Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)Sonunda Bitti : Bursa Retro Club Arcade Cabinet
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Sonunda Bitti : Bursa Retro Club Arcade Cabinet  (Okunma Sayısı 24637 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hekimoglu78
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Şubat 27, 2015, 13:55:57 ÖS »

Elinize sağlık

Ne aradığını bilmeyen, ne bulduğunu anlayamaz !
scorpion
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Şubat 27, 2015, 14:30:05 ÖS »

banada sıra gelıyo...güzel olmuş
RetroClub
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Şubat 27, 2015, 18:41:42 ÖS »

#mesa , #AmonR , #hekimoglu78, #scorpion hepinize teşekkür ederim.Hepinize nasip olur inşallah...

Kabini yaparken Street Fighter II - The World Warrior demo müziği eşlik etti ve yine kabinin sağlamlık testi Street Fighter ile gerçekleşti

Ve hemen ardından benim atari salonunda ilk jeton attığım oyun Final Fight ve sonrasında Cadillacs and Dinosaurs ile devam etti.

Speacial Thanks

#yavuzg
« Son Düzenleme: Temmuz 16, 2015, 14:54:44 ÖS Gönderen: sonytech » Logged
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #33 : Şubat 27, 2015, 21:57:17 ÖS »

Eline sağlık...Gözümden kaçmış. Bayağ güzel görünüyor. Sadece MAME bize ters. Tiz zamanda orjinal MVS koymalısın... Tekrar eline sağlık...

cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #34 : Şubat 28, 2015, 10:14:24 ÖÖ »

@LW3D benim de kabinde iki sistem var ama orjinal arcade monitör şasesi olduğundan bir çok oyunda oyuna girdikten sonra MAME olduğunu unutuyorum. Scanlinelar işin içine girdi mi olay bitiyor. Psikolojik test yaptım ziyaretçilerde: masaüstü ekrandan açıp oyunu oynatırsam geripseyip, bu ne lan içinde PC var diyor, oyun yüklüyken ekranda oynarken kabini görüp oynadıklarında ise MAME olduğunu anlamadıkları gibi masaüstüne döndüğümde ise   olumsuz bir tepki yerine  çoğunlukla "süper sistem olmuş" şeklinde tepki alıyorum. Tabi test gruplarım farklı ilgi alanlarından ve küçük gruplar olduğu için genelleme yapmak yine de zor. 161 n 1 düşünüyorum ben de uzun zamandır.

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
RetroClub
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Şubat 28, 2015, 17:43:49 ÖS »

Teşekkürler #LW3D:  İlerde bende TV yada arcade monitor şasesi ile Neo-Geo Mvs düşünüyorum. 19'' CRT monitör biraz ufak kaldı zaten...
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: