|
MagicAmiga
|
 |
« : Mayıs 07, 2007, 23:18:51 ÖS » |
|
Sayın site yönetimi,sevgili arkadaşlarım; Ünvan olayına el atmışken birde avatarlarımıza deginmek istedim..Biraz daha büyüte bilsek,flash lı olabilse  minimalist olmasından yanayım ama daha digital görünmesinede karşı degilim  böyle cok sönük zavallı avatarlarımız 
|
|
|
|
|
|
A 500 HD8+ GVP
|
|
|
|
Silencer
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 08, 2007, 00:12:10 ÖÖ » |
|
flash lı olabilse Flash tabiki değilde Animated gif ve en azından 100x100 pixel olması daha iyi olacak şu anki haliyle 80x80 bile değil...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gokhan Ozkan
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 08, 2007, 09:29:32 ÖÖ » |
|
Biraz değişiklik olursa iyi olur kanaatindeyim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alp Yener
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 08, 2007, 15:05:29 ÖS » |
|
Evet, bu konuda ben de yönetime muhalif olanlardanım. Taş gibi bir Manic Miner animgif avatarım var ve fekat bu dandik forumda güzelim avatarımı kullanamıyorum  maksimum 120x120 ve maksimum 100KB (hatta belki 150KB) boyutlarındaki avatarların çok da olmayacak bir iş olmadığı kanaatini taşımakla beraber, external avatar da kullanılabilmesi taraftarıyım. Yönetim uyuma, üyelere sahip çık  Diğer taraftan imza bölümünde boy boy, eşşek kadar resimler kullanılmasına da karşı olduğumu, bunun sayfa düzenini bozduğunu ve forumun okunabilirliğini azalttığını düşünüyorum. Yeri gelmişken bunu da belirtmek isterim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MagicAmiga
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 08, 2007, 15:08:56 ÖS » |
|
yöneetiimm uyumaaa üyeeneee sahiippp cııkkk
|
|
|
|
|
|
A 500 HD8+ GVP
|
|
|
|
Arda
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 08, 2007, 15:17:50 ÖS » |
|
evet siz söyleyince dikkatimi çekti, avatar boyutu büyüebilir, forumun proporsiyonunu da bozmaz sanırım, çünkü avatarların çevresi zaten boşluk...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yönetici
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 08, 2007, 15:25:44 ÖS » |
|
Avatar konusunda boyutu büyütme yoluna kısa vadede gidebiliriz (100*100). Bunun dışında bir düzenlemeye gitmemiz ne yazık ki kısa dönem için mümkün olmamaktadır. İlginize ve önerileriniz için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alp Yener
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 08, 2007, 16:01:57 ÖS » |
|
Güzel oldu. Yönetici arkadaşa teşekkürler  Hmm, demek biraz daha bastırsak yönetimi bile ele geçirebiliriz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zombi
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 08, 2007, 16:25:41 ÖS » |
|
Teşekkürler. Benim avatar'da önceden 100x100'e hazırdı zaten 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 08, 2007, 16:32:38 ÖS » |
|
Güzel oldu. Yönetici arkadaşa teşekkürler  Hmm, demek biraz daha bastırsak yönetimi bile ele geçirebiliriz.  yönetimdesiniz  Daha ne istiyorsunuz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alp Yener
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 08, 2007, 17:18:47 ÖS » |
|
@LW3D Ciddi misin? O zaman ilk icraat olarak LW3D ve Yönetici nickli üyeleri forumun huzurunu bozmak suçundan 1 yıl süreyle forumdan uzaklaştırıyorum. Ama hangi tuşa basmam gerektiğini bulamadım. İkinci icraatım da rütbeler üzerine olacak. Rütbelerin er, onbaşı, çavuş, ..... ,korgeneral, orgeneral şeklinde olması taraftarıyım. Herkesi er, kendimi orgeneral yapıyorum. Ama henüz bunun tuşunu da bulamadım. Araştırmalarım sürüyor. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daima Genç
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 08, 2007, 17:29:38 ÖS » |
|
Çok önemli bir sorun değil ama bence küçük daha iyiydi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arda
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 08, 2007, 20:07:03 ÖS » |
|
Forumda eksik olan birşey daha var bence, forumu okurken aniden karnımız acıkıyor, pizza falan yiyesimiz geliyor. Bence LW3D akşamları evlere servis yaparsa iyi olacak. Her saat başı atılan başlıkları kontrol ederek, kimin nekadar aç olduğunu (mesaj sayısına göre) kontrol edip gerekli takviyeyi sağlasın.
Pizza büyüklüğüne şimdiden karar verelim de sonradan bu konuda tartışma çıkmasın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DevilisH
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 08, 2007, 20:14:00 ÖS » |
|
Smileylerde değişmeli bence...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MagicAmiga
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 08, 2007, 20:59:22 ÖS » |
|
OOOYYYYY OYY OYYY YÖNETİMMM  darbe yapmışşş işi bitirmişşş  oleyyy oleyyy oleyyy
|
|
|
|
|
|
A 500 HD8+ GVP
|
|
|
|