Merhaba arkadaşlar ;
Yavuzg'nin yaptığı arcade projelerinden esinlenerek kendime bir arcade kabin yaptım.Sağolsun bu projede kardeşiminde büyük emeği var.Tabi her konuda destek olan Yavuz hocamada sonsuz teşekkürler...
Bu projede kendi imkanlarım dahilince ve minumum bütçe ile böyle bir kabin yapabildim.Aslında çok daha güzel projeler yapılabilir.İnsan yaparken tecrübe kazanıyor.Örneğin ; bu kabini Yavuz hocanın kullandığı gibi Enamel yağlı boyayı kompresör ile attık.Şimdi neden gidip sentetik boya ile boyamadım diye soruyorum kendi kendime.Evet kompresörümüz vardı ama daha önce hiç ahşap boyama ve ahşap işçiliği konusunda hiç tecrübem yoktu.Yani tamamen amatörce bir proje

Yapmayı düşünen arkadaşların korkmalarına hiç gerek yok.Bende nasıl yaparız nasıl ederiz diye çok düşündüm.Ama MDF den 2 günde kabini ayağa kaldırdık.İlk resimde görülüyor.Sonrası boya işi, kuruması biraz uzun sürüyor tabii.Aslında bir haftada bitirilebilir ama tabii hergün bu projeye vakit ayıramadım.
Her türlü yorumlarınızı bekliyorum ; elimden gelen birşey olursada yardımcı olmaya çalışırım. Bursa' ya yolunuz düşerse buyrun gelin...