Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Alan Sugar, yeni Supercomputerını duyurdu..  (Okunma Sayısı 6472 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« : Mayıs 09, 2007, 00:05:21 ÖÖ »

http://www.thesun.co.uk/article/0,,2001320029-2007200588,00.html

not: Alan Sugar'ı tanımayanlar için,
AMSTRAD = Alan Michael Sugar Trading
demek olduğunu hatırlatalım (Sami Mikail Şeker Ticaret, SAMŞET gibi eheh). Ve tabiiki Clive Sinclair gibi o da kraliçe tarafından SIR (şovalye) ilan edilmiş. Parası olan ünvanı kapıyo, ooh.

nightlord
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mayıs 09, 2007, 02:13:53 ÖÖ »

haber ilginc olmakla beraber yaziyi yazan gerizekali muhabir bende engin bir tokatlama durtusu yaratti. ben adamin yerinde olsam "çıdışarııı... çık çık çık.... öküz" derdim, adam yine efendi efendi konumuz bu degil falan demis. Yani Arda'cim bence bosuna sir yapmamislar adami
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Mayıs 09, 2007, 02:35:06 ÖÖ »

ingilterede, apprentice adında bir program yapıyormuş, bizdeki pop star tadında birşey gibi geldi bana. Muhabirdeki yavşaklık burdan geliyor.

Her programda birini, bir sebepten kovması gerekiyormuş galiba "You are fired!" diyerekten... Donald Trump da aynı programın amerikadaki sunucusuymuş.

800 milyon Sterlinlik servete sahip biri neden TV şovu yapar? Kim bilir?

zombi
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Mayıs 09, 2007, 07:51:43 ÖÖ »

Performans hesapları çok güzel. İlk Amstrad bilgisayarın 317 yılda yapacağı hesaplamayı 1 saniyede yapan, ve yan yana dizilse 5 mil uzunluğunda olacak mp3 oynatıcılarının toplam kapasitesine sahip, kanserin çaresini veya büyük patlama teorisinin doğru olup olmadığını bulabilecek bir bilgisayar!!!
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: