yakında onuda geçersem şaşırmayın. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DevilisH
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 08, 2007, 20:41:23 ÖS » |
|
Senin, daha önce sildiğin üyeliği sayarsak LW3D'nin mesaj sayısını zaten geçersin.İğneyi kendime, çuvaldızı sana batırmak gerekirse Bilgi sahibi olmadığımız konularda da yazılar yazmaktansa az yazıp öz yazmak bence en önemlisi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Silencer
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 08, 2007, 21:00:22 ÖS » |
|
Senin, daha önce sildiğin üyeliği sayarsak LW3D'nin mesaj sayısını zaten geçersin Ewt orası doğru. İğneyi kendime, çuvaldızı sana batırmak gerekirse Bilgi sahibi olmadığımız konularda da yazılar yazmaktansa az yazıp öz yazmak bence en önemlisi Göz kırpan  eyvalla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alp Yener
|
 |
« Yanıtla #25 : Mayıs 08, 2007, 21:56:15 ÖS » |
|
demo efekti isimleri olsun  Ben bu fikri beğendim. Daha iyisini öneren yoksa ben oyumu bu yönde kullanıyorum. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Silencer
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #26 : Mayıs 08, 2007, 22:01:58 ÖS » |
|
Sadece kendi aranızda geyiq olur sadece diye düşünüyorum bende. Bu arada avatar çok iyiymiş hocam. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alp Yener
|
 |
« Yanıtla #27 : Mayıs 08, 2007, 22:06:08 ÖS » |
|
Sadece kendi aranızda geyiq olur sadece diye düşünüyorum bende.
O zaman bu ayarda, fakat herkesi eğlendirecek bir fikir üretelim. Bu arada avatar çok iyiymiş hocam.  Miner Willy adamımdır. Ellerinizden öper. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Silencer
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #28 : Mayıs 08, 2007, 22:14:50 ÖS » |
|
O zaman bu ayarda, fakat herkesi eğlendirecek bir fikir üretelim. Böyle bir fikir üretmek için gayet private bir ortam olması gerek. Ben durumun böyle süreceğini düşünüyorum. Ehh be kardeşim bende hiç mi üstad değilim yahu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zombi
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #29 : Mayıs 09, 2007, 08:42:43 ÖÖ » |
|
İki turlu seçim yapalım  Önce temaya karar verilsin, sonra isimlere. Şimdiye kadar öne çıkan temalar: - işlemci serisi - oyun isimleri - oyun karakterleri - bilgisayar modelleri - demo efektleri - starwars karakterleri - sıfatlar (yeni üye, geveze, uykusuz,... gibi)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|